Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımcım bende sizi cok özledimŞeniz darısı basına canım allahım bekleyen tüm arkadaslarıma da nasip etsin inş en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq:.sorma canım ya pıhtılasma allahtan erken farkedildi normalde 2 dusukten önce yapılmıyormus genetik testkafamçokkarıştı benım dr um allah razı olsun işi sansa bırakmadı opuyorumnanaktanhamıle kaldıgım gunden beri de igne kullanıyorum hergün benimde 2 gende sorun cıktı işin tuhafı gecen yıl ocak ayında da babaannemi ameliyat sırasında kalbe gidien damarda pıhtılasma oldugu için kaybettimsenağlama

gününüz güzel gecsin inşş fıstıklarrrrrrr
aleynacım yeni tedavin hayırlı olsun inş canım hayırlısı ile bebegine kavuşursun inşşşşş

20.01.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) gamyoncuiremsu
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu.
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp :hooray:
ruyalar........................................... ???.
maviumutolsun ...................(yola devam)
DamlaUmut........................05.şubat.2010
GokçeRana23.....................08.şubat.2010
incemeşe............................14.şubat.2010
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 ............................(yola devam)
sansux..............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

aleyna222.........(yola devam) tüp
nessel..............(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
nergis55...........(yola devam)tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp

selammmmm
arkadaşlar uzun süredir burayı takip etmiyorummm çünkü takip ettikçe sanki daha cok bunaldığımı düşünmeye başladım....ama hamile kalanları gördüm umarım sağlıklı sıhhatli evlatları olur......

kızlar öperim hepinizi
3 tane hapım kaldı bitsin adet olucam
sonra da bebeğim gelecek inşallah
ama 15 tatil için istanbula gidicez bu ay tutturamayabiliriz:))))))
artık önümüzdeki maçlara bakarız biz de:))))

iyi gecelerrrrrrrrrrrrr fıstıklarrrrrrrrrrrr
maviumutum hadi hayırlısı tatilin güzel geçer inş canım
fatmaozkancım umarım yakında bebegin senle olur canım hayırlı haber alırız senden

acele arkadas aranıyo bebegıme elını cabuk tut mavıumutcummmm bos gecırme vakti calıs bakimmgamyoncuiremsu

günaydın kıslarr dr tahlil sonuçlarımı aldım kadınlık hormonum düşük çıktı :)))))))) önce bunu yükseltemmzi lazım dedi dr.ve klomen verdi bugun başlıyorum tabi hormonu yükseltirken hamiel kalma şansımda varmış bakalım hayırlısı öpüyorum hepinizi

canımcım allahım bi an önce göbüsüne yollasın melegini :Saruboceq:insallah ilk ve son kullandıgın ilac olur:lepi:

hayırlı cumalar kızlar
,incemeşem hadi hayırlı olsun rabbim sonunda göndersin melegini kendiliginden gelsin inşşş
yaf kızlar bende sabahtan beri temizlik yapıyom kaynanatör gelebelir tatilde o yüzden çokkk çalışmam gerek çokkk daha bçton iş yapcam yaptıklarımdan hariç neyse güzel bi gün diliyorum hepinie:)olumunekankayizsmilezemuszemus

22.01.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) gamyoncuiremsu
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu.
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp :hooray:
ruyalar........................................... ???.
maviumutolsun ...................(yola devam)
DamlaUmut........................05.şubat.2010
GokçeRana23.....................08.şubat.2010
incemeşe............................14.şubat.2010
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 ............................(yola devam)
sansux..............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

aleyna222.........(yola devam) tüp
nessel..............(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
nergis55...........(yola devam)tüp
ayşen43...........(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp

canımcımm kolay gelsinŞeniz valla bende bı ortalıgı topluyom bırakıyom koyverdım herseyi :bbo:dünden beride basım dönuyo kımıldamaya korkuyorum:çok üzgünüm:evin işi bitmiyo yaaaa senin bıde kaynana mı cıktı basına Çok üzgünüm çoook

kızlar yazamıyorum ama okuyorum hergün... işyerinde işlerim karışık.. her an işten ayrılabilirim..
canım sıkıın o yönden .. diğer tarafını zaten biliyorsunuz... hiç huzurlu değilim şu iş yüzünden...
bu iş stresindeyken şu velet gelsede sevinsek hep beraber... tedavide olan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun tedaviniz.. inş. tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız.. hamiş olup ta ortadan kaybolup yeniden aramıza katılan arkadaşlar varsa.....:) bebişlerine ii baksınlar.... mavimm sıra bizde olur inş....hayırlısı allahtan...... öptüm hepinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…