• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
uklacım canım çok tebrik ederim inan nasıl sevindim hele bide böle kendiliğinden olduğunu duyunca daha bi umut oluyosunuz bize..........yaaa kıslar benim adet tarihim 6sıydı ama hala adet olmadım test felan yapmadım zaten yapmaya korkuyorum bakalım paztesiye kadar olmazsam yapıcam ama benim kırmızılar gelir die düşünüyorum hiç böle geçmezdi ama kendimide umutlandırmak istemiyorum hele bu ay hiç sanmıyorum çünki neyse hamişler duanızı eksik etmeyin

canım darısı başına diyorummmmmm inşallah sende en kısa sürede bebişine kavuşursun inşallahhhhhhhhhhhh
benimle aynı günsün tatlım ben 7 msinde testi yaptım çıktı
idrarda bi baksana sende??

Maviumutolsun ve ukla çok çok tebrikler.Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Gökçerana ve özlem tüp bebek tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah sizde pozitif sonuç alırsınız

nergiscim çok sağol canım..İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.Hergün hepimiz için dua ediyorumopuyorumnanaktan

Gökçerana canım ben devamlı takip ediyodum bazen yazmaya vakit bulamıyordum..Bu topikte angeel87 vardı daha çok onun için okurdum bu topiktekileri ama angeel87 sanki bi sır olup gitti ve ben onu hala çok merak ediyorum

hım anladı m canım yaa angel bi gitti artık gelmez oldu buraya ama inş kendisi iyidir ve mutludur haber almasakda rabbim gönlüne göre vermiştir inşş
kız senin ne zaman transfer olur hadi bakalım günler geçiyo canım inş herşey güzel olur hepimiz için inşş
sakinlinkcim hadi kıs senind e günün geçiyomuş bi baktır bakalım ne çıkıcak inş bebikk senledir
kızlar bugün dr gittim kan verdim e2 normal yumoşlarda daha 7.7.7 .6.7.5 .mm gibi devam ediyolar bakalım inş daha çogalırlar çarsamba gene gidicem bakalım

gökçerana nurdancım uklacım ii dilekleriniz için teşekkür diyorum aslında önceden olsa 1 gün gecikse hemen kan testi yaptırırdım ama şimdi inanın hiç içimden gelmio test yaptırmak bugünde hastalanmadım ama ağrılarım vardı birazcık belkide hep olumsuz sonuç görmekten dolayı test yaptırmaya korkuyorum yine olumsuzluğu görcem die. neyse bakalım 1-2 gün daha geçsin olmazsam yaptırırm ama sanki kırmızılaın gelmesi yaklaştı gibi ağrılarım var nasip bakalım.............

12/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: :nazar:(01.10.09) kendiliğinden geldi meleği
ukla...................................:CüvCüv: :hooray: :nazar: (08.10.09) 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi.
DamlaUmut........................22/ekim
nergis55.............................31/ekim ikinci aşılama için start verildi..hayırlısıyla.
nurdannurdan......................7/kasım
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.
boncuk1985........................(yola devam) 3.aşılamayı yaptırdı sonuç bekliyoruz..

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:
nessel..............(yola devam) tüp :emir_bebek:
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlemm48...........(yola devam) tüp :emir_bebek: tedavisi devam ediyor. hayırlısyla..

Son düzenleme:
gökçerana nurdancım uklacım ii dilekleriniz için teşekkür diyorum aslında önceden olsa 1 gün gecikse hemen kan testi yaptırırdım ama şimdi inanın hiç içimden gelmio test yaptırmak bugünde hastalanmadım ama ağrılarım vardı birazcık belkide hep olumsuz sonuç görmekten dolayı test yaptırmaya korkuyorum yine olumsuzluğu görcem die. neyse bakalım 1-2 gün daha geçsin olmazsam yaptırırm ama sanki kırmızılaın gelmesi yaklaştı gibi ağrılarım var nasip bakalım.............

canımcım inş. sanda bize de süpriz olur. güzel haberlerini bekliyoruz. acele edip test yapma bekle bakaım..opuyorumnanaktan

günaydın kızlaarr....
herkese bol hamişli bir hafta diliyorum..
Gökçerana daha benim transferime çok var..Eğer bir terslik olmazsa 17 kasım gibi yapılacak..Bugün antibiyotiğim bitiyor dün de yasmine başladım..23 ekimde de lucrine başlıyorum canım..Hem önce sen verceksin müjdeyi bikerem...

Günaydınnn kızlarrrrrrrr
Damla umut canım sıra sendeeee inşallahhh bu ay bebeişinnnnnnn gelir inşallahhhhhhhhhhhhhh

canım darısı başına diyorummmmmm inşallah sende en kısa sürede bebişine kavuşursun inşallahhhhhhhhhhhh
benimle aynı günsün tatlım ben 7 msinde testi yaptım çıktı
idrarda bi baksana sende??

uklacığım hamilelik belirtilerin nasıldı ne gibi değişiklikler hissettin ilk günler...benim bugün aşılamamın 7. günü ve bende kasık ağrılarım oluyo ara ara göğüslerimde fazla olmasada hassaslık var acaba hamilemiyimmeraktan ölücem teste 5 gün kaldı beklemek çok zor kendine çok dikkat et canım....

CANIMM
açıkcası ben pek bişey anlamadım göğüs ağrılarım herzamanki gibi reglindeki
gibiydi kasıklarım ağrıyordu ama bi sağ bi sol kasığımda batmalar oluyordu
birde böyle sanki kasıklarımda çekilmeler oluyordu sanki biri sıkıyormuş gibi
onun dışında reglime 3-4 gün kala beyaz zar gibi bi şey geldi wc de şaşırdımm
ayyyyyyyy inşallahhh hamilesindir tatlımmmmmmmmmmmmmm

CANIMM
açıkcası ben pek bişey anlamadım göğüs ağrılarım herzamanki gibi reglindeki
gibiydi kasıklarım ağrıyordu ama bi sağ bi sol kasığımda batmalar oluyordu
birde böyle sanki kasıklarımda çekilmeler oluyordu sanki biri sıkıyormuş gibi
onun dışında reglime 3-4 gün kala beyaz zar gibi bi şey geldi wc de şaşırdımm
ayyyyyyyy inşallahhh hamilesindir tatlımmmmmmmmmmmmmm

evet canım bendede batmalar oluyo özellikle sağ tarafımda bu sabah çok fenaydı hatta adımlarımda bile batıyo inş. bunlar bi belirtidir ayy inanılmaz derecede heyecanlıyım saatler bi türlü geçmek bilmiyo

boncuk belirtilere takılma canım benim.ben bi belirti hissetmedim her bünye değişiyo göğüs ağrısı hem regl hem hamişlik belirtisi çok takılma rahat ol
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir

kızlar mmrbbb naber
boncukcum hiç kasma kendini canım rabbim inş hamiş kalmayı anne olmayı nasip etmiştir üzme hemen kendini belirtilerede takılma rabbim ol derse ollurr

kıslaar maalesef benim kırmızılar bugün geldi tahmin ettiğim gibi neyse üzülmedim hayırlısı böyleymiş nasip bakalım rabbim çok bekletmez inşallah isteyen herkesin yüzünü güldürür inşalah

hayırlı akşamlar arkadaşlar ben izinden bugün döndüm Ukla hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh

12/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: :nazar:(01.10.09) kendiliğinden geldi meleği
ukla...................................:CüvCüv: :hooray: :nazar: (08.10.09) 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi.
boncuk1985.......................19/ekim 3.aşılamayı yaptırdı sonuç bekliyoruz
DamlaUmut........................22/ekim
nergis55.............................31/ekim ikinci aşılama için start verildi..hayırlısıyla.
nurdannurdan......................7/kasım
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:
nessel..............(yola devam) tüp :emir_bebek:
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlemm48...........(yola devam) tüp :emir_bebek: tedavisi devam ediyor. hayırlısyla..

Günaydınnn kızlarrrrrrrr
Damla umut canım sıra sendeeee inşallahhh bu ay bebeişinnnnnnn gelir inşallahhhhhhhhhhhhhh

aminn canım inş. önce boncuk sonra da bana gelisn artık sıra ben hazırım meleğimi bekliyorum...

uklacığım hamilelik belirtilerin nasıldı ne gibi değişiklikler hissettin ilk günler...benim bugün aşılamamın 7. günü ve bende kasık ağrılarım oluyo ara ara göğüslerimde fazla olmasada hassaslık var acaba hamilemiyimmeraktan ölücem teste 5 gün kaldı beklemek çok zor kendine çok dikkat et canım....

boncuğum az kalmış sakin olman gerek zor ama beklemekten başka çare yok. sakın erken test flan yapma hep beraber bekleriz... burdyaız hepimiz.. hayırlısyla güzel haberi vereceksin...kaydirigubbakcemile5

Back
X