Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selammmmm
sayfamız kaybolmuş gitmiş nerdesinz kızlar
gökçeme çokk geçmiş olsun canım nasıl şimdi iyimi
mavii annen izin vermiyomu hala
büyüdünüz canım gel yaz arada nasıl efeyle aranızz
angelim sen nerelerdesin canım hadi ama özlettiniz kendinizi:84:

annem gitti nurdan oğluşumla başa başa kaldık
büyüdük teyzesi haftaya 1 ayımız bitecek
şimdilik herşey yolunda
ara sıra gelen gaz sancılarımız hariç

uykusuz ve yorgunum
oğlumun gazı oluyo ağlıyo uyuyamıyo biz de onunla birlikte
bigün iyi oluyo bigün mızmız
geçeceği günü beklyoruz dörtgözle

slm kızlar bende annemlerdeydim net yoktu orda herkes iyi inş
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmedi
mavim biz gaz için nurse harveys kullanıyoruz iyi geliyo bide bio gaia aldık oda iyi geldi

slm kızlar nerdesiniz
benim kız artık saga sola dönüp duruyo bişey istemezse sıkıldıysa bagrınıyo sinirleniyo :) az önce babasına çikolata uzattım yesin diyo gökcede kucagındaydı babasının eliyle bi uzandı çikolataya keşke birisi o anı görüntüleseydi yaa babasıyla çok güldük bu kız ilerde bize bişey bırakmaz yiyelim diye:)

maşallah gökçe ye

bizim de gaz sorunumuz devam ediyo
senin şuruptan aldık hafifledi gibi ama geçmiyo en azından eskisi gbi ağlama krizlerine girmiyo
ama hep kucakta olmak istiyo bırakınca viyaklıyo işim zor sanırım
Allah acılarını göstermesin

Son düzenleme:
slm kızlar
mavim inş 3 ayı dolunca gaz sorunuda biter biz halen çekiyoz gaz sorunu neyse saglık olsun eninde sonunda büyüyecekler sonrasında saglıklı olsunlar inşş

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. damatlığını görürsün inş.. çok sevindim allah nazardan saklasın...
öptüm ikinizide.... kızların hepsine selamlar....kendinize iyi bakın

kızlar neden boşlamışız biz burayıııı
bırakmayalım hadi
ben istanbuldaydım yeni döndüm
herkes iyidir inşallah

slm kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur buyuduk topıgın abısı olduk yrn 1 ysına gırıyoruz daha dun gıbı kucagıma aldıgım gun allahıma bınlerce kez sukrler olsun bana annelık dygusun tattırdı darısı dıger kader arkadaslarımın basına ınsallah bebeklerınız de sızlerde ıyısınızdır marım beratım yurumeye calısıyo kızar tutunup kalkıyo her an hr dk pesınde kosmaktan yamaya vakıt blamıyorum cok optum hepınızı

ooooy berat paşaya bak seeennnn
damadım dedim olamadı ama bundan sonra senin için bi kız doğururum inşallah beratım
Allah sağlıklı uzun ömür versin
iyi ki doğmuşsun annene babana neşe vermişsin
daha nice güzel sağlıklı yaşlara inşallahhhh
doğum günün kutlu olsun

kızlar gelmişsiniz çöok ugradım kimse olmayınca gelmemiştim epeydir
beratım 1 yaşına mı girdim maşallah yürüda artık saglıkla büyüsün angelim darısı başımıza inş
mavim sende ist. gitmişsin oh ne güzel degişiklik olmuş sana bende tatil yapmak gezmek istiyorum yaa

slm kızlar herkes ii inş bizde iyiyiz kızım artık emeklemeye başladı bide diş çıkarmaya başlıyo şişmiş damakları inş çok sürmeden çıkarır dişlerini kib öptm herkesi

kızlar ben artık bu sayfaya ugramıycam çünkü yeni tedavi olucaklar buraya yazıyo ve cevap alamayınca üzülüyolardır o yüzden artık bu sayfa gerilerde kalsın eger yeni bi başlık açarsanız oraya gelirim haber verin açarsanız kib aeo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…