Reglime 9 gün varTakip edin biraz daha kaçıncı gün şu an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglime 9 gün varTakip edin biraz daha kaçıncı gün şu an
Bence bekleyin belki 2 gün sonra kesilecek. Regle 2 gün kalasına kadar da test yapmayın benceReglime 9 gün var
Kuzum Sarı akıntı olmadıkça hamileliğe yoruluyor senin belirtiler tam belirtiler tekrar test yaptın mı koyulaşma var mıKızlar benim dün geceden itibaren beyaz kremsi şeffaf akıntım olmaya başladı normal mi
Ovitrella etkisi diye düşündüm ama bilmiyorum Ovitrella olalı 7 gün olduKuzum Sarı akıntı olmadıkça hamileliğe yoruluyor senin belirtiler tam belirtiler tekrar test yaptın mı koyulaşma var mı
Bi 10 gün geçseydi iiyi olur aslındaOvitrella etkisi diye düşündüm ama bilmiyorum Ovitrella olalı 7 gün oldu
Kızlar benim dün geceden itibaren beyaz kremsi şeffaf akıntım olmaya başladı normal mi
Dayanamadim bugün igneden sonra 13.gün 6 haziranda igne olmustum kan verdim aksam cikar dediler bakalimm :)Yani var gibi duruyor 12.gün çıkması olası ama 14ü bekleyip verin isterseniz kan testini umarım çok güzel haberler alırsınız
Güzel haberlerini bekliyoruz canımDayanamadim bugün igneden sonra 13.gün 6 haziranda igne olmustum kan verdim aksam cikar dediler bakalimm :)
İnsallah canimm aslında bekleyecektim 1 yildir deniyoruz 1 kez kimyasal yasadim 35 cikmisti degerim sonra düstü tabi simdi yine ayni seyi yasamamak icin ama testler her yaptigimda koyulasiyor dayanamadim bende :)Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Canim igne etkisi neden bu kadar erken kan verdin ki? 8-9.günde igne etkisi bitiyor seninde 3 güne sifirlanir igne etkisi biter. Sonrasinda hamilelik varsa testlere yansir.Benim dün iğneden sonra 6.günümdü beta verdiğimde sonuç 13.04 tü bugün dayanamadım tekrar verdim 7,95 e düşmüş üzüldüm. Hamile değil miyim şimdi ?
Dayanamadım gebelik test pozitif çıkınca kan vereyim birde dedim çok üzgünümCanim igne etkisi neden bu kadar erken kan verdin ki? 8-9.günlerde igne etkisi bitiyor seninde 3 güne sifirlanir. Sonrasinda hamilelik varsa testlere yansir.
O ignenin icinde hcg var ya zaten o yüzden 8-9.güne kadar yaptigin gebelik testlerinde silikte olsa pozitif cikabilir kanda beta pozitif gözükebilir. Bugün 7.günün anladigim kadariyla. 11-12.günden itibaren erken gebelik testi yapabilirsin eger pozitif görürsen o zaman kan verirsin. Erken gebelik testinde önerim en iyisi bence predictor early benim betam 17 iken bile göstermisti :) Ama trendyol degil eczaneden alirsinDayanamadım gebelik test pozitif çıkınca kan vereyim birde dedim çok üzgünüm
Canım bende awox var toplu almıştım. Şuan gebelik olabilir mi yani ? İhtimal var mı ?O ignenin icinde hcg var ya zaten o yüzden 8-9.güne kadar yaptigin gebelik testlerinde silikte olsa pozitif cikabilir kanda beta pozitif gözükebilir. Bugün 7.günün anladigim kadariyla. 11-12.günden itibaren erken gebelik testi yapabilirsin eger pozitif görürsen o zaman kan verirsin. Erken gebelik testinde önerim en iyisi bence predictor early benim betam 17 iken bile göstermisti :) Ama trendyol degil eczaneden alirsin
Bugün ignenin 7.günündeysen evet olabilir canim neden olmasin? Sana hekimin gün vermedi mi test icin? Ben ignenin 9.günü kaset testte negatif gördüm. Tamam dedim igne etkisi gecmis. 11.gün silik cizgi gördüm bugünde 13.gün kan verdim. Hatta benim doktorum catlama olduktan 14 gün sonra o da ignenin 16.gününe filan denk geliyor o zaman kan vermisti ama ben dayanamadim verdim :)Canım bende awox var toplu almıştım. Şuan gebelik olabilir mi yani ? İhtimal var mı ?
Doktorum haftaya ver demişti ama ben dayanamadım ve pişman oldum.Bugün ignenin 7.günündeysen evet olabilir canim neden olmasin? Sana hekimin gün vermedi mi test icin? Ben ignenin 9.günü kaset testte negatif gördüm. Tamam dedim igne etkisi gecmis. 11.gün silik cizgi gördüm bugünde 13.gün kan verdim. Hatta benim doktorum catlama olduktan 14 gün sonra o da ignenin 16.gününe filan denk geliyor o zaman kan vermisti ama ben dayanamadim verdim :)
Sakince o testleri elinden bırakDoktorum haftaya ver demişti ama ben dayanamadım ve pişman oldum.
Ayyy canım benim çok teşekkür ederim iyi ki varsın. Ayın 24 ünde tam 12 gün olacak. 28 inde de BATSakince o testleri elinden bırakSonra 12.gün elinde ki testlerden yap hayırlısı pozitifte çıkabilir negatifte ama inan 7-8.günde ki kana göre değil bu
Ya zaten sen kimyasal gebelik diye düşündün büyük ihtimalle ama mümkün mü bu çatlatma iğnesinden sonra ne ara yumurta döllendi yerleşti gebelik oluştu hcg salgılandı
İğneyi vurduktan 36-48 saat sonra döllenme sonra bölünme başlıyor rahme ilerliyor 5 gün o sürüyor son 2 gün ortalama rahme yerleşiyor yerleştikten 2 gün sonra da beta hcg üretmeye başlıyor vücut buna göre hesapla ne zaman kan vermen gerektiğini ve senin ne kadar erken verdiğini
![]()
Ne demek canım güzel haberlerini bekliyorumAyyy canım benim çok teşekkür ederim iyi ki varsın. Ayın 24 ünde tam 12 gün olacak. 28 inde de BAT