• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eveeeettt,kızlar sonunda bende kararımı verdim ve nasip olursa haziranda yaptırıcaz aşılamayı
şuan çalıştığım için izin alamıyorum maalesef oyuzden hazirn ayına kaldı

napalım hayatım birde böyel deneyelim ama bu şekil sonuç alırız gibime geliyo benim ilk 2 aşılamamda çok gergindim 3 cü umursamamıştım tutumuştu valla :))))) bu ayda umursamadım ama günleride boş geçmedim valla canla başla çalıştım :kedi: benim az kaldı 9 gün kaldı hastalanmama bakalım hayırlısı tabi bu arada kendimide dinlemeden yapamıyorum delikafaduldendelikafadulden inşallah ilk güzel haberi senden duyarım şekerim görürşüz

kkıııııııııııııııııııııızzzzzzzzzz ben seni yeni adet oldun sandım gökçeyle karıştırdım benim daha hapım var 10 tane onlar bitecek falan derken
önden buyur şekerim
öncelik senin sonra tut saçımdan getir beni arkandan işte bööleekaydirigubbakcemile

l
kkıııııııııııııııııııııızzzzzzzzzz ben seni yeni adet oldun sandım gökçeyle karıştırdım benim daha hapım var 10 tane onlar bitecek falan derken
önden buyur şekerim
öncelik senin sonra tut saçımdan getir beni arkandan işte bööleekaydirigubbakcemile
kııııızzzz ama varya bende gene bişiler var ama korkuyorum anlatmaya ilk gebeliğimde bu topikte yazmıştım 328 ci sayfalarda falan bir kaç gün daha geçsnde yazarım ayrıntıları belkim bebe yoluna kafayı yedim ne bileyim laelaelaelaelae

lkııııızzzz ama varya bende gene bişiler var ama korkuyorum anlatmaya ilk gebeliğimde bu topikte yazmıştım 328 ci sayfalarda falan bir kaç gün daha geçsnde yazarım ayrıntıları belkim bebe yoluna kafayı yedim ne bileyim laelaelaelaelae

hhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen okudum sayfaları
anlaşılan idrara çok çıkıyosun ve kokulu kokulubayanssulusmilebayanssulusmile
iinşalllah geliyodur bebiş sakın düşünerek geçirme 9 günü kendini oyalayacak bişiler bul
benim en çok belirti göğüslerdeydi ama yine de sen belirtiye takılma
aaayyyyyyyyyyyyy çok heyecanlandım
inşallah vardır
valla sevindim şimdi
sen o zaman da bi gariplik olduğunu hissetmiştin
hadi hayırlısı
Rabbim sağlıklı sihatli versin inşallah

hhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen okudum sayfaları
anlaşılan idrara çok çıkıyosun ve kokulu kokulubayanssulusmilebayanssulusmile
iinşalllah geliyodur bebiş sakın düşünerek geçirme 9 günü kendini oyalayacak bişiler bul
benim en çok belirti göğüslerdeydi ama yine de sen belirtiye takılma
aaayyyyyyyyyyyyy çok heyecanlandım
inşallah vardır
valla sevindim şimdi
sen o zaman da bi gariplik olduğunu hissetmiştin
hadi hayırlısı
Rabbim sağlıklı sihatli versin inşallah

bilmiyorum kıslarrr korkuyorumda aslında hayırlısı olsun ama eğer bu ay boş çıkarsa ciddi anlamda psikolojik sorunlarım başlamış demektri kıslarrrr laelaelaelaelae

kızlaarr merhaba nurdan maviumut gökçee ...uzun zamandır siteye girmedim..kusura bakmayın evraklarla uğraşıyorum 1 aydır...bu arada ayderya da yok galiba ... sonunda tüp bebeğe karar verdim başladım..ama iğneler çok fena yaa kalçam acayip ağrıyor.. napalım dayanıcaz.. son iğnemide vuruldum inş. bugün...kontrole gidicem yumurta toplama işlemi belli olcak bugün... sizinle paylaşmak istedimm ...durmadan ağlıyorum fazla duygusal oldum ..iğneler mi yaptı hormanlar mı değişti anlamadım...allah tan hepimize sabır ve bu 2010 bebişler diliyorum...bu arada hepinizle sohbet etmeyi özlemişim ...görüşürüzz yine... listemizi de göremedim bakıcaktım kimler daha hamile kalmış diye ama yok liste....eyvahedigeldismile

kızlaarr merhaba nurdan maviumut gökçee ...uzun zamandır siteye girmedim..kusura bakmayın evraklarla uğraşıyorum 1 aydır...bu arada ayderya da yok galiba ... sonunda tüp bebeğe karar verdim başladım..ama iğneler çok fena yaa kalçam acayip ağrıyor.. napalım dayanıcaz.. son iğnemide vuruldum inş. bugün...kontrole gidicem yumurta toplama işlemi belli olcak bugün... sizinle paylaşmak istedimm ...durmadan ağlıyorum fazla duygusal oldum ..iğneler mi yaptı hormanlar mı değişti anlamadım...allah tan hepimize sabır ve bu 2010 bebişler diliyorum...bu arada hepinizle sohbet etmeyi özlemişim ...görüşürüzz yine... listemizi de göremedim bakıcaktım kimler daha hamile kalmış diye ama yok liste....eyvahedigeldismile

canım sevindim senin adına allah emekleerini boşa çıkarmasın inşallah hamile kalırsın bebişlerin tutunur sana duygusal olman normal hormon veriyolar çünkü arada uğra topiğe yalnız bırakma bizi güzel haberlrini bekliyoruz kucak dolusu sevgiler

hadi bakalım incemeşe inşallah vardır ve bu defa seninle kalır bebeğin darısı da benim başıma olur
nessel hayırlı olsun tedavin inşallah olumlu sonuçlanır

hapım bitiyo 9 tane kaldı bi adet olıym bitiym ben de istiyorum bebişş hem de çok istiyorum
inş canım hayırlısından ilk önce senden alırız haberi valla ben kafama takmıyorum artık bu ayda bişi yoktur bende vucudum yeni düzene giriyo ya ondandır bu reaksiyonlar kesin ondandır .. zaten fazla bi belirti yok 1 haftadır akıntım çok gögüslerim çok acıyoo bide mide kazıntılarım var delicesien yemek yiyorum kokuları direk beynimde hissediyorum özellikle sıvı sabunların kokusu çok ağır gelmeye başladı adetim yaklaştıya ondan hormonlarım hızlı çalışıyo hepsi ondan hadi bakalım önümüzdeki ay beraber başlayalım kısss çalışmalara hihoyyyt

hayıııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebişin geliyo
incemeşeeeeeeeeeeeeeeeeee
saydıkların hep belirti
hem önden buyur cicim demedim mi sana??????????

hayıııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebişin geliyo
incemeşeeeeeeeeeeeeeeeeee
saydıkların hep belirti
hem önden buyur cicim demedim mi sana??????????
valla bilmiyom korkuyorum artık mesaim bugun tuvalette gitmekle geçti bugunda karnımda ve kasıklarımda deprem oluyooooo zaten sürekli açım psikolojiktir anam hepsii daha bu ay yeni başladım çalışmalara ilk ay tutuarmı mı bilmiyomki kaç yıl uğraştık olmadı 3cü aşılamada zor tutmuştu diğeri hem bu kadar erken eblirti vermezki anam daha adetime 7 gün var gerçi diğer bebekler döllenme gerçekleştiği an sinyal verdi ama hayırlısı ama birlikte gün saymak istiyorum seninle hadiii sende gel beraber gün sayalımmmm
kaydirigubbakcemile

eveeeettt,kızlar sonunda bende kararımı verdim ve nasip olursa haziranda yaptırıcaz aşılamayı
şuan çalıştığım için izin alamıyorum maalesef oyuzden hazirn ayına kaldı
canım hadi hayırlı olsun rabbim daha çok bekletmez inşş ...
canım başlamışsın tedaviye hadi hayırlı olsun inşş miinigin gelicek bilmiyorum ama öyle hiisettim bi an hayırlısı ile gelsin artık bebegin inşşşhem hormonları çok etkiliyo igneler fazla düşünme bide canım stres yapma olurmu
inş canım hayırlısından ilk önce senden alırız haberi valla ben kafama takmıyorum artık bu ayda bişi yoktur bende vucudum yeni düzene giriyo ya ondandır bu reaksiyonlar kesin ondandır .. zaten fazla bi belirti yok 1 haftadır akıntım çok gögüslerim çok acıyoo bide mide kazıntılarım var delicesien yemek yiyorum kokuları direk beynimde hissediyorum özellikle sıvı sabunların kokusu çok ağır gelmeye başladı adetim yaklaştıya ondan hormonlarım hızlı çalışıyo hepsi ondan hadi bakalım önümüzdeki ay beraber başlayalım kısss çalışmalara hihoyyyt

kızzzzzzzzzzzz sen hamiş misin yoksammm ayyyyyy inşş yaaa bi güzel haber alalım senden
kızlar bende genetik sonucumu aldım malesef sorunlar çıktı yine kan pıhtılaşması çıktı heterozigot mu ne işte ondan çıktı hücerlerimin bazısında sorun varmış off offff dr um hücreye bişey yapamıyoz ama kan için ilaç vericem dedi 3 tane ilaç yazdı folik .. asprin.. bide b12 verdi iki ay kullan gel dedi ona göre tedaviye karar vericek off ne diyim 2010 da sıkıntıyla başladı ama inş sonu güzel olur neyse hepinizi çok öpüyorum haa bide kaç günüdr pc bozuktu girememiştim yoksa sizi ihmal etmek istemezdim fıstıklar neyse vakit geç oldu bende kaçıp uyuyayım barimkaydirigubbakcemile3 öptüm.. gokçedoşşş kaçarrr..kaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktanbayanssulusmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5boshayallersmileboshayallersmile.

canım sevindim senin adına allah emekleerini boşa çıkarmasın inşallah hamile kalırsın bebişlerin tutunur sana duygusal olman normal hormon veriyolar çünkü arada uğra topiğe yalnız bırakma bizi güzel haberlrini bekliyoruz kucak dolusu sevgiler

cnm çok teşkür ederim herkesin dilekleri için... inş bu sefer olur ne diyim..aslında aşılamlarda daha umutlu ve heyecanlıydım..o kadar negatif aldım ki sonuçlardan bu ilk tüp bebek denemem ama çok rahatım..öle pek heyecandı sevinçti yok...sadece duygusal ağlama gülme var ...dediğin gibi horman yüklediler iğnelerle benimde beyin karıştı galiba:)
seninde tüp bebek mi şuan yaptırdığın... bugün yumoşalrım alındı ..evdeyim şuan yatıyom biraz kan akıntısı var .azcık sancı...ama şu narkoz verdiler ya işte o yüzden ağzım çok acı...göbeğimede bantlar yapıştırdılar ilaç verdiler fitil verdiler ayy ne bilim ben bunları vericeklerini hiç bilmiyodum.. neyse çok başını ağrıttım döktüm içimdekileriii sizlere arkadaşlar...umarım yaşadığın belirtiler bebişlerinin habercisidir... dualarımız hepimiz için olsun...güzel haberlerini bekliyoruz seninde ve tüm arkadaşların...sevgilerle...alkisalkisalkis

ayy arkadaşlar o kadar türkçem bozuk yazmışım yukardaki yazıyıııı..:utangac:
hala narkoz devam ediyor demek ki...ben bile zor anladımm:)..seviyom hepinizi ...gökçe rana sana da teşkür ederimm..hepimiz için hayırlısı...zemuszemus

hayırlısı nessel güzel sonuçlar al inşallah bayram edelim:)))
gökçe geçmiş olsun cicim nerde yaptırdın genetik testi????ben de kan pıhtılaşmasını yaptırmıştım normal çıktı
ne diym Allah çaresini versin çabucak ve sağlıkla gelsin bebeğin

canım hadi hayırlı olsun rabbim daha çok bekletmez inşş ...

canım başlamışsın tedaviye hadi hayırlı olsun inşş miinigin gelicek bilmiyorum ama öyle hiisettim bi an hayırlısı ile gelsin artık bebegin inşşşhem hormonları çok etkiliyo igneler fazla düşünme bide canım stres yapma olurmu

kızzzzzzzzzzzz sen hamiş misin yoksammm ayyyyyy inşş yaaa bi güzel haber alalım senden
kızlar bende genetik sonucumu aldım malesef sorunlar çıktı yine kan pıhtılaşması çıktı heterozigot mu ne işte ondan çıktı hücerlerimin bazısında sorun varmış off offff dr um hücreye bişey yapamıyoz ama kan için ilaç vericem dedi 3 tane ilaç yazdı folik .. asprin.. bide b12 verdi iki ay kullan gel dedi ona göre tedaviye karar vericek off ne diyim 2010 da sıkıntıyla başladı ama inş sonu güzel olur neyse hepinizi çok öpüyorum haa bide kaç günüdr pc bozuktu girememiştim yoksa sizi ihmal etmek istemezdim fıstıklar neyse vakit geç oldu bende kaçıp uyuyayım barimkaydirigubbakcemile3 öptüm.. gokçedoşşş kaçarrr..kaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktanbayanssulusmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5boshayallersmileboshayallersmile.
canım üzme kendini hayırlısı olun bugun sabah ekmek almaya gittim eve temizliğe aldım bi akdın vardı onu gördüm kadına ulaşamadım onu sordum gelemiyorum artık temizliğe dedi hamleymiş anlamamış dr gittiğinde 4 aylık olmuş bebiş düşünsene cenabı allah resmen demişki bunu sana yapıştırıyomdemiş anam bu kadın 42 yaşında o kadar ağır iş yapıyodu bebeüe bşi olmmaış o yüzden allah verecek olduktan sonra hepsi bahane bizim bebişlerinde bi vakti var elbet hiç üzme kendini olurmu görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Back
X