• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım inşallah istediğin olur ve bu ay hamile kalırsın..hem senin için çok özel bi günmüş..benimkide öyle olmuştu hem anneler gününde hemde kendi doğum günümde aylardır beklediğim haberi almıştım..Yani artık hamileydim...Allah sanada bu duyguları tattırsın inşallah..

kızlaaaaaaaar bugün netten hamilelik hesaplayıcı yaptım yani son adet tarihimi yazdım buna göre muhtemel doğum tarihi ki eğer ve inşallah hamileysem en çok bu ay istiyorum
neyse doğum tarihi 6 haziran oluyo muş
eeeeeeee ne var demeyin ben öğretmenim yaza denk geliyo kötü aslında doğum sonrası iznim yanıyo 2 ay zaten tatilim
ama yine de en çok bu ay istiyorum
ni ye mi?????????????
6 haziran benim doum günüm yaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah ım lütfen bu ay hamiş olıym doum günüm de doğurıym:)))))))))))))))))))))))))
çoooooooooooooooooooooook mutlu oldum ya içim kıpır kıpır oldu
dua edin lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
canım Allah gönlüne göre versin

kızlar mrb çok şükür atlattım ameliyatıda dn giremedim annemlerdeydm netleri yoktu dün öğlen çıktık hastaneden anestezi vverdiler ağrım oldu biraz 40 dakka sürdü tüplerim açıkmış sol tüp güzel sağ tüp ise biraz darmış rahimde perde varmış cocugun tutunmasına engel oluyomuş onu aldı dr ayın 28 inde çagırdı tüp tedavisi iiçin şimdilik antibiotikle ağrı kesici kullanıyoru inş herşey güzel olur bundan sonra dualarınız için allah razı olsun hepinizden canlarım benim öptmm
tatlım çok geçmiş olsun
çok zaman geçmeden bebişine kavuşursun inşallah..

tatlım çok geçmiş olsun
çok zaman geçmeden bebişine kavuşursun inşallah..
canım çok saol inş rabbim nasip eder anneliği bizlerede sen nasılsın nasıl gidiyo
kızlaaaaaaaar bugün netten hamilelik hesaplayıcı yaptım yani son adet tarihimi yazdım buna göre muhtemel doğum tarihi ki eğer ve inşallah hamileysem en çok bu ay istiyorum
neyse doğum tarihi 6 haziran oluyo muş
eeeeeeee ne var demeyin ben öğretmenim yaza denk geliyo kötü aslında doğum sonrası iznim yanıyo 2 ay zaten tatilim
ama yine de en çok bu ay istiyorum
ni ye mi?????????????
6 haziran benim doum günüm yaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah ım lütfen bu ay hamiş olıym doum günüm de doğurıym:)))))))))))))))))))))))))
çoooooooooooooooooooooook mutlu oldum ya içim kıpır kıpır oldu
dua edin lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
hadii yaa ay inş canım dogum günü hediyen olur rabbim yüzünü güldürür inşşş
geçmiş olsun canım tutunsun artık bebeğin inşallah
saol canım allah razı olsun amin inş tutunur arıtk inşşş
canım geçmiş olsun... peki anlamadığım şu perde vardı demişsin onu aldılarsa tüpe gerek kalmadan olur belki.. neden hemen tüpe başlıyorsunuz onu anlamadım. bir kaç ay denesen hemde yaraların iyileşmiş olur. yanlışmı düşünüyorum...

saol damlam allah razı olsun canım eşimdede sorun var spermlerde morfoloji1 ondan artık zaten 28 inde iğne başlar ekim ortasını bulur tedavi haa bide doğum kontrole başladım tedavi başladı sayılır neyse olsunda tüple olsun artık iki sene doldu :( sen nasılsın canım
hayırı cumalar kızlarr hepimizin duası kabul olsun inşş:Saruboceq::ecrin_bebek:

kızlaaaaaaaaaaar bugün akşam ben annemlere gidiyorum istanbul a bayram için eşim kalıcak yine ayrılıoruz bayram süresince giremem şimdiden herkese iyi bayramlar çifte bayram olur inşallah herkes için...........
Allah gönlümüze göre versin akşam gitmeden yine yazarım çarşamba gelicem görüşürüz

kızlar bende yarın köye gitcem şimdiden bayramınız mubarek olsun bikaç gün gelmem inş hayırlı haberler alırım hepinizden kib öptmmm güzellerrrrr hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlaaaaaaaaaaar bugün akşam ben annemlere gidiyorum istanbul a bayram için eşim kalıcak yine ayrılıoruz bayram süresince giremem şimdiden herkese iyi bayramlar çifte bayram olur inşallah herkes için...........
Allah gönlümüze göre versin akşam gitmeden yine yazarım çarşamba gelicem görüşürüz

kızlar bende yarın köye gitcem şimdiden bayramınız mubarek olsun bikaç gün gelmem inş hayırlı haberler alırım hepinizden kib öptmmm güzellerrrrr hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hayırlı bayramlar kızlar sizedeeeopuyorumnanaktan

83195640wt5.jpg

kızlar inş güzel geçer bayramınız ben gidiyom birazndan köye hepinizi öpüyorum mutlu bayramlar

sırnaşık şey kızlarrr herkesin ramazan bayramı mübarek olsun...iyi tatillerrr..kendinize iyi bakınn... hayrılı günlerde ettiğimiz tüm dualar hepimiz için kabul olsunn...hayırlısıyla bebeklere kavuşalım... öptümmmmdelikafadulden

slm kızlar ben geldim
aleyna hadi inşallah canım verirsin müjdeyi
yarın 3 ay oluyo kızlar ameliyat olalı:))))))))))))))))))))
artık ekimde gider eşim doktora inşallah artış oluyodur
adet günüme de az kaldı ama ben bu ay hamile kalmayı her zamankinden daha çok istiyorum pazar pazartesi gelir sanırım inşallah gelmez va hamileyimdir ama hamile değilsem hemen gelsin adet düzensizliği çoooooooooooooook zooooooooooooooor

az önce bi arkadaşımla konuştum 2 haftalık bebeği var onu konuştuk uzun uzun çok heveslendim Allah hepimize yaşatsın o duyguları

malesef kızlar dün hastalandım gelecek ayın 25 inde doktora gidiyorum aşılama yaptırıcaz inşallah kısmetse ,ilk aşılamada tutar inşallah:çok üzgünüm:

inşallah gökçe ranacım ama sanırım bu ay fooooooosssssssssssssss
adetim geldi gelicek gibi ya
geç oldu bebek işi amaa güç olmasın inşallah

geçmiş olsun aleyna bari hamile değilsek tam gününde gelse adet te umutlanmasak boşa dimi????????
hadi sana bol şans aşılama için tutar inşallah

bende bugün 3. aşılamamın tedavisine başladım ilk iğnemi oldum bakalım bu sefer çok umutluyum inş.hepimiz için hayırlısı bakalım

Back
X