• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Bende 29 yasındayım canım ıstanbulda ozel hastanede tedavı goruyorum benımde ıkı asılama negatıf ılk defa tup bebek denıyorum heyecanlıyım umutluyum ınsallah ıkımızde guzel haberlerımızı buraya yazarız dualarımdasın aynı duyguları yasıyoruz her zaman yanındayım bırbırımızı en ıyı bız anlarız ❤️❤️💐
Aynen öyle inşallah bacım inşallah şimdi beni çağırdilar sıra bekliyorum.muayane yapcaklar 🪷💕♥️ dua et

Girdim muayane oldum yumurtalar iyi ilerliyor dedi doktorum ama E2 hormonun çok ani yukseiliyormus bu riskli bişey dedi 2 gündür cetrotide vuruyorum bacaktan o durdurmus olabilir dedi eğer durdurmussa transferi yapcaz dedi yok durdurmamissa yumurtalar toplanacak dondurma işlemi yapilacak dedi ama kesin tam net bilgi için kan sonucunu bekle dediler şimdi onu bekliyorum
Iste bu unıversıte hastanelerı bıraz oyle malesef

Girdim muayane oldum yumurtalar iyi ilerliyor dedi doktorum ama E2 hormonun çok ani yukseiliyormus bu riskli bişey dedi 2 gündür cetrotide vuruyorum bacaktan o durdurmus olabilir dedi eğer durdurmussa transferi yapcaz dedi yok durdurmamissa yumurtalar toplanacak dondurma işlemi yapilacak dedi ama kesin tam net bilgi için kan sonucunu bekle dediler şimdi onu bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah degerlerın guzel ılerler dondurulmus olsan daha ıyı bence hem rahımde dınlenmıs olur

Çıktım canım sonucum normale dönmüş bugün Allah nasıp ederse çatlatma iğnesi vurcam cuma günü opu yapılacak inşallah ondan sonra transfer olcam 🤲💕♥️
Ayy masallah canım hadı hayırlı olsun ınsallah erken toplanıyomus senın benım pazartesı falan olur heralde ınsallah guzel kalıte embrıyoların olusur ❤️💐

Benim baya hızlı ilerlemis bugün ignelerimi son kez vuracam 19.00 da gonolf 20.00 da cetrotide 23.00 da ovitrelle ve son inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah sanada yarim güzel şeyler söyler doktorun cokca dua edecek sana ♥️💕🤲🙏Ayy masallah canım hadı hayırlı olsun ınsallah erken toplanıyomus senın benım pazartesı falan olur heralde ınsallah guzel kalıte embrıyoların olusur ❤️💐

Merhaba bende bu ay transfer olacağım ilaçlara başladım 1 temmuzda kontrol var ilaçlara başladım
merhaba ben de bu ay hazırlıklara başladım 27'sinde kontrol var. temmuzda hayırlısıyla transfer. senin transferi ilaçlı mı yapıyor doğal mı? yani ilaçtan kastın vitamin falan mı?
ben coraspirin, folikasit, decavit ve demir ilacı kullanıyorum sadece.

merhaba ben de bu ay hazırlıklara başladım 27'sinde kontrol var. temmuzda hayırlısıyla transfer. senin transferi ilaçlı mı yapıyor doğal mı? yani ilaçtan kastın vitamin falan mı?
ben coraspirin, folikasit, decavit ve demir ilacı kullanıyorum sadece.
Merhaba bacım ben 17 sinde başladım adetin 2. Günü hergun gonolf 150 ml göbekten vurdum ayrıca d vitamini folik asit kullanıyordum salı günü bunların arasına cetrotide eklendi onuda bacaktan 2 gündür vuruyorum ve benim bugün son olacak hepsi attı birde catlatma iğnesi vutulacam yani ilaçlı ilerliyorum yarın gece 12 den sonra yeme içme yok dediler cuma günü sabah yumurta toplamı islemi yapılacak inşallah merak ettiğin bişey varsa seve seve yardımcı olurum

Merhaba! Süreciniz süper gidiyor anlaşılan, yumurtalar “hazırız” diyor gibi 😄🍀 Çatlatma iğnesiyle parti başlıyor, sonra toplama günü büyük buluşma! AMH yüksekmiş, demek ki yumurta fabrikası tam kapasite çalışıyor 🥚💪 Sabırla, inançla devam, hepimiz güzel haberleri bekliyoruz 🤞💕 Kendinize iyi bakın, moral hep yüksek olsun!

Günaydın canım! 🍀 Kan testi ve muayene kolay gelsin, E2 (östrojen) seviyenize bakacaklar, bu hormon yumurtaların gelişimini gösterir. Her şey yolunda gidecek inşallah 🙏 İğneler zor ama minik mucizeler için sabır 😊 Kasık ve bacak ağrıları da geçer, sen harikasın! 💪💖
Bu E2 yüksek olması riskli bi durummus kan verdim muayane olmadan önce doktorum bana yumurtalar iyi ilerliyor ama bu E2 yüksek ilerleme sağlıyor bu bizim senin için iyi değil kan sonucun çıkana kadar bekleyelim sonrası konuşuruz dedi eğer yükselme devam ediyorsa bu ay opu yapıp yumurtaları dondurabiliriz dedi ben cetrotide iğne vuruyorum belki o biraz kesmiş olabilir inşallah kesmiştir dedi ben kaç saat sonucun çıkmasını bekledim çok dua ettim sonuç çıktı beni çağırdılar E2 normale girmiş bugün son kez gonolf iğne ve cetrotide vuracam gece çatlatma iğnesi vurulacam ve daha iğne yok cuma günü sabah 8de opu yapılacak yumurta sayısı ve kalitesi inşallah güzel ise sonrasında ne zaman olur bilmiyorum transfer olucam Allah kısmet ederse inşallah ♥️♥️yazmak istedim 🪷💕

Back
X