• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar
bu sabah içimde garip bir his var valla heyecenlıyım niyeyse
reglime 1 hafta kaldı
valla burda hepinizle muhabbet etmeyi özledim :(

kızlaaaaaaaaar merhaba bugün çok mutluyum okulum çok uzak benim 42 km kadar ama bugün görevlendirmem oldu yarın merkez okul da başlıcam geçen sene de orda çalıştım çooooooooooook sevdiğim bi okul..
yarın 1.sınıfa başlıcam o yoğunlukla hamilelik saplantısını atarım belki:))))))))))))))
bu arada hala adet olmadım korkuyorum prolaktin artmıştır die doktor yine öyle olursa gel doum kontrol hapı verelim demişti
çok korkuyorum yaaaaa
keşke bebeğim gelmiş olsa ama pek umudum yok bekleyim bakalım hadi öptüm herkesi
nurdan nerde ya gelmio hiç?????????????nurdan yine gel bizi bırakma sen de

kızlar mrb bugün yogun bi gün geçirdim dün yazmayı unuttum ya:( dr gittim kan ve idrar vrdim tahlil yaptı sabah ögleden sonra 4 te de sonuç çıktı dr herşey normal dedi dogum kontrol hapına devam etcem adet olana kadar ayrıca göbekten yumurtaları baskılayıcı igne lucrin verdi onu vurcam bakalıma det olunca gitcez bismillah dedik tedaviye bakalım hayırlısı ilee ..bollll boll dua ilee...

bende regli tarihimi bekliyorum
heyecanlıyım çok yaa tedaviye tekrar başlıycam ama inşallah bebişim bu ay kendiliğinden gelmiş olsun

gökçe rana ukla inşallah güzel haberler verirsiniz kızlar dualarım sizinle

bu arada hala adetim yok bekliyorum göğüs ağrım var çok korkuyorum eğer yine prolaktin sorunum çıkarsa doğum kontrol hapı verecekti doktor valla uykalarım kaçıyo
keşke hamile olsam yaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlarrrr günaydın
dün gece çok güzel bir haber aldım :)
veda_84 arkadaşımız vardı bilirsiniz mayısda aşılama yaptırmıştı
dün gece test yaptı regli si 10 gün geçmişti ve şimdi hamişşşş

aaa ayyy uklacım çok sevindim yaa hadi hayırlısı inşş bizlerde sırayla hamiş oluruz
veda84 te sağlıkla kucaklar inşş meleğini inşşşhihoyyyt:sm_cool:

kızlar hala adet olmadım ama teste korkuyorum yapmicam daha göğüslerim şiş ve acıyo dokununca bile
dua edin bana bebeğim gelmiş olsuuuun

maviumutum inş gelmiştir bebegin canım test yap bari yoksada stres yapmazsın canım inşş melegin senledir inşş

kızlaaaaaaaaar merhaba bugün çok mutluyum okulum çok uzak benim 42 km kadar ama bugün görevlendirmem oldu yarın merkez okul da başlıcam geçen sene de orda çalıştım çooooooooooook sevdiğim bi okul..
yarın 1.sınıfa başlıcam o yoğunlukla hamilelik saplantısını atarım belki:))))))))))))))
bu arada hala adet olmadım korkuyorum prolaktin artmıştır die doktor yine öyle olursa gel doum kontrol hapı verelim demişti
çok korkuyorum yaaaaa
keşke bebeğim gelmiş olsa ama pek umudum yok bekleyim bakalım hadi öptüm herkesi
nurdan nerde ya gelmio hiç?????????????nurdan yine gel bizi bırakma sen de

canımcım istediğin bir yer olmasına sevindim hayırlısı olsun yeni okulun yeni sınıfın.
bu arada inş. bebişinde gelir mutluluğuna mutluluk katılır.

kızlar mrb bugün yogun bi gün geçirdim dün yazmayı unuttum ya:( dr gittim kan ve idrar vrdim tahlil yaptı sabah ögleden sonra 4 te de sonuç çıktı dr herşey normal dedi dogum kontrol hapına devam etcem adet olana kadar ayrıca göbekten yumurtaları baskılayıcı igne lucrin verdi onu vurcam bakalıma det olunca gitcez bismillah dedik tedaviye bakalım hayırlısı ilee ..bollll boll dua ilee...

tedavin başlamış hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin. herşeyin normal olmasına da sevindim..

bende regli tarihimi bekliyorum
heyecanlıyım çok yaa tedaviye tekrar başlıycam ama inşallah bebişim bu ay kendiliğinden gelmiş olsun

hadi güzel haberler ver bize uzun zaman oldu.

arkadaşlarrrr günaydın
dün gece çok güzel bir haber aldım :)
veda_84 arkadaşımız vardı bilirsiniz mayısda aşılama yaptırmıştı
dün gece test yaptı regli si 10 gün geçmişti ve şimdi hamişşşş

ukla bir an çok heyecanlandım. sayfaları tersten okuyunca gökçerana sana cvp yazmış tebrikler flan diye. bir an sen hamişsin sandım. gönlüme öyle düştü seninde en yakın zamanda heberini alırız. hayırlısı olsun. arkadaşın için çok sevindim. darısı isteyen herkesin başına..

01/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................27/eylül
nurdannurdan.....................03/ekim
ukla...................................06/ekim
ayrederya...........................22/ekim
aleyna222..........................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
windy................................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
boncuk1985........................(yola devam) 3.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:

kızlar bu arada benim kırmızılar geldi. kısmet değilmiş buay üzmedim kendimi bal+tarçın+çörekotuna başladım. eşimde k.boynuzuna başladı. bakalım elbet bir gün gelecek bebişimiz. bu arada kursa başlıyorum bahsetmiştim sanırım bir aksilik çıkmazsa bu hafta çocuk gibi heyecanlıyım. yeni bir şeylerle uğraşıyorum. kafamdan azda olsa bebek fikrini atmak için. bence bu arada gelecek bebişim. bana süpriz yapacak.. hepimiz için hayırlı bir ay olması dileğiyle hepinizi öpüyorum..

canımcım istediğin bir yer olmasına sevindim hayırlısı olsun yeni okulun yeni sınıfın.
bu arada inş. bebişinde gelir mutluluğuna mutluluk katılır.

tedavin başlamış hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin. herşeyin normal olmasına da sevindim..

hadi güzel haberler ver bize uzun zaman oldu.

ukla bir an çok heyecanlandım. sayfaları tersten okuyunca gökçerana sana cvp yazmış tebrikler flan diye. bir an sen hamişsin sandım. gönlüme öyle düştü seninde en yakın zamanda heberini alırız. hayırlısı olsun. arkadaşın için çok sevindim. darısı isteyen herkesin başına..

canımmmmmmmmmm gönlüne sağlıkkkk
Rabbim hepimize versin inşallahhhh

canlarım ağlayarak yazıyorum bugüz okuldan gelince idrar testi yaptım kıpkırmızı hemen çıktı
sonra bi arkadaşımı aradım hastaneye gittik kan testi sonucum 2609 kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ben hamileyim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
rüya gibi tam da ameliyattan 3 ay sonra inanamıyorum eşimin haberi yok süpriz yapcam akşama
darısı size canlarım hepinizin haberlerini duyucaz inşallah bana çok dua edin herşey yolunda gitsin
çok şaşkınıııııııııııııııııııııın
hepizi çoooook seviyorum
desteklerinize çooook teşekkür ederim yine burda olucam
öptüm herkesleri

canlarım ağlayarak yazıyorum bugüz okuldan gelince idrar testi yaptım kıpkırmızı hemen çıktı
sonra bi arkadaşımı aradım hastaneye gittik kan testi sonucum 2609 kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ben hamileyim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
rüya gibi tam da ameliyattan 3 ay sonra inanamıyorum eşimin haberi yok süpriz yapcam akşama
darısı size canlarım hepinizin haberlerini duyucaz inşallah bana çok dua edin herşey yolunda gitsin
çok şaşkınıııııııııııııııııııııın
hepizi çoooook seviyorum
desteklerinize çooook teşekkür ederim yine burda olucam
öptüm herkesleri

süpeeeeeeeeeeeeeerrrrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemuszemuszemus
kaçgündür ilk defa giriyorum ve bugüzel haberini ilk ben aldımmmmm aman yarabbim ya çok sevindim çokk
harika ya:hooray::hooray:
nası umut oldun bizlere
canım benim değerin de çok güzel
rabbim sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsinnnnn
yeni okul yeni sınıf ve yeppyeni bi hayat başlıyo senin içinn bebeğin seninlesositosositosositososito:dance:
aman kendini çok yorma okulda
1.sınıflar zor oluyo kendine çok dikkat et canım

:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyyt

ukla,ayrederya,gökçerana,aleyna,nessel
hadi sizlerden de güzel haberler bekliyorumm

bu ay benden yine müjde yok galiba
adetim yaklaştı ama göğüslerimde hassasiyet yok hiç,önceki kimyasal gebeliklerimde hemen anlıyodum hamile olduğumu bu ay yok kesinn

hayırlısı olsun bu ay maviumutolsun yüzümüzü güldürdü
darısı hepimize inşşallah

02/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: :hooray: :nazar:turkbayragi (01.10.09) kendiliğinden geldi meleği
nurdannurdan.....................03/ekim
ukla...................................06/ekim
ayrederya...........................22/ekim
aleyna222..........................(yola devam)
windy................................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
boncuk1985........................(yola devam) 3.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:
nessel..............(yola devam) tüp :emir_bebek:

Son düzenleme:
Back
X