• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
08/9/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
yasemin33.........................14/eylül aşılama sonucunu bekliyor.
aleyna222..........................21/eylül
nessel................................22/eylül
maviumutolsun ...................27/eylül
ayrederya...........................27/eylül
GokceRana23...................(yola devam)
nurdannurdan.....................03/ekim
ukla...................................06/ekim
windy................................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
catdog.............................. :uhm:
biteksen................................

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp :emir_bebek: hala sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp :emir_bebek: ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp :emir_bebek:
sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek: angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
alara1983..........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:
zero55..............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar kasıklarımda küçük kramplar var sizce bişeyler varmıdır ama yoktur ya ben kesin yine psikolojik hamile hissediyorumdur kendimi ayın 21 inde hastalanıcam inşallah olmaz:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
bugün canım çok sıkılıyor dün kayınvalidemlere gittik her yerde görümcemin yeni doğan bebeğinin resimleri vardı ,kızlar çok gücüme gidiyor böyle yapmaları bari biz gelince kaldırın o resimleri ,senin olmuyor diye gözüme sokar gibi inanın iftarı nasıl açtım bilemedim bayramda yaklaşıyor zaten herkes imalı imalı gözüme bakacaklar yine nefret ediyorum bayramlardan ama mecburuz işte ,benimle aynı zamanlarda evlenen bir çok çift var onlarada gidicez hepsinin bebeği var offfff ne yapıcam bilmiyorum onlarda aynı soruyu soracaklar aleyna bu bayramdamı yok yeter artık ama çok beklediniz bak bebek bakmak zor falan değil ondan korkuyorsan demeleri beni çıldırtıyor offfff bilmiyorlarki biz nelerle uğraşıyoruz ne zorluklar çekiyoruz ALLAHIM inşallah bana ve benim gibi bebek sahibi olmakta zorluk çeken tüm insanlara sen en güzelinden, en hayırlısından ,en nur yüzlüsünden ,en güzel ahlaklısından nasip et inşallah hayırlısıyla :Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar kafanıza takmayın bukadar bizim elimizde olan birşey değilki Allah nezaman nasip ederse ozaman olacak inşllh,benim çevremde hep öyle dr gidiyormusunuz falan filan boş veriyorum. bizde bayramda izine gideceyiz memlekete aynı sorular sıkıntıları yaşıyacağım ama alıştım.bir arkadaşım yeni doğum yaptı 2.çocuğu nevarki eşiyle boşanıyorlar oda olmasaydı keşke diyor Allah herkese ayrı ayrı dert veriyor kulum sabredecekmi diye neyapalım bizim sınavımızda buymuş inşllh sabredip mükafatınıda alacağız Allah herşeyin hayırlısı versin cümlemize bizim kucaklarımızıda boş bırakmasın amin

slm kıslaaar
aleynacım canım inan o resimleri kaldırsalar daha çok gücüne gider kendini daha kötü hissedersin yani ben olsam ben gelince saklasalar çok üzülür ve kızarım sanki kıskanma ima ederlermiş gibi o yüzden takma hiç inşallah gelicek bizim sıpalar da poster yaptırıp asıcaz duvarlara..

kızlar bu arada ben meryem suresini okumaya başladım türkçesini okuorum 41 gün okunması lazımmış bebek için dün 1 bugün 2 oldu kaldı 39:)))))))))))))))))))
içim acayip rahat oluo anlatamam umut dolu oluyorum
,bide 707 kere ya varis die tesbih çekmek iyi olurmuş dini bi siteden araştırdım denemek isterseniz deneyin içimi rahatlattı benim
hadi artık ben mayışıorum okulum çok uzak yol mahvediyo beni iftardan sonra toparlayamıorum
herkese iii geceler

ben de öyle düşündüm ama üst üste okunmalı yazmıyo adette ara verip bitince kaldığım yerden devam edicem eşim o zaman ben okurum dedi ama ben kendim okumak istiorum biz okuyalım Allah kabul etsin inşallah.bugün 3.yü bitirdim yaprak dökümü var bugün akşam okuyamam die kaldı 38:)))))))))))))))))))

allah herkesin dualarını kabul etsin.. bende salavatı tefriciye duasını duydum. ama 4444 kez okunması gerekiyor. istediğin bir şeyin olmasını istiyorsan. bir kaç kişide okuyup toplanabiliyor ama bildiğim kadarıyla bir süresi var o süre zarfında bitirmek gerek.. ben annemlerin flan haberi yok diye kimseye söyleyemedim. ama kızlar okutabileceğiniz kimse varsa okutun.. allah kabul etsin...
bu arada ben kendime yeni bir uğraş buldum. EBRU kursuna yazıldım. ekimde başlıyorum. bir de iş teklifi aldım. görüşmeye gitmem gerek.. kendimi oyalamak için ne gerekiyorsa yapıyorum. hayırlısı allahtan.. hepinizi seviyorum..

yok canım ayrederyacım uğraşlar bulman çok güzel kafan dağılır keşke iş olsada bende girsem yaa neyse bana msj gelmedi iki kere gönderdim ilkine iki gün cevap gelmedi sonra bi tane dah yazıp gönderdim diğer gün hemen değiştiler canım
kızlar nasılsınız inş herşey güzel olucakkk

kızlar 4.yi okudum surenin kaldı 37:))))))))))))
2 gecedir rüyamda hamileyim birinde annemle alışverişe gitmişiz dikkat et bebeğine dio annem çok sevinmiştim
dün gece de uykuya dalmak üzereydim küçük bi bebek geldi gözümün önüne sonra gözümü açtım ki uyumamışım artık uyumadan da rüya görür oldum ama bebek hiç bize benzemiodu eşim de ben de çok açık tenliyiz beyazız yani ve ikimizin bebekliği de kelmiş:))))))))))
ama bebek daha koyu tenli ve siyah saçliydı:)))))))))))))))))
hadi öptüm herkesi güzel haberler gelse ya artık ne zamandır hamiş yok
nurdan nasılsın ????????????????düzeldin mi????????????
angeeel i hiç demiyorum yine yok sanırım tutmadı da bizi nie bıraktı?????????????

kızlar günaydın..... evt hamiş haberimiz yok ama çok kısa sürede güzel haberler alırız... ben umutluyum.
kendinize iyi bakın....

allah herkesin dualarını kabul etsin.. bende salavatı tefriciye duasını duydum. ama 4444 kez okunması gerekiyor. istediğin bir şeyin olmasını istiyorsan. bir kaç kişide okuyup toplanabiliyor ama bildiğim kadarıyla bir süresi var o süre zarfında bitirmek gerek.. ben annemlerin flan haberi yok diye kimseye söyleyemedim. ama kızlar okutabileceğiniz kimse varsa okutun.. allah kabul etsin...
bu arada ben kendime yeni bir uğraş buldum. EBRU kursuna yazıldım. ekimde başlıyorum. bir de iş teklifi aldım. görüşmeye gitmem gerek.. kendimi oyalamak için ne gerekiyorsa yapıyorum. hayırlısı allahtan.. hepinizi seviyorum..

amin canım.
bu arada işe girersin inşallah en azından meşgul olursun da zaman çabuk gecer bebeişinde hemen gelir inşallah. ii yapmışsın kursa yazırlmakla ebru sanatına bayılırm valla güzel şeyler yapta banada gönder kısss. kaydirigubbakcemile2

amin canım.
bu arada işe girersin inşallah en azından meşgul olursun da zaman çabuk gecer bebeişinde hemen gelir inşallah. ii yapmışsın kursa yazırlmakla ebru sanatına bayılırm valla güzel şeyler yapta banada gönder kısss. kaydirigubbakcemile2

bende çok meraklıydım ebru sanatına.. hep niyer ederdim çalıştığım için gidemezdim. saatlerim uymazdı. halk eğitim merkezlerinin açtığı kurslara kayıt oldum. pazar günüm orda geçecek ama en azından içimde kalmayacak. öğreneyim yapayım burdan gösteririm sizlerede şimdiden çocuk gibi heyecanlıyım. ekim de başlayacak...

slm kızlar hayırlı cumalr herkese
bende dr umu aradım salı günü saat 4 te lap ile histereskopiyi yapıcak inş herşey yolunda gider

Back
X