• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deryacım sanırım ben adet olmadım yani dün gece bişiler vardı ama o zamandan bu zamana bi damla bile yok durumlar karışık yani boşuna orucumu da yedim şimdi şaştım kaldım yarın napıcam olucak mı olmıcak mı bu bebek meselesi çıktı çıkalı benim adetlerde sapıttı yaz bakalım sen beni 2 eylül die

29/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
biteksen................................
maviumutolsun ...................2/eylül
ayrederya............................3/eylül
ukla.....................................8/eylül
nessel................................22/eylül
windy................................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
aleyna222..........................aşılama yaptıracak bayramdan sonrayı bekliyor.
yasemin33.........................25/ağustos tedavisine başlıyor. hayırlısıyla.
catdog.............................. :uhm:

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp :emir_bebek: hala sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp :emir_bebek: ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp :emir_bebek:
sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek: angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
alara1983..........(yola devam) tüp :emir_bebek:
özgül23.............(yola devam) tüp :emir_bebek:
zero55..............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp :emir_bebek: transferi yapıldı.30/ağustos test tarihi..:Sarub

deryacım sanırım ben adet olmadım yani dün gece bişiler vardı ama o zamandan bu zamana bi damla bile yok durumlar karışık yani boşuna orucumu da yedim şimdi şaştım kaldım yarın napıcam olucak mı olmıcak mı bu bebek meselesi çıktı çıkalı benim adetlerde sapıttı yaz bakalım sen beni 2 eylül die

canımm acaba yerleşme kanaması olabilirmikii ayy sen böyle deyince umutlandım birden senin adına ..... hadi hayırlısı bakalım... bekleyelim görelim..

yok canım ya yerleşme kanaması olamaz hala tık yok 1 damla bile ama yerleşme kanı olamaz özelden yazıcam nedenini keşke öyle olsaydı ama imkansız

derdi veren allah sabrınıda veriyo , dermanınıda caresini de yeterki yürekten inanın ve isteyin benim gibi.. şu an içinde olduğunuz çok zor bi durum evet farkındayım.. çok büyük özlemler taşıyosunuz içinizde bunuda biliyorum ..böyle bi durumda hiç bi teselli fayda etmiyo..bende bu durumu sizler gibi yaşadım.. çok şükür hamileyim ve umarım sağ salım doğurup kucağımada alırım..darısı sizlere inşallah.hamilelerin duası kabul olurmuş.güzel allahım isteyen , bekleyen , özleyen tüm herkese versin bu durumdan kimseyi mahrum bırakmasın inşallah..aşılama öncesi bitkilerle de şansınızı bi deneyin derim ben.özellikle tetra yaprağını tavsiye ediyorum..ama dikkat aşılamadan ve cinsel ilişkiden önce sakın sonra yapmayın allah muhafaza tutumuş bebeğide düşürmeyin..rahmin içinde yara intahap akıntı tıkanıklık vs ne varsa söküp temizliyomuş..bide soğan suyu evet iğrenç ama bende bu ve benzeri bi çok şeyide tedavi süresince beraber denedim..belkide bunların iyi geleceğini psikolojik olarak inandırdım kendime ve oldu..kısmet artık bilemiyorum...

slm kısçeler ben geldim işe beşladım die artık eskisi gibi girmeye fırsatım olmuyo.sırf angel için geldim(tabi sizleride çok özledim) ama bu kız yok olmuş ortalardan hala konyada galiba ordada int mi yoktur nedir anlamadım kıs bi int kafeye gidip yazsa bari çatlıycığık burda meraktan msndede yok inş bugün evine gelirde yazar anacım yoksa ölecez meraktan angeeeeeeeeeeelllllllll duy sesimizi kızz

kızlar angelle ikimz aynı hastanede olduk tedaviyi yarın hast.gidicem ben sorcam drunu transfer tarihini ve oturduğu semti biliyorum tel no isticem inş verirler merak edttik iice
muhakkak haber veriridi bizee

arkadaşlar buarda 12.gün değerim 10.44 olmuş 2 katına çıkmış kafam çok karışık yaa varmı yok muu

ben sana demiştim daha erkenden yok deme bekle diye neyse hadi hakkında hayırlısı olmuştur inşallah sanırım geliyo bebiş
angel i de sorman iyi olur haber gelmemesi ilginç
bol şans canıım inşallah iyi haberlerle gel

sen umudunu kaybetme strese sokma kendini bak 2 kat artmış belki geç tutumuştur.nasıl yani angel in arkadaşı msj attı sonucu söylemedimi o zaman nie yazmıomuş bize??????????????

canım bilmiyorum giremiyo heralde mesajda bişey yazmıyodu sonuç hakkında

yaaaaaaaaaaa biliyomusun iice stres oldum ve eşim kızıyo keşke test yaptırmasaydık diyo çok farklı bi ruh halindeyim
rabbim hayretsin inş DUA EDıN KIZLAR LÜTFEN HEPıNıZDEN DUA ıSTıYORUM

dur bakalım bi sakin ol dilerim Allah bebeğini göndericek stres yapma diemiicem ben olsam ölmüştüm stresten ama eşine çaktırmayabilirsin:))))))))))))))))))))
Allah ım gönlüne göre versin ne zaman gidiosun doktora

nurdancım inş değerin dahada katlanır canım in ş hamişsindir
angelcim sende inş hamişsindir canım haber verirsin merak ettikk seni

kızlar bu defa kesin adet oluyorummmmmmmmmmm
1 gün daha kaldım listede hadeeeeeeeeeeeee şimdi en başa
deryacım 27 eylül olması lazım canım

31/8/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu.
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
ayrederya............................3/eylül
ukla.....................................8/eylül
nessel................................22/eylül
maviumutolsun ...................27/eylül
windy................................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
aleyna222..........................aşılama yaptıracak bayramdan sonrayı bekliyor.
yasemin33.........................25/ağustos tedavisine başlıyor. hayırlısıyla.
catdog.............................. :uhm:
biteksen................................

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp :emir_bebek: hala sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp :emir_bebek: ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp :emir_bebek:
sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek: angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
alara1983..........(yola devam) tüp :emir_bebek:
özgül23.............(yola devam) tüp :emir_bebek:
zero55..............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp :emir_bebek: transferi yapıldı.30/ağustos test tarihi..:Sarub

mrb kızlar ben malesef eli boş döndüm istanbuldan:a015: ne umutlarla gitmiştim bir ay doğum kontrol kullan gel demişti dr kullandım ama etki etmemeiş bi yumurtam fazla büyümüz hepsi aynı düzeyde gelişsin diye doğum kontrol veriyorlarmış benim yumoşuma etki etmemiş öyle olunca dr bu yumurtya başımıza iş açar erken çatlayabilir dedi biz de risk almak istemedik ve tedavimiz yarım kaldı:delphin:dün döndüm evime bugünde sizlere haber verebiliyorum şimdi tekrar adet beklemek durumundayım böylece 2 ayım daha ümit bile olmadan geçmiş olacak kızlar bana da dua edin önümüzdeki ay tekrar gidicez umarım bu sefer tedavim yarım kalmaz inanın bu da büyük bi hayalkırıklığı oldu anca kendime geldim bu ay değil önümüzdeki ay bebişime ya da bebişlerime kavuşucam inşallah of of aylar geçiyor böyle bekleyerek

mrb kızlar ben malesef eli boş döndüm istanbuldan:a015: ne umutlarla gitmiştim bir ay doğum kontrol kullan gel demişti dr kullandım ama etki etmemeiş bi yumurtam fazla büyümüz hepsi aynı düzeyde gelişsin diye doğum kontrol veriyorlarmış benim yumoşuma etki etmemiş öyle olunca dr bu yumurtya başımıza iş açar erken çatlayabilir dedi biz de risk almak istemedik ve tedavimiz yarım kaldı:delphin:dün döndüm evime bugünde sizlere haber verebiliyorum şimdi tekrar adet beklemek durumundayım böylece 2 ayım daha ümit bile olmadan geçmiş olacak kızlar bana da dua edin önümüzdeki ay tekrar gidicez umarım bu sefer tedavim yarım kalmaz inanın bu da büyük bi hayalkırıklığı oldu anca kendime geldim bu ay değil önümüzdeki ay bebişime ya da bebişlerime kavuşucam inşallah of of aylar geçiyor böyle bekleyerek

canım sıkma canını daha yaşın küçük benden :( hayırlısnı iste elbet vakti vardır bebişiyin sende daha kötü olanlar ben kaç yıl rahim ağzı kanser tedavisi gördüm sıra bebeşi egeldi aylarca uğraştım geldim gittim 3 cü aşılamada hamile kaldım ikizlerim olacaktı 15 gün falan önce kaybettim zorlu bi hamilelik geçirdim olacak olduktan sonra oluyo merak etme bi zamanlar doktrolar rahmimi kurtarmaya çalışıylardı bak şimdi hamile kalabildim kaybettim ama tedaviey gerek yok dediler artık hatta 6 ay korunmamı sölediler sadece bi gün bebeğinin olacağına inan umuttur insanı ayakat tutan ... kucak dolusu sevgilerkaydirigubbakcemile3

Back
X