canım hadi hayırlı olsun rabbim daha çok bekletmez inşş ...
canım başlamışsın tedaviye hadi hayırlı olsun inşş miinigin gelicek bilmiyorum ama öyle hiisettim bi an hayırlısı ile gelsin artık bebegin inşşşhem hormonları çok etkiliyo igneler fazla düşünme bide canım stres yapma olurmu
kızzzzzzzzzzzz sen hamiş misin yoksammm ayyyyyy inşş yaaa bi güzel haber alalım senden
kızlar bende genetik sonucumu aldım malesef sorunlar çıktı yine kan pıhtılaşması çıktı heterozigot mu ne işte ondan çıktı hücerlerimin bazısında sorun varmış off offff dr um hücreye bişey yapamıyoz ama kan için ilaç vericem dedi 3 tane ilaç yazdı folik .. asprin.. bide b12 verdi iki ay kullan gel dedi ona göre tedaviye karar vericek off ne diyim 2010 da sıkıntıyla başladı ama inş sonu güzel olur neyse hepinizi çok öpüyorum haa bide kaç günüdr pc bozuktu girememiştim yoksa sizi ihmal etmek istemezdim fıstıklar neyse vakit geç oldu bende kaçıp uyuyayım barimkaydirigubbakcemile3 öptüm.. gokçedoşşş kaçarrr..

opuyorumnanaktanbayanssulusmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5boshayallersmileboshayallersmile.