• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımcım ben hergün bakıyorum sağol senden başka yazan yok.. angelde uçtu gitti.. kayıplara karıştı bu durumda kimseler uğramayacaksa bu listeyi devam ettirmenin bir anlamıda yok gibi... bunca sııntıyı beraber paylaşıyoruz ama kimse sonuçlardan haberdar etmiyo bile.. olumlu yada olumsuz bizi bizden başka kim anlarki... neyse açkçası hiç içimden gelmiyo bu sayfayı yenilemek... ama sizin hatrınız var mavimumutolsun ve sen bırakmadınız topiğii.... allah hepimizin gönlüne göre versin...
sende saol canım sizleri merak ediym die gelip bakıyom ama kimseler yok neyse artık inş hayırlı haberler almışlardır hepsi sende inş güzel haberlerini verirsin burda kib öptüm

deryaa o ne demek ya bak ben hem bu ay 2 kere bildirdim adet tarihimi:))))))))))))))
angel in da geçerli bi sebebi olmalkı die düşünüyorum aklım almıyo.neyse çok üsteleyince kötü şeyler gelio aklıma karıştırmıym şimdi.
aşılama olmasa bile burdayız işte birbirimizi anlayıp kafa dağıtıyoruz.

evet ama adı güncellense gelen giden olur ama bu defa da ne die güncellenecek aşılama yaptırmıoz ki hiçbirimiz????????????
haaaaaaaaaa buldum
Doğal aşılama ile hamile kalmak isteyenler:)))))))))))))))))))
ya da
doğal aşılananlar:)))))))))))))))))))
aşılamasını evde yaptıranlar:))))))))))))))
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy çok güldüm
hadi umutsuz olma iyi haberlerimizi almadan bırakmıcaz burayı hamile kalalım yeni bi topik yaparız

canımcım güldürdün beni allahta seni güldürsün tez zamanda inş..
bugün muhtemel regl günüm gerginim biraz... sanırım buraya patladı. kırdıysam kursura bakmayın..
ama günlerdir giren yok sen ve özgül dışında ben sabrediyorum ve yine devam ediyorum listeyi güncelliyorum.. kızlarıda davet ediyorum.... öptüm sizi yarın görüşürüz..

selam kızlarrr
nasılsınız ? gelişmeler varmı ?
benim reglime 1 hafta var bakalım doğal yoldan olacakmı aylardır denizyoz ama kısmet

ayrederyam bende burdan kopamayanlardanım merak etme yanlız bırakmam sizleri ama bu angell öldürdü beni noldu bu kıza anlamadım ah dese haber verirdi yok oldu gitti kızcağız ya haber veremeyecek durumda desem ne gibi bi durum olabilir anlamadım gittifisfisfis

evet kızlar bende hamiş olana kadar buraya uğrayalım diyorum hatta geçen gün topiğ hazırlayan cornelia varya ona msj attım kk dan topik ismini yenilesin ekim yada eylülde die yapsın oda tamam bakarım demişti ama halen isimdeğişmemiş neyse geliriz buraya rabbim bu mubarek günlerde herkesin dileğini kabul etsin inşşşşş benim de adete bikaç gün kaldı bakalım olursam dr gidicem gelişmeleri yazıcam gene size öptüm

kızlar bir kadının yumurtlama günü adetinin 14. günümü olur benimki doğal yoldan olabilirde beni bilgilendirirmisiniz lütfen bide sizden dua istiyorum lütfen :Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnnnnn hepinize.... süpersiniz yine burdayız hep beraber ... lütfen uğrayın topiğimize kayıp gitmesin arka sayfalara... burası bizim ilk göz ağrımız... bencede hamiş olursak bu topikten haber verelim aşılama olmasakta listedeyiz.. hadi arkadaşlar... ramazan ayıı biraz sessiz geçiyo topiklerde ama burda olduğunuzu bana ispatlayın.... beklenmeyen adet günlerinizi vererek... pamuk ellerrrrrrrrrrrr.......... bu arada benim regl gelmedi hala....... BıR DAMLA UMUT işte ...

04/9/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
ayrederya............................3/eylül
özgül23...............................6/eylül
ukla.....................................8/eylül
nessel................................22/eylül
maviumutolsun ...................27/eylül
windy................................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
aleyna222..........................aşılama yaptıracak bayramdan sonrayı bekliyor.
yasemin33.........................25/ağustos tedavisine başlıyor. hayırlısıyla.
catdog.............................. :uhm:
biteksen................................

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp :emir_bebek: hala sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp :emir_bebek: ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp :emir_bebek:
sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek: angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
alara1983..........(yola devam) tüp :emir_bebek:
özgül23.............(yola devam) tüp :emir_bebek:
zero55..............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp :emir_bebek: transferi yapıldı.30/ağustos test tarihi..:Sarub

Son düzenleme:
selam kızlarrr
nasılsınız ? gelişmeler varmı ?
benim reglime 1 hafta var bakalım doğal yoldan olacakmı aylardır denizyoz ama kısmet

ayrederyam bende burdan kopamayanlardanım merak etme yanlız bırakmam sizleri ama bu angell öldürdü beni noldu bu kıza anlamadım ah dese haber verirdi yok oldu gitti kızcağız ya haber veremeyecek durumda desem ne gibi bi durum olabilir anlamadım gittifisfisfis

evet kızlar bende hamiş olana kadar buraya uğrayalım diyorum hatta geçen gün topiğ hazırlayan cornelia varya ona msj attım kk dan topik ismini yenilesin ekim yada eylülde die yapsın oda tamam bakarım demişti ama halen isimdeğişmemiş neyse geliriz buraya rabbim bu mubarek günlerde herkesin dileğini kabul etsin inşşşşş benim de adete bikaç gün kaldı bakalım olursam dr gidicem gelişmeleri yazıcam gene size öptüm

kızlar bir kadının yumurtlama günü adetinin 14. günümü olur benimki doğal yoldan olabilirde beni bilgilendirirmisiniz lütfen bide sizden dua istiyorum lütfen :Saruboceq:

hepinize teşekkürler..... size müjdeli haber vermek için sıkıyom.... haberiniz olsun... :lepi:

herkeste değişik olabiliyor.. yumurtlama günü..
canımcım şöyle yap... otomotik hesaplayıcılardan hesaplıyorsun o malum günleri sana veriyor sonra gg dan ovülosyon test alıyorsun o malum günlerde yapmaya başlıyorsun çift çizgiyi gördüğün günlerde fikfiklere başlıyorsun.. çift çizgiden bir sonraki günde aynen devam.. gerisi allaha kalmış... inş. tez zamanda gelir meleğin....
gebelik bölümünde ovülosyon test le ilgili topik var ordan bilgi edinebilirsin...

kızlar ben burdayım her gün bakıyorum mesaj yazmasamda hiç topiğimizi terkedermiyiz yaa valla ben uğruyosam herkes uğrar ayrederya canım naptın varmı belirti falan ramazan sonrası dolar topik merak etmetyin herkese selam lar öpüyorum

her kadının yumurtlama günü farklıdır.bu her ay da değişebilir.hesaplaman için periyod uzunluğunu bilmen lazım.28 günde bir adet gören kadının yumurtlama günü 14.gün olarak tahmin edilir.

ayrederyacım benim adetim muhtemelen 6 sında halen beklemedeyim dediğim gibi adet olursam dr gitcem kontrol için sonrasındada yaparsak ekim de tüp canım
hepimizin cuması hayırlı olsun inşş

canımcım ben hergün bakıyorum sağol senden başka yazan yok.. angelde uçtu gitti.. kayıplara karıştı bu durumda kimseler uğramayacaksa bu listeyi devam ettirmenin bir anlamıda yok gibi... bunca sııntıyı beraber paylaşıyoruz ama kimse sonuçlardan haberdar etmiyo bile.. olumlu yada olumsuz bizi bizden başka kim anlarki... neyse açkçası hiç içimden gelmiyo bu sayfayı yenilemek... ama sizin hatrınız var mavimumutolsun ve sen bırakmadınız topiğii.... allah hepimizin gönlüne göre versin...

yazan yok mu??
ben hergün girip sonucumu bildiriyorum sizlerin fikirlerini almak için ama saolsunlar sadece ÖZGÜL, MAVİUMUTOLSUN,WİNDY ilgilendi mesajlarımla,cevap verdiler moral verdiler
kızlar çok teşekkür ediyorum sizlere
kanamam devam ediyo ama değer 28e yükselmişş ne düşüncem bilmiyorummafoldumben

nurdancım değerin yükseliyo ama yavaş yükseliyo galiba bu durumda herşeye hazırlıklı ol ama inş normal gebeliktir dr seni billgilendirdi mi benim canım kendini sakın üzme belkide geç yerleşti bebeğin ondan değerin geç yükseliyo canıım dua et bol bol kib

yazan yok mu??
ben hergün girip sonucumu bildiriyorum sizlerin fikirlerini almak için ama saolsunlar sadece ÖZGÜL, MAVİUMUTOLSUN,WİNDY ilgilendi mesajlarımla,cevap verdiler moral verdiler
kızlar çok teşekkür ediyorum sizlere
kanamam devam ediyo ama değer 28e yükselmişş ne düşüncem bilmiyorummafoldumben

canımcım laflarım sana değildi sayılı şurda 3 yada 5 kişi kaldık onu im aetmek istedim..
senin için dua ediyorum inş. yükselir değerlerin bebeklrin sıkı sıkı tutunsun sana hiç bırakmasınlar. :Saruboceq:

özgülcüm dr ilaca devam et diyo
bebek var ama düşük tehlikesi var diyo
hayırlısı bakalım ama kötü sonuca alıştırdım kendimi

inş kötü sonuçla karşılaşmassın canım ama ne bileyim rabbim ol dedikten sonra herşey olur o kanamalar içindeki bebek sana sıkıca tutunur ve bırakmaz inş

Back
X