• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Çatlayan 1 hafta önce 16 mm falandı. Hatta 2 taneydi yanlış hatırlamıyorsam. bugün de 17 mm çatlamaya hazır var. Yumurtaların güzel büyümüş dedi. Aslında progesteron hormonu için de kan testi aldı 1 den büyükse kesin çatlamıştır dedi sonucu bekliyorum. Yarın haber verecekler.
Çok sevindim sizin adınıza benimde 16 mm 2 tane var ama ne zaman çatlar bilmiyorum 🤷‍♀️ Çift günleri değerlendiriyoruz ama çok heyecanlıyım çatlatmayı kaçırırım diye ?

Çok sevindim sizin adınıza benimde 16 mm 2 tane var ama ne zaman çatlar bilmiyorum 🤷‍♀️ Çift günleri değerlendiriyoruz ama çok heyecanlıyım çatlatmayı kaçırırım diye ?
İnşallah güzel haberler yazılsın buraya.ben de çok heyecanlıyım. Sen çatlamayı hissetmeye çalış bir de cinsel istekte artış oluyor zaten. Allah yazdıysa olacak inşallah.

İnşallah güzel haberler yazılsın buraya.ben de çok heyecanlıyım. Sen çatlamayı hissetmeye çalış bir de cinsel istekte artış oluyor zaten. Allah yazdıysa olacak inşallah.
Haklısınız sadece bel ağrım var bir de kasıklarda batmalar bekliyorum. Sizin bat ne zamandı acaba

Kızlar benim de çarşamba akşam çatlatma iğnem vuruldu gonapeptyl diye bir iğne doktor perşembe cumartesi pazartesi ilişki önerdi var mı günler sizce normal mi kendi doktorlarınızın verdiği günlere göre

Kızlar benim de çarşamba akşam çatlatma iğnem vuruldu gonapeptyl diye bir iğne doktor perşembe cumartesi pazartesi ilişki önerdi var mı günler sizce normal mi kendi doktorlarınızın verdiği günlere göre
Ben 10-12-14 değerlendirdim. Daha iğne olmadım 16-18 de ğerlendir dedi 17 sinde tekrar kontrolüm var

Kızlar gece doktorum yazdı gece. ovitrelle vurul öğlene kadar dedi. Ovitrelle nerden bulacam ben. İzmirdeyim elinde olan var mı? Ya da stoğu olan eczane var mı bildiğiniz?

Yani ilk vurulduğumda doktor gun aşırı yap demişti bi gun var bi gun yok şeklinde ikincisini doktorum kendi yaptı iğneyi ilk ilişki için saat bile söylemişti oda ondan sonra gün aşırı ilişki olsun bi hafta 10 gün boyunca demişti ama ikiside tutmadi şuan da hazırda iğnem var ama doktorum yumurtamın kendiliğinden catladigini fark etti o yüzden sadece yumurta büyütme tedavisi görüyorum son 3 aydır iğne yi boşa harcamayalım dedi kalsın asilama planı olursa kullanırız dedi çünkü gerçekten çok zor bulunuyor bulunduğum şehirde muadilleri de satilmiyor

Kızlar gece doktorum yazdı gece. ovitrelle vurul öğlene kadar dedi. Ovitrelle nerden bulacam ben. İzmirdeyim elinde olan var mı? Ya da stoğu olan eczane var mı bildiğiniz?
Aynisni bulmazsan muadilleri var onu sor çok zor bulunuyor çünkü iğne İzmir de bulursun büyük sehir sonucta merkezinde falan

Malesef canım bütün eczaneleri aradım depolara da baktırdım malesef yok. İğnesi devam edecem yapacak bişey yok. 😔
Ovulasyon testi takibi yap hormon değerlerinde problem yoksa kendiliğden catlar yumurtan yani bende mi oluyor bilmiyorum ama gerçekten tek taraflı kasik ağrısı çok şiddetli oluyor anlarsın zaten yumurtan kaç cm di yumurtan en son hangi tarafta gelişmişti pwki

Merhaba kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Kafama çok mu takıyorum bilmiyorum ondan mı belim çok ağrıyor kasıklarımada arada vuruyor. Özellikle kuyruk sokumum. Siz de böyle şeyler var mı. Kesin psikolojik ya of sinirim bozuldu iyice artık. Bu süreçler bitsin istiyorum
Bende de aynı durum göğüslerim de dolgunluk ve hassasiyet yumurtlamadan sonra geçmedi karnımda da böyle ara ara adet olacakmışım hissi var kasıklarımda batmalar oluyor aşırı sırt ve bel ağrısı çekiyorum bugün dayanamadım test yaptım negatif ti sonuç ama erken daha 6 günüm var beklenen 22 Haziran bende kendime sınır çizdim bata kadar test yapmamak için

Evet aslında 2 tane çatladı anladım aslında ama son yumurta için çatlatma yap diyor sanırım. SAğdaydı yumurta mm Unuttum ya hatırlayamadım ama olgundu. sağ kasıkta ağrı var. Hatta akıntı ve cinsel istekte de artış var. Artık doğala bırakacam iğnesiz devam. Yapabilecek birşey yok. Herşey Allahtan

Evet aslında 2 tane çatladı anladım aslında ama son yumurta için çatlatma yap diyor sanırım. SAğdaydı yumurta mm Unuttum ya hatırlayamadım ama olgundu. sağ kasıkta ağrı var. Hatta akıntı ve cinsel istekte de artış var. Artık doğala bırakacam iğnesiz devam. Yapabilecek birşey yok. Herşey Allahtan
Önceden catlayanlari degerlendirdiniz mi peki

Evet adet bitiminden sonra değerlendirdik 2 günde bir. Hayırlısı artık
Nasip artık dediğiniz gibi hersey allahtan ama bu tedavi sürecinde herkes için geçerli tabi ovitrelle dolabımızda olması gereken bir ilaç ben her başarısız denemem den sonra mutlaka alırım dolabta bulunur çünkü benimde iki defa kullanmam gereken dönemde bulmamisligim oldu hamile kalsam bile ihtiyacı olan birine veririm düşüncesi var bende sizde eczaci tanidiginiz varsa soruşturun her eczaneye ayda iki adet gidiyor normalde geldiği zaman sizi bilgilendrir ben o şekilde tedarik ediyorum ki bu son zamanlarda söylenilene göre bu topikte te görmüştüm Türkiye’de satılmayacakmış 1 yada 2 tane daha almayı dusunyorum eczane stogona girmesini bekliyorum

Merhaba kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Kafama çok mu takıyorum bilmiyorum ondan mı belim çok ağrıyor kasıklarımada arada vuruyor. Özellikle kuyruk sokumum. Siz de böyle şeyler var mı. Kesin psikolojik ya of sinirim bozuldu iyice artık. Bu süreçler bitsin istiyorum
Benimde kasıklarımda var ve akıntım çok var

Back
X