• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nurdancım nasıl yani canım 5 in üstünde hamile demek dr a sormadınmı cnaım sen?
angelim sen hala gelmedin nei merakta bıraktın bizi inş iisindir

canım dr a pazartesi ikinci testten sonra gidicem zaten şuan hiçbişey çekecek durumda değilim dr u da görmek duymak istemiyorum

5 üstü pozitif gözüküyo ama benim tedavim için çok düşük bu değer

üstelik çok iyi kalitede 3 embriyo yerleşitirilmişti
hepsi 8 hücreli dedi dr
ama olmadı işte.................

çok zor ya yumurta toplama işlemim çok zorlu geçmişti benim

oanda bağırıyodum birdaha yaptırmıcam kesinlikle diye
ama işte büyük konuşmamak lazım bakalım daha neler yaşıcam nelerle karşılaşıcam

incemeşecim canın ne zaman isterse o zaman bırakırsın korunmayı bence şimdiden dillendirip kendini şartlama belki 6 ay sonra hiç korkmadan isticeksin rahat ol sadece.
bizim sorun da varikosel canım sperm değerlerini etkilemiş sayımız normal ama ileri hız biraz düşük aslında bizden çok daha az değerlerle doğal yoldan hamile kalanlar var ama kısmet işte.haziranda varikosel ameliyatı oldu eşim beklioruz ekimde kontrole gidicek düzelmişmi die ben de hep bi umut beklemedeyim.böyle işte
bakalım hayırlısı canım ya bizimde sperm sayımız normaldi ama hareketlilikte sorun vardı ama artık hiç sorun yokmuş doğal yoldan kalırsınzı dediler ama kürtajdan sonar hemencik kalma ihtimali çok yüksek olduğu için korunun dediler çünkü ben çok yıprandım ilk hamile kaldığımda 47,5 kiloydum şu an 43 falanım önce kendimi bi toplayım canımm send emoralini bozma inanki olur sadece kafand asorun yapma onlar küçük sorunlar Şeniz

kızlar ya bu angell nerde meraktan çatlıycam valla rüyalarıam girmeye başladı rüyamda angellin 4 düzleri vardı hepside erkekti en küçüğü alıp kokluyorum ve ağlıyorum kokusu bebeğin hala burnumda galiba ben keçileri kaçırıuyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

canım dr a pazartesi ikinci testten sonra gidicem zaten şuan hiçbişey çekecek durumda değilim dr u da görmek duymak istemiyorum

hepsi 8 hücreli dedi dr

canım inş.. tüpe gerek kalmadan hemen gebe kalırsın...

Kızzlar bizim 2. aşılamada tutmadı ama yola devam...

harikasın canım yılmak yok yola devam ........

kızlar ya bu angell nerde meraktan çatlıycam valla rüyalarıam girmeye başladı rüyamda angellin 4 düzleri vardı hepside erkekti en küçüğü alıp kokluyorum ve ağlıyorum kokusu bebeğin hala burnumda galiba ben keçileri kaçırıuyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ben angeelden ümidi kestim artık. aşılaması tutmadığında da isyan etmişti sonra toparladı kendini ben en kötüsünü düşünerek kendini toparlaması ve aramıza dönmesi için zaman olduğunu düşünüyorum... belkide bize süpriz yapar... angeeeeeell seni özledik... :1hug:

hepsi 8 hücreli dedi dr

canım yaa ne diyimki inş yükselir değerin allah büyük ama üzülme hem zaman gelmedikçe ne olursa olsun olmuyo canım inş ikinci olursa onda gelir meleğinn inş canım

ayrederya canım sen naptın epey olaylardan uzak kaldım ben kafamı toplamdan girmeyim dedim topiğe en azından ağlama krizlerim bitti şimdilik :)

canım ağlama inş. tez zamanda tekrar gelecek meleğin. hemde doğal yoldan ben inanıyorum.. en azından hamile kalabileceğini öğrenmiş oldun. ben ara verdim ramazan dı bayram dı... bayram geçsin kendi çapımızda devam edeceğiz. en son dr.gittiğimde herşey normal dedi. çok şükür ki problem yok. eşimin değerlerini düşük buluyorlar canım bende şimdi biraz ona yükleneceğim. faydalı olabilecek yiyecek leri sebzeleri araştırdım beslenme dengemizi biraz değiştireceğim keçiboynuzu sonra da havuç uygulamak istiyorum. kendimede bal+tarçın+çörekotu yapacağım. ama önce bayram sonra tatil....
inş. çalışıyorum evt.mesektaşız ben değiştirdim.... özel bir sebepten dolayı... uzun hikaye
işteyim fırsat buldukça yazıyorum.. kendine ii bak... dua et bol bol

hepsi 8 hücreli dedi dr

neden yumurta toplama işlemin zor geçti acaba? anestezi vermediler mi?

amiin kızlarrr, inşallahhh hepimizin olsunn, sabır ve zaman sadece biraz.. umudumuz yeniden yeşeriyor nasılsa her seferinde :)

kızlar ya hiçbirimiz aynı saate denk gelemiyoruz önceden burdan sohbetler ederdik ramazan bitsin aynen devam .kimse burda olmayınca kendiimi yalnız hissediyorum.geçen ay 4 ağustosta adet olmuştum 25.gün bitti az kaldı gelir benimkiler bu sefer öyle heyecanla bekliorum ki gelmese keşke de hamile olsam diye nasıl veririm bu haberi falan diye düşünüyorum sık sık gelmediğini görünce rahatlıyorum halbuki daha 2-3 gün var nolur dua edin bana gelsin bebişim bu mübarek ayda tabi yalnız benim değil hepimizin

veeeeeeeeee gerçekler adet oldum:)))))))))))gecikmedi diye seviniyorum en azından bu düzene girdi
bi daha ki adet tarihim 28 gün eklersek 26 -27 eylül heralde deryacım ekle canım ben daha bu listeyi çok turlicam heralde:delphin::delphin::delphin:naniknanikdelikafadulden

29/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
biteksen................................
maviumutolsun ...................2/eylül
ayrederya............................3/eylül
ukla.....................................8/eylül
nessel................................22/eylül
windy................................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
aleyna222..........................aşılama yaptıracak bayramdan sonrayı bekliyor.
yasemin33.........................25/ağustos tedavisine başlıyor. hayırlısıyla.
catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp :emir_bebek: hala sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp :emir_bebek: ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp :emir_bebek:
sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek: angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
alara1983..........(yola devam) tüp :emir_bebek:
özgül23.............(yola devam) tüp :emir_bebek:
zero55..............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp :emir_bebek: transferi yapıldı.30/ağustos test tarihi..:Sarub

Son düzenleme:
neden yumurta toplama işlemin zor geçti acaba? anestezi vermediler mi?

ya ben genel anestezi olcak diye biliyodum girmeden önce sekreter lokal olacak dedi neyse dedim sonuçta orayı hissetmicem
dr iğne yaptı sonra başladı ama ben herşeyi hissettim yani çok zor geçti bir de 18 yumurta toplanmış uzun da sürdü,sonlara doğru tansiyonum falan düştü kötü oldum
ama ben herşeyi hissettim kızlar yani başkalarının bu şekilde olmuyomuş içinizi ferah tutun

veeeeeeeeee gerçekler adet oldum:)))))))))))gecikmedi diye seviniyorum en azından bu düzene girdi
bi daha ki adet tarihim 28 gün eklersek 26 -27 eylül heralde deryacım ekle canım ben daha bu listeyi çok turlicam heralde:delphin::delphin::delphin:naniknanikdelikafadulden

slm, cnm , bak ne güzel en azından düzene girmiş ...sakın üzülme hamile değilim diye bak yanlız değilsinn bende senin gibi kim bilir kaç defa turlıcammmmlaelaelaelaelae
allah hepimize hayırlısıysa nasip etsin diyorum çok öpüyorumm senii..kendine iyi bak...:dance:

canım eşinde ne sorun vardı bizde aşılama yaptırıcaz bizimkidemi iki üç aşılamadan sonra olacak:çok üzgünüm:

Herşeyden önce nasip olduguna inanıyorum ben aleynacım.. Neden tutmasınki sizinki inşallah tutacak öyle düşün :).. Bizimkisi sebepsiz infertilite.. ne eşimde nede bende hiçbir problem yok, her ay yumurtlarım adetim düzenli eşiminde spermiogram ve morfolojisi iyi.. ama olmuyor işte.. doktor hep bekleyin olur diyor 2 yıldır ugraşıyoruz.. süreci hızlandırmak için aşılamayı denedik, buayda olmadı ama regl olunca 3. aşılamayı deneyecegiz. olmazsa tüp bebek.. biz elimizden geleni yapalımda, gerisi Rabbimize kalmış.. :Saruboceq:

Back
X