Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım geçmiş olsun inş bu kadar acı çekmenin emeklerinin karşılığını alırsın en zor kısmını atlatmışsın bundqan sonrası daha kolay sadece bebişlerin yerleştirilecek o kadar inş sıkı sıkı tutunur bebişlerin ,,,,,canım yok benimki tüp değil 3 aşılama geçirdim 3cüde hamile kalmıştım ikizlere onları kaybettim 9 haftalıkken 5 ay önce eğer hamleysem şimdi normal yoldan doğal kendiliğinden oldu tabi varsa valla bütün belirtiler hamilelik belirtisi ama ben hayal kırıklığı yaşamak istemyorum bakalım hayırlısı önümüzdeki hafta sonuna doğru kesinleşecek benimki bizi habersiz bırakma olurmu gelişmeleri haber ver öpüyorumopuyorumnanaktan

kızlar mrb herkese teşekkür ederim dualarınız desteginiz için bir degil birsürü sorunum var rahim tersligi kan pıhtılaşması prl yükseliyo sıksık guatr çıkıyo eşimde sperm hareketi yavaş yapısı bozuk offf offfff ne diyim ki rabbim isterse herşey oluyo işte ama sabır etmek zor geliyo bazen isyan deil ama..neyse çok sagolun canolarr
kız incemeşem hamilesindir inşş hayırlı haberle gelirsin inş
nesselcim sende sagol canım bende tüp bebek yaptırdıgım için bilirim çok streslidir inş herşey güzel olucak

gökçe rana umutlu ol canım
olmaz olmaz deme olmaz olmaz:)))))
hepimizin olacak inşallah hepimize dua ediyorum inşallah olacak

günaydın kızlarrr

bende herşey aynı şimdilik bakalım bekliyorum adetime 5 gün kaldı bakalım hayırlısı olsun fazla da umutlanmak istemiyorum .kızlarr yeni bi site buldum yabancı site yumurtlama gününü falan veriyo net olarak Eisprung kalender almanca bi site ama çevirisni yap deyince yapıyoo test tarihine kadar gösteriyo bi deneyin bakalım görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

incemeşe inşallah canımm bekliyoruz 5 gün sonunda iyi olcak herşey

maviumutolsunnnnnnnnn seni bizim sitede gördüm sankii oraya nezaman geldinn orda da görüşelim ok

gökçerana canım üzülme dur bakalım bende ne sorunlar vardı prolaktin mi ararsın yumurtlama yetersizliği mi eşimde sperm azlığı,morfoloji sorunu hareket sorunu ooooo düşün artk ümidimi kaybetmiştm tüpbebeiş olmayınca
ama bukadar sorun içinde kendi geldi meleğim..sadece allahın istemesi önemli inan..
meryem suresini okuyun kızlarr
ben sadece mealini okumuştum hergün..inanın insanı kendine getiriyo

merhaba canım bekliycez artık doğru diyosun yeterki allah istesin vermeyi o yüzden kendimi hiç kasmıyorum valla hayırlısı hamile kalmayla da iş bitmiyo bunu çok iyi biliyorum bebeğin tutunması sağlıklı olması öenmli o yüzden dua edip beklemekten başka yapacak bişi yok kızlar opuyorumnanaktan

kızlarrr az evvel tuv gittim çamaşım lekelenmiş kahverengi ve belim ağrıyoo galiba adetim erken geliyoo
napalım önümüzdeki ay deniycez artık demkki hepsi psikolojikmiş hormonlardan mış

18.01.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu.
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35............................ ..2010..... tüp :hooray:
ruyalar........................................... ???.
maviumutolsun ...................(yola devam)
DamlaUmut........................05.şubat.2010
nessel...............................(yola devam)
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
mavioje.............(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
nergis55...........(yola devam)tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
GokçeRana23...(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp[/QUOTE]

evet her gün girmeye çalışacağım sizleri merak ediyorum. geçmişi okumaya vaktim yok.
bana yeni beklenmeyen günlerinizi yazarsanız listeye devam edelim..
beni özlediniz dayanamadım... üzmeyeyim sizi..
hep beraber bebek yapalım..... yola devammmmmmm :enbuyukkk:

canım hoşgeldin topik sensiz öksüz kalmıştı ..evet berabe rgün sayalım kıız iyiki geldin valla günümüz belli olsunda söleri zsana canım görüşmek üzere opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin gerçekten özledik seni yaa ara verme fazla benim beklenmeyenn adetim:) 8 şubat canım yaz tahtaya kalsın bahara::)

gökçe rana umutlu ol canım
olmaz olmaz deme olmaz olmaz:)))))
hepimizin olacak inşallah hepimize dua ediyorum inşallah olacak
canım umutlu olcamda şu sıkıntılar bi bıraksa peşimi:) ama devam etcez durmak yokkkkkkkkkkkkkk
canım çok sagol ama rabbim ümit kesilme z diyerek devam ediyom işte bende bakalım sonu hayır olsun inş bi ara okuyodum meryem süresi türkçe meal ama artık bırakmıştım tekrar başlayım böyle okuyunca sıkıntı çekip kavuşanları adha çok hevesleniyorum bigün anne olucam inş umarım sende bebekte iyisiniz dir canım kib öp
kızlarrr az evvel tuv gittim çamaşım lekelenmiş kahverengi ve belim ağrıyoo galiba adetim erken geliyoo
napalım önümüzdeki ay deniycez artık demkki hepsi psikolojikmiş hormonlardan mış

off yaaaa ne diyimki saglık olsun rabbim çok bekletmeden göndersin canım

cnım bence hamilesin ve o yerleşme kanaması
ben hamileyken de bi kaç gün önce öyle kahve leke geldi
gün boyu petle gezdim ama devamı gelmedi ve hamileymişim
hemen yaz çatlıcam bence geldi bebeğin 5 gün erken gelirmi?????
bebek bu bebek

nurdancım evet 2 gün önce üye oldum burdan taniştığım arkadaşlar çeğırdı oraya da gittim görüşürüz ordada:)))

deryacım hoşgeldin tekrar gitme((
beni bu ay yazmayın hap kullanıyorum ya cumartesi hap bitecek pazartesine falan gelir heralde
tam bilmiyorum zaten hamile kalma ihtimalim yok önümüzdeki ay inşallah kistim geçer de normal adet imi beklerim ya da bebeğimi

o yok anam arkasından kırmızılar geldi kürtajdan sonra dengem bozuldu herhalde neyse hayırlsıı olsun işin garibi gerçekten hepsi gebelik belirtisiydi bende şaşırdım bu kadar erken gelmesine 24 cü gün adet oldum neyse dedimya kıız beraber sayacağız işte günleirmizi seni bekliyorum ben
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…