• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hihoyyythihoyyythihoyyytsüprizzzzz
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:nazar::nazar::nazar::enbuyukkk::nazar:
nessel tebrikler canım Allah sağlıkla kavuştursun
darısı olmayanlara çok sevindim

nurdancım geçmiş olsun canım sağlıkla cinsiyet haberi bekliyoruz korkma sakın sağ salim gelecek bebeğin inşallah

angel sana da geçmiş olsun canım bebeğine bişi olmasın gerisi hemen telafi edilir

incemeşe hadi canım sıra senin ver haberi arkandan gelicem:))))

geldim kızlar ,20 lik dişim çekildi kocaaaa tatil bitti ve evime geldim
bu arada adetten sonraki 8.gün daha var heralde bu ay antibiyotik aldım adet tarihim değişecek gibi ama hayırlısı artık
özledim sizi:)))
aleyna inşallah güzel sonuçlar duyucaz canım

hihoyyythihoyyythihoyyytsüprizzzzz
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:nazar::nazar::nazar::enbuyukkk::nazar:
nessel tebrikler canım Allah sağlıkla kavuştursun
darısı olmayanlara çok sevindim

saol cnm sonunda hamileyimmm ama inan ben hala böle salak gibiyim maviumut...inanamıyor insannn...allah hepinize nasip etsinn cnm senin kini de burdan kutlıcazz hadi hayırlısı bakalım...çok öptüm. görüşrüzzz

bu arada adetten sonraki 8.gün daha var heralde bu ay antibiyotik aldım adet tarihim değişecek gibi ama hayırlısı artık

teşekkür ederim canım pazartesi yumurtalarım toplanıyor

maviumutcum hosgeldin canım tsk ederim bunlarıda atlatıcam allahın izniyle inş.bu ay seninde güzel haberini almak nasip olur insallahopuyorumnanaktan

hoşgeldinn kııssss ben seni bekliyom bak hadi anam başla artık çalışmlara ben çalıştım bakalım bu ay canla başla zevjkle şevkle :kedi:bekliyoruz bakalım sonucu ama pekl sanmıyorum tuttuğunu bu ay adet belirtilerim başladı hatta 15 ci gün başladı bel ağrısıyla :1no2:hayırlısı bakalım

incemeşe gelir gelmez başladık anacım çöalışmaya:kedi::kedi:
ama çok erken daha yeni bitti adetim:))
zaten bu ay 2 kutu antibiyotik kullandim düzen değişecek
önden buyur cicim
ben hamile kaldığım ay adet belirtileri yaşamıştım hem de senin gibi çooook önceden
önce senden sonra benden inşallah bu ay içinde güzel haberler alıp vermek nasip olur

kızlar nerelerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kimse özlemedi mi beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

burdayımm canım özlemez olur muyuz kızz:1hug:valla iyi bi tatile benimde ihtiyacım var ama suan gidebildigim tek yer dr umun muayenehanesi ve eczane kaydirigubbakcemile3senağlamasenağlama

incemeşe gelir gelmez başladık anacım çöalışmaya:kedi::kedi:
ama çok erken daha yeni bitti adetim:))
zaten bu ay 2 kutu antibiyotik kullandim düzen değişecek
önden buyur cicim
ben hamile kaldığım ay adet belirtileri yaşamıştım hem de senin gibi çooook önceden
önce senden sonra benden inşallah bu ay içinde güzel haberler alıp vermek nasip olur
maşallah anam kolay gele :)) bende epey çalıştm ama bu ay boşa getti galiba ölüyorum günlerdir kasık bel ağrısından sabah gögüslerimin sızısına uyandım gebelik belirtisi diyecm ama değil sivilcem çıktı anam :((( klasik adet belirtileri işte napim hayırlıısı önümüzdeki ay beraber gün sayarız kısss ben sana dedim seni bekliyom diye olumunekankayizsmile

maşallah anam kolay gele :)) bende epey çalıştm ama bu ay boşa getti galiba ölüyorum günlerdir kasık bel ağrısından sabah gögüslerimin sızısına uyandım gebelik belirtisi diyecm ama değil sivilcem çıktı anam :((( klasik adet belirtileri işte napim hayırlıısı önümüzdeki ay beraber gün sayarız kısss ben sana dedim seni bekliyom diye olumunekankayizsmile

bekleme beni yaaa
önce sen ver haberi ben hamileyken göğüslerim felaket ağrıyodu olumsuzu çağırma
hamileyimdir de
önden sen git hemen peşindeyim:))

kızlar hemilelik provası yapıyorum ben
antibiyotikten dolayı gün boyu mide bulantısı yaşadım sabah gözümü bulantıyla açtım hala devam ediyo
bünyem kendini hazırlıyo hamile kalıcam ya bu ay:))))))inşalllaaaahhh

angelim bebiş doğsun büyüsün oğlunu tak koluna acısını çıkar gez toz:))
bu arada adı ne kız oğlunun

angell naptın anam evini toplayabildini ifazlada yorma kendini bebişini düşün kasma kendinide valla huysuz bi çocuk doğurursun sonra

napiyim canım ya yenı geldım hastaneden serum yedim yıe 1 sıse sancılarım gırıyo yıne ara ara ılaca devam dedı allahım insallah gecer ya vaktınde gelsın yavrum dua edın kızlar cok korkuyorum ev oldugu gıbı duruyo canım boya badana ısı var parkeler degıscek avaya kalkmıs sudan tahtalarım hayırlısıyla bı bıteydı de sonra geleydı sıpam

bekleme beni yaaa
önce sen ver haberi ben hamileyken göğüslerim felaket ağrıyodu olumsuzu çağırma
hamileyimdir de
önden sen git hemen peşindeyim:))

kızlar hemilelik provası yapıyorum ben
antibiyotikten dolayı gün boyu mide bulantısı yaşadım sabah gözümü bulantıyla açtım hala devam ediyo
bünyem kendini hazırlıyo hamile kalıcam ya bu ay:))))))inşalllaaaahhh

angelim bebiş doğsun büyüsün oğlunu tak koluna acısını çıkar gez toz:))
bu arada adı ne kız oğlunun

napım canım bıldıgın gıbı devam kuzunun adı BERAT olacak allah kısmet ederse:emir_bebek:

adıyla yaşasın berat bey
benim öğrencim var berat çok minik çok tatlı senin ki de öyle tatlı ve akıllıolur inşallah ama onun kadar minik olmasın:))))

Back
X