- Konu Sahibi cornelia35
- #4.981
slm güzellerrrr
incemeşem alıntı yapmak istedigin kişinin yazının altında mq işareti var onu tıkla enson yaptıgın kişininkine de mq ve alıntı yap de çoklu alıntı olur. saol gökçeranam da ben beceremedim bunu :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm güzellerrrr
incemeşem alıntı yapmak istedigin kişinin yazının altında mq işareti var onu tıkla enson yaptıgın kişininkine de mq ve alıntı yap de çoklu alıntı olur. saol gökçeranam da ben beceremedim bunu :uhm:
:lepi:hadi hayırlısı tüm dualarımız seninle canımmmerhaba canım güzel haberlerle geldim baktı dr vucudum ilaca cevap vermiş 3 yumoşum vardı biri 18,mm biri 14 mm sonuncu 11 mm bakalım yarın 14 cü gün :)))) çalışma günu bana 1 haftalık mesai çıktı kızlarrrrrr bakalım hayırlısı :lepi:
canım dua ediyorum senin ve bebiş için inşakllah bişeycikler olmaz korkma tatlımmslm kızlar carsambadan beri hastanedeydim sancım tuttu aniden bugun taburcu oldum cok korkuyorum bebegıme bısey olcak dıye allahım korktuguma ugratmaz ınsallah dua edin banadamafoldumben
cnm inş.. allah gönlümüze göre versin... evettt angellll kan testii yaptırdımm veeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmhihoyyyt 12 günlük kan testimm 103 çıktııı...diyorum yaaa inanamıyorumm ben o kadar çokk negatif aldım kiii test sonucunu bile eşime aldırdımm iyi yada kötü sonuca dayanacak gücüm kalmadıı...allah herkese yaşatsın ya rabbimm...kucağımıza almayı da nasip etsinn...:Saruboceq:
kızlarr sonunda hamile olduğumu gördümmmm valla inanamıyorum ben yaaaaaaaaa......ne olurr hepimizz birbirimizee dualar edelimmm...valla ben hiç birinizi tanımasamdaa devamllıı burdaki isimlerle dua ediyorumm kalbimiz bir olsun kii diğer arkadaşlarda bu mutluluğu yaşasınn...
:lepi:hadi hayırlısı tüm dualarımız seninle canımm
kızlar sormayın hersey üst üste geldi aksi gibi :bbo:banyomun borusu patlamıs evimi su bastımafoldumben.esyalarım su icinde yüzüyo yaa herseyim mahvoldu:çok üzgünüm: parkelerim kabarmıs tadilat isi cıktı kısın birde offfff allahım ya rabbim beterinden esirge tek tesellim bebegime bisey olmaması belki baska biseyi karsılamıstır dıye teselli ediyorum kendimi bunda da bı hayır vardır ins:1shok:
:1hug:
canım geçmiş olsun bee bilirim herşeyin üst üste gelmesini geçen yılda benim öle oldu((( aynen sende benim gibisin yazık sana yaa
geçen yıl eşim mideden ameliyat oldu o ara ben fenalaşmaya başladım eşimin hastenden çıktığının ertesi günü ben yatırıldım hastaneye
sonra ben defalardac yattım çıktım zehirleniyodum bebekleri aldılar eşimin ailesiyel zaten aramzı çok fenaydı o aralar sonar eşim yeniden kıl dönmesinden operasyon geçirdi neyse o düzeldi aradan 15 gün geçti ben safra kesesinden ameliyat oldum
bunların hepsini 5 aya sığdırmıştık hayırlısı olsun güzelim allahım bebeğini bağışlasın sana sorun ypma beterinden saklasın :1hug:
tekrar geçmiş olsun güzelim yaa valla bu sene san agelmiş geçen yıl bize gelmişti ama çok şükür iyiz bu sene inşallah aksilik olmaz canım allah beterinden saklasın bunada şükür anam bi okutma yap evinde iyi olur :S:teselli:canım benim ya kader arkadasımıyız neyiz bilmemolumunekankayizsmile allahım tekrr yasatmasın sana o zor gunleri.bunlar yetmezmiş gibi birde dün aksam esim eve girerken düsmüs kaldırıma takılıp her yeri berbat el ayak yüz yara bere allahım beterinden esirge ya rabbm korktugumuza ugratma:Saruboceq:
tekrar geçmiş olsun güzelim yaa valla bu sene san agelmiş geçen yıl bize gelmişti ama çok şükür iyiz bu sene inşallah aksilik olmaz canım allah beterinden saklasın bunada şükür anam bi okutma yap evinde iyi olur :S:teselli:
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html
yarın mail günü unutmayalım GEREKLı YERLERE MAıL ATCAGIZ DESTEKLERıNıZı BEKLıYORUZ
cnm inş.. allah gönlümüze göre versin... evettt angellll kan testii yaptırdımm veeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmhihoyyyt 12 günlük kan testimm 103 çıktııı...diyorum yaaa inanamıyorumm ben o kadar çokk negatif aldım kiii test sonucunu bile eşime aldırdımm iyi yada kötü sonuca dayanacak gücüm kalmadıı...allah herkese yaşatsın ya rabbimm...kucağımıza almayı da nasip etsinn...:Saruboceq:
kızlarr sonunda hamile olduğumu gördümmmm valla inanamıyorum ben yaaaaaaaaa......ne olurr hepimizz birbirimizee dualar edelimmm...valla ben hiç birinizi tanımasamdaa devamllıı burdaki isimlerle dua ediyorumm kalbimiz bir olsun kii diğer arkadaşlarda bu mutluluğu yaşasınn...
canım bnim saol rabbim hepimizi korusun insalahangelcim çok geçmiş olsun yaa hayır olsun inş eşine de geçmiş olsun ayrıca canım rabbim kazadan beladan korusun inşş kib üzme kendini canım
nesselcim rabbim dualarını kabul etsin ins.amin cnm allahım beterinden esirgesin oldu bi kere napalım:gitme:arkadaşlarr hepinizee çook teşekkür ederimm allah olmayan herkese bu güzelliği yaşatsınnn... inş.. hep birlikteee ... çok öpüyorum sizi....bu arada angeelll çok geçmiş olsunn ..gerçekten kış bide ya çok zordurr... aman kendini yorma ölee...
incemesecimm o kist degil de bebiştir insallah su mübarek cuma günü kabul etsin allahım dualarımızı hamile oldugumu bilmeden teste 2 gün kala tüm adet belırtılerını fazlasıyla yasadım bende cnm akıntılarım artmıstı adet oldugumu sanıp lavaboya kosuyodum allahım güzel haberlerini almayı nsip etsin insallah olumsuz dusunme hep dualarımdasınız inabolumunekankayizsmileya kıslarr bende son iki gündür bi acayip lik var acaba kist falan mı oluştuki altım süreklş ıslak ıslak adetime daha 10 gün var gene hormonlarım düzensileşti galib aerken adet olacam(((( kasıklarım ve belimde ağrıyoo gettiii bu ayda böleee
((((((((((