- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.821
canım geçmiş olsun inş bu kadar acı çekmenin emeklerinin karşılığını alırsın en zor kısmını atlatmışsın bundqan sonrası daha kolay sadece bebişlerin yerleştirilecek o kadar inş sıkı sıkı tutunur bebişlerin ,,,,,canım yok benimki tüp değil 3 aşılama geçirdim 3cüde hamile kalmıştım ikizlere onları kaybettim 9 haftalıkken 5 ay önce eğer hamleysem şimdi normal yoldan doğal kendiliğinden oldu tabi varsa valla bütün belirtiler hamilelik belirtisi ama ben hayal kırıklığı yaşamak istemyorum bakalım hayırlısı önümüzdeki hafta sonuna doğru kesinleşecek benimki bizi habersiz bırakma olurmu gelişmeleri haber ver öpüyorumopuyorumnanaktancnm çok teşkür ederim herkesin dilekleri için... inş bu sefer olur ne diyim..aslında aşılamlarda daha umutlu ve heyecanlıydım..o kadar negatif aldım ki sonuçlardan bu ilk tüp bebek denemem ama çok rahatım..öle pek heyecandı sevinçti yok...sadece duygusal ağlama gülme var ...dediğin gibi horman yüklediler iğnelerle benimde beyin karıştı galiba:)
seninde tüp bebek mi şuan yaptırdığın... bugün yumoşalrım alındı ..evdeyim şuan yatıyom biraz kan akıntısı var .azcık sancı...ama şu narkoz verdiler ya işte o yüzden ağzım çok acı...göbeğimede bantlar yapıştırdılar ilaç verdiler fitil verdiler ayy ne bilim ben bunları vericeklerini hiç bilmiyodum.. neyse çok başını ağrıttım döktüm içimdekileriii sizlere arkadaşlar...umarım yaşadığın belirtiler bebişlerinin habercisidir... dualarımız hepimiz için olsun...güzel haberlerini bekliyoruz seninde ve tüm arkadaşların...sevgilerle...alkisalkisalkis
incemeşe inşallah canımm bekliyoruz 5 gün sonunda iyi olcak herşey
maviumutolsunnnnnnnnn seni bizim sitede gördüm sankii oraya nezaman geldinn orda da görüşelim ok
gökçerana canım üzülme dur bakalım bende ne sorunlar vardı prolaktin mi ararsın yumurtlama yetersizliği mi eşimde sperm azlığı,morfoloji sorunu hareket sorunu ooooo düşün artk ümidimi kaybetmiştm tüpbebeiş olmayınca
ama bukadar sorun içinde kendi geldi meleğim..sadece allahın istemesi önemli inan..
meryem suresini okuyun kızlarr
ben sadece mealini okumuştum hergün..inanın insanı kendine getiriyo
evet her gün girmeye çalışacağım sizleri merak ediyorum. geçmişi okumaya vaktim yok.
bana yeni beklenmeyen günlerinizi yazarsanız listeye devam edelim..
beni özlediniz dayanamadım... üzmeyeyim sizi..
hep beraber bebek yapalım..... yola devammmmmmm :enbuyukkk:
evet her gün girmeye çalışacağım sizleri merak ediyorum. geçmişi okumaya vaktim yok.
bana yeni beklenmeyen günlerinizi yazarsanız listeye devam edelim..
beni özlediniz dayanamadım... üzmeyeyim sizi..
hep beraber bebek yapalım..... yola devammmmmmm :enbuyukkk:
canım umutlu olcamda şu sıkıntılar bi bıraksa peşimi:) ama devam etcez durmak yokkkkkkkkkkkkkkgökçe rana umutlu ol canım
olmaz olmaz deme olmaz olmaz:)))))
hepimizin olacak inşallah hepimize dua ediyorum inşallah olacak
canım çok sagol ama rabbim ümit kesilme z diyerek devam ediyom işte bende bakalım sonu hayır olsun inş bi ara okuyodum meryem süresi türkçe meal ama artık bırakmıştım tekrar başlayım böyle okuyunca sıkıntı çekip kavuşanları adha çok hevesleniyorum bigün anne olucam inş umarım sende bebekte iyisiniz dir canım kib öpincemeşe inşallah canımm bekliyoruz 5 gün sonunda iyi olcak herşey
maviumutolsunnnnnnnnn seni bizim sitede gördüm sankii oraya nezaman geldinn orda da görüşelim ok
gökçerana canım üzülme dur bakalım bende ne sorunlar vardı prolaktin mi ararsın yumurtlama yetersizliği mi eşimde sperm azlığı,morfoloji sorunu hareket sorunu ooooo düşün artk ümidimi kaybetmiştm tüpbebeiş olmayınca
ama bukadar sorun içinde kendi geldi meleğim..sadece allahın istemesi önemli inan..
meryem suresini okuyun kızlarr
ben sadece mealini okumuştum hergün..inanın insanı kendine getiriyo
kızlarrr az evvel tuv gittim çamaşım lekelenmiş kahverengi ve belim ağrıyoo galiba adetim erken geliyoo
napalım önümüzdeki ay deniycez artık demkki hepsi psikolojikmiş hormonlardan mış
kızlarrr az evvel tuv gittim çamaşım lekelenmiş kahverengi ve belim ağrıyoo galiba adetim erken geliyoo
napalım önümüzdeki ay deniycez artık demkki hepsi psikolojikmiş hormonlardan mış
meryem suresine yeniden başladım 7 .yi okudum bugün 8 i okuyacağım çok rahatlıyorum
öptüm herkesi
yok anam arkasından kırmızılar geldi kürtajdan sonra dengem bozuldu herhalde neyse hayırlsıı olsun işin garibi gerçekten hepsi gebelik belirtisiydi bende şaşırdım bu kadar erken gelmesine 24 cü gün adet oldum neyse dedimya kıız beraber sayacağız işte günleirmizi seni bekliyorum bencnım bence hamilesin ve o yerleşme kanaması
ben hamileyken de bi kaç gün önce öyle kahve leke geldi
gün boyu petle gezdim ama devamı gelmedi ve hamileymişim
hemen yaz çatlıcam bence geldi bebeğin 5 gün erken gelirmi?????
bebek bu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?