• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:kahve::kahve:canım benim bende bi düşük yaptım kimyasal gebelik olduğundan kese görünmedi düşükten sonra adete yıkıldım....sonra dedimki kendi kendime iyiki usg de falan görmemişim yoksa daha kötü olacaktımmmm...işyerinde de bebkler geliyo aşı için sanki hayatta ban verilmiş ceza gibi geliyo bebkleri gördükçe ama şimdi artık umursamıyorum bu benim imtihanım dayanıcam.....tüp bebek için para biriktitiyorum....

ayrederyacığım ben geldim artık bende burdayım bu arada kendimi hamile listesinde gördüm canım beni ordan çıkarmanız lazım çünkü hamileliğim 9 haftalıkken sonlandırıldı yani kürtaj oldum şimdi bayramdan 2 gün sonra yeni aşılamaya geçicez dualarınızı eksik etmeyin nolur zaten son şansımmış 3. aşılamam olucak...

canımcım hayırlısı olsun. listeyi düzenledim.. aşılaman hayırlı olur inş.. yine hemen ekleriz seni üst listeye ... allah hakkında hayırlısını vesin.... hoşgeldin bu arada :lepi:

deryacım nikin değişse de uzun süre derya dicem sana sanırım kolay vazgeçemiorum alışkanlıklarımdan:))))))))))))
yeni nikin uğur getirsin bebek getirsin de adını damla ya da umut koy inşallah ben de hamile kalıp değiştiricem:)))))))))))inşallah dualara tam gaz devam

düşük yapan arkadaşlara geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah
öptüm herkesi

deryacım nikin değişse de uzun süre derya dicem sana sanırım kolay vazgeçemiorum alışkanlıklarımdan:))))))))))))
yeni nikin uğur getirsin bebek getirsin de adını damla ya da umut koy inşallah ben de hamile kalıp değiştiricem:)))))))))))inşallah dualara tam gaz devam

düşük yapan arkadaşlara geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah
öptüm herkesi

canım güzel duaların kabul olsun.. istediğin gibi seslenebilirsin bana... inş. hepimiz tez zamanda hamişlerin arasına gireriz... sonra göbek yarışı yaparız...sırnaşık şey

ayrederyacığım ben geldim artık bende burdayım bu arada kendimi hamile listesinde gördüm canım beni ordan çıkarmanız lazım çünkü hamileliğim 9 haftalıkken sonlandırıldı yani kürtaj oldum şimdi bayramdan 2 gün sonra yeni aşılamaya geçicez dualarınızı eksik etmeyin nolur zaten son şansımmış 3. aşılamam olucak...
canım benim çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bebeğin sağlıklı bir şekilde gelir tatlım... :1hug:

canım benim bende bi düşük yaptım kimyasal gebelik olduğundan kese görünmedi düşükten sonra adete yıkıldım....sonra dedimki kendi kendime iyiki usg de falan görmemişim yoksa daha kötü olacaktımmmm...işyerinde de bebkler geliyo aşı için sanki hayatta ban verilmiş ceza gibi geliyo bebkleri gördükçe ama şimdi artık umursamıyorum bu benim imtihanım dayanıcam.....tüp bebek için para biriktitiyorum....
lütfen yapma böyle okuyunca çok üzüldüm nedemek ceza ya
olucak mutlaka bir gün bizde göreceğiz o günleri inşallah..:1hug:

canlarım kandiliniz mübarek olsun. allah bu güzel gecede sesimizi duysun hepimizin dileği olsun .inş.
dualarımız bu gecenin hürmetine kabul olur...

gökçe rana çooook geçmiş olsun canım Allahım acil şifa versin sana sonra da bebiş:))))))))))))))

canlarım allah dualarımızın kabulünü nasip etsin,günahlarımızı affetsin inşallah.
bizlere;hayırlı evlatlar versin inşallah herkes için dua edicem Allahım kabul eder inşallah

canım geçmiş olsun benim bebeğimde 9 haftalıkken kürtajla alındı 3 cü aşılamda hamile kalmıştım şimdi dr 6 ay ara ver dedi vucut kendini dinelsin dedi ve artık normal yoldan hamile kalabilriisn dedi san anedne tekrar aşılama yapılıyo canım ya eğerki hamiel kalabildiysen normal olru artık hatta kürtaj sonrası hemen kalma ihtimail çok yüksek san aneden kürtaj yapıldı acaba benimki geilişimi durdurmuş kendien iyi bak sevgiler

canım geçmiş olsun benim bebeğimde 9 haftalıkken kürtajla alındı 3 cü aşılamda hamile kalmıştım şimdi dr 6 ay ara ver dedi vucut kendini dinelsin dedi ve artık normal yoldan hamile kalabilriisn dedi san anedne tekrar aşılama yapılıyo canım ya eğerki hamiel kalabildiysen normal olru artık hatta kürtaj sonrası hemen kalma ihtimail çok yüksek san aneden kürtaj yapıldı acaba benimki geilişimi durdurmuş kendien iyi bak sevgiler

aynen canım dr banada 3 ay içersinde hamile kalabilirsin dedi ama 3 ayı deviriyoruz hala bi gelişme yok bu hafta tekrar beşlıycam 3. aşılamam olucak.bu arada benim kürtaj olmamın sebebi bebeiğmin 5 haftalıkken kalp sesi duyulmadı dr biraz bekleyelim dedi ve 9 haftalık olana kadar da bişey değişmedi ve kürtajla sonlandırıldı canım sanada çok geçmiş olsun allah inş en kısa zamanda tek umudumuz olan bebeğimizi bize önce (hayırlısını) bize versin :emir_bebek:

aynen canım dr banada 3 ay içersinde hamile kalabilirsin dedi ama 3 ayı deviriyoruz hala bi gelişme yok bu hafta tekrar beşlıycam 3. aşılamam olucak.bu arada benim kürtaj olmamın sebebi bebeiğmin 5 haftalıkken kalp sesi duyulmadı dr biraz bekleyelim dedi ve 9 haftalık olana kadar da bişey değişmedi ve kürtajla sonlandırıldı canım sanada çok geçmiş olsun allah inş en kısa zamanda tek umudumuz olan bebeğimizi bize önce (hayırlısını) bize versin :emir_bebek:

çok geçmiş olsun canım ya galiba aynı şeyleri yaşamışız bende 2 kese vardı ikisindede kalp atışı yoktu biri 8 haftalııkne düştü diğeride 6 haftalıkken gelişmeyi durdurmuş 9 cu haftaya kadar beklenildi ama beni zehirlemey başlamış artık zor yetiştim hastaneye şimdi korkuyorum tekrar bebek için :( çok zorlu geçti gebeliğim :( son 3 haftam kabus gibiydi allah hayırlısını versin o yüzden anlıyorum seni ama yaşın genç galiba benden o yüzden acele etme bak ben bile bekliyorum hayırlısı olsun öpüyorum

çok geçmiş olsun canım ya galiba aynı şeyleri yaşamışız bende 2 kese vardı ikisindede kalp atışı yoktu biri 8 haftalııkne düştü diğeride 6 haftalıkken gelişmeyi durdurmuş 9 cu haftaya kadar beklenildi ama beni zehirlemey başlamış artık zor yetiştim hastaneye şimdi korkuyorum tekrar bebek için :( çok zorlu geçti gebeliğim :( son 3 haftam kabus gibiydi allah hayırlısını versin o yüzden anlıyorum seni ama yaşın genç galiba benden o yüzden acele etme bak ben bile bekliyorum hayırlısı olsun öpüyorum

Kızlarrr 2 nizede çok çok geçmiş olsun
Rabbim en kısa zamanda meleklerinizi size tekrar göndersin inşallahh:Saruboceq:

kızlar mrb çok şükür atlattım ameliyatıda dn giremedim annemlerdeydm netleri yoktu dün öğlen çıktık hastaneden anestezi vverdiler ağrım oldu biraz 40 dakka sürdü tüplerim açıkmış sol tüp güzel sağ tüp ise biraz darmış rahimde perde varmış cocugun tutunmasına engel oluyomuş onu aldı dr ayın 28 inde çagırdı tüp tedavisi iiçin şimdilik antibiotikle ağrı kesici kullanıyoru inş herşey güzel olur bundan sonra dualarınız için allah razı olsun hepinizden canlarım benim öptmm

kızlar mrb çok şükür atlattım ameliyatıda dn giremedim annemlerdeydm netleri yoktu dün öğlen çıktık hastaneden anestezi vverdiler ağrım oldu biraz 40 dakka sürdü tüplerim açıkmış sol tüp güzel sağ tüp ise biraz darmış rahimde perde varmış cocugun tutunmasına engel oluyomuş onu aldı dr ayın 28 inde çagırdı tüp tedavisi iiçin şimdilik antibiotikle ağrı kesici kullanıyoru inş herşey güzel olur bundan sonra dualarınız için allah razı olsun hepinizden canlarım benim öptmm

canım geçmiş olsun... peki anlamadığım şu perde vardı demişsin onu aldılarsa tüpe gerek kalmadan olur belki.. neden hemen tüpe başlıyorsunuz onu anlamadım. bir kaç ay denesen hemde yaraların iyileşmiş olur. yanlışmı düşünüyorum...

geçmiş olsun canım tutunsun artık bebeğin inşallah

kızlaaaaaaaar bugün netten hamilelik hesaplayıcı yaptım yani son adet tarihimi yazdım buna göre muhtemel doğum tarihi ki eğer ve inşallah hamileysem en çok bu ay istiyorum
neyse doğum tarihi 6 haziran oluyo muş
eeeeeeee ne var demeyin ben öğretmenim yaza denk geliyo kötü aslında doğum sonrası iznim yanıyo 2 ay zaten tatilim
ama yine de en çok bu ay istiyorum
ni ye mi?????????????
6 haziran benim doum günüm yaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah ım lütfen bu ay hamiş olıym doum günüm de doğurıym:)))))))))))))))))))))))))
çoooooooooooooooooooooook mutlu oldum ya içim kıpır kıpır oldu
dua edin lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnn

Back
X