• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Florance nightingale şişli. Evet katılıyorum ama canımı sıkmak istemedim. Yarın onlar aramadan ben arıcam muhtemel kendimi tutamayıp tartışma çıkarıcam ama bugün için kendimi tutuyorum🤬
Anlıyorum seni ama zaten bugün de bitti say yarın arar sorarsın strese girme daha fazla zaten stresli bir dönem

U
Valla haklısın ama ben kendiliğimden hamile kalabilmeme rağmen 5 dusuk yapınca her birinde ayrı stres oldum. Sürekli acaba ikiye katladı mi diye 2 günde bir kan vermek kollarının delik deşik olmasını kendiliğimden hamile kalarak çok fazla yaşadım.

Şimdi en büyük korkum yine dusuk yapmak. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Öğlenlerimin ikinci günü bu arada.

Bana cemaat diye bir hap verdiler sizden bu ilacı kullanan var mi? Sanırım östrojen hormonu baskılanmak icin kullanılıyor.
Canım acaba sağlıksız embriyo mu gelişiyor..
Tüp bebek tedavisi de ayrıntılı inceleyip yapsalar.. düşük sebebi neymiş bişey dedimi doktor..?

suanda hamis olanlara ya da bu konuda bilgisi olanlara sorum şu : tup bebek transferi ve 5. Haftam bitti 6 ya gircem .. dun bugun sanki rahmimde agri var adet olacak gibi.. boyle bisey olmasi normal midir?.. hic agri sancim en ufak belirtim yoktuda. bebegimimi dusurcem diye aklima sorular geliyo defediyorum sonra....yardimci olurmusunuz..
Canım hiç gebe kalamadım :( ama çevremde böyle olanları duydum normal diyorlardı çünkü rahim genişliyor muymuş neymiş sonuçta bebiş büyüyor orda :)

Aradım ama embriyoloğa ulaşamadım. Doktora da sormak istemedim. Yarın ararlar illaki. Pazar olmasının dez avantajını yaşıyorum şuan sanırım.Allahım her yerden sabrımı sınıyor 😁 28 yaşındayım. 10 tane toplamışlardı.
Benim de dün topladılar bugün aramadılar pazartesi arayacağız demişlerdi dün. Bence hepsinin ne olacağını bekleyip kesin haber vermek için bekliyorlar canım

Benim de dün topladılar bugün aramadılar pazartesi arayacağız demişlerdi dün. Bence hepsinin ne olacağını bekleyip kesin haber vermek için bekliyorlar canım
Bana ve eşime dün bugün için bilgi verilecek denmese beklemicektim aslında. Bir de pazar da olsa haber vermeleri gerekiyor çünkü her gün yumurtaları takip etmek zorundalar diye biliyorum. Neyse ki bugün bitti zaten yarın ilk işim merkezi aramak olacak 🙊

U
Canım acaba sağlıksız embriyo mu gelişiyor..
Tüp bebek tedavisi de ayrıntılı inceleyip yapsalar.. düşük sebebi neymiş bişey dedimi doktor..?
Kuzum benim 3 çocuğum var normalde 39 yaşındayım 2. Evliliğim eşimin hiç çocuğu olmadığı icin 2,5 senedir uğraşıyoruz ama 5 dusuk yaşadım. Tek sorunum tüp bebeğe başvurunca ortaya çıkan amh dusuklugu. 0,93 amh sanırım bu yüzden düşüyorlar. Allah senin de dağlımla kucağına almayı nasip etsin insallah

suanda hamis olanlara ya da bu konuda bilgisi olanlara sorum şu : tup bebek transferi ve 5. Haftam bitti 6 ya gircem .. dun bugun sanki rahmimde agri var adet olacak gibi.. boyle bisey olmasi normal midir?.. hic agri sancim en ufak belirtim yoktuda. bebegimimi dusurcem diye aklima sorular geliyo defediyorum sonra....yardimci olurmusunuz..
Canim ben 2 numaraya hamileyken sanırım 5. Ayda sadece adetli iken yaşadığım bir affıyla uyanmıştım. Apar topar doktora gittiğimde doktor bunların normal olduğunu adet dönemi yakınlarında bedenin böyle tepkiler verebildiğini söylemişti. Kendini fazla dinlememeni öneririm bedenindeki her değişimi ve tepkiyi takip etmek strese neden olabilir. Kafana takma ve akışına bırak

Canim ben 2 numaraya hamileyken sanırım 5. Ayda sadece adetli iken yaşadığım bir affıyla uyanmıştım. Apar topar doktora gittiğimde doktor bunların normal olduğunu adet dönemi yakınlarında bedenin böyle tepkiler verebildiğini söylemişti. Kendini fazla dinlememeni öneririm bedenindeki her değişimi ve tepkiyi takip etmek strese neden olabilir. Kafana takma ve akışına bırak
Allah razi olsun. Degisim vucudumda ilk kez yasiyorum.. Akisina birakmak tarafindayim ama sizin desteginizle hersey daha rahat atlatiliyor.. umarim cnm sende kisa zamanda istegin gibi herseyi Allah nasip eder. 😘😘

Canım ben 2 gebelik geçirdim tüp değildi ama ilk başlarda ağrılar olabiliyor sen yüksek biryerlerde uzanma dikkat et inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın bebişini darısı bize artık ☺️

Bana ve eşime dün bugün için bilgi verilecek denmese beklemicektim aslında. Bir de pazar da olsa haber vermeleri gerekiyor çünkü her gün yumurtaları takip etmek zorundalar diye biliyorum. Neyse ki bugün bitti zaten yarın ilk işim merkezi aramak olacak 🙊
Hmm yarın arayacağız dedilerse evet aramamaları saçma olmuş canım. Ben de bekliyorum hala bu gidişle ben arayacağım 😁

Back
X