• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR SABAH TEST YAPTIMMMM
HAMİLEYİMM İLK ÇİZGİ KADAR NET OLMASA DA GÖRÜNÜYORRR
GALİBA HAMİLEYİM KANA BAKTIRMADIM İŞE GELDİMMM
ELİMDE TEST 2. ÇİZGİYİ GÖRÜYORUMM delikafaduldenhihoyyytsırnaşık şey

tebrıkler hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah bebısını..

isteyen herkese Allahım en kısa zamanda nasıp etsın bebıslerını..

uklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de elim de test le kalakalmıştım daha dur gece uyanıp uyanıp bakacaksın
kan testi sonucunu da yaz bize
bin şükür Allah ıma kızlar hadi hızla devam çalışmalara
tebrik ederim canım benim sen de haziran annesisin inşallah hadi sen de gel haziran anneleri topiğine

kızlar bugün ukla girdi listeye en kısa zaman da tüm liste hamiş olacak valla daha bi umutlandım şimdi
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bütün kızlar hamiş listesine inşallah

uklacımm canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis
çokk çokkk sevindimmmmmsositosositozemuszemus:sm_cool::dance:
inş kan testinde de olumlu sonucu göreceksin kaçgün geçmişti reglin?
süper yaa topik güzel gidiyo böle sırada gökçerana varr

:teytey::teytey::teytey::teytey:

şu liste hep hamişlerle dolsun innşşşaallahdelikafadulden:lepi:

tebrik ederim canım benim sen de haziran annesisin inşallah hadi sen de gel haziran anneleri topiğine

kızlar bugün ukla girdi listeye en kısa zaman da tüm liste hamiş olacak valla daha bi umutlandım şimdi

tatlımm sen nasılsın heyecanlımısın nezaman gitcen pıtpıtları duymaya
bebişin hızla büyüyoo inşş:emir_bebek::emir_bebek:
ben hala adet olmadım 4gün geçtii off
neyse bugünlerde çook mutluyum güzel haberler alıyoruz çok şükür rabbime:teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt

elim sende oyunu gibi oldu...... ebe... sıra kimde....? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

kızlar ukla nın testi pozitif........... turkbayragi :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: hadi halaya kaydirigubbakcemile :lepi:

:nazar::nazar::nazar:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:teytey:
derya özgül nurdaan tüm arkadaşlar elim sizde
sıra da sizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nurdancım ben 16 sında duyucam inşallah pıt pıt ları önceleri çok tedirgindim şimdi daha rahatım
rüya gibiydi yavaş yavaş kabullendim yani kabullendim derken farkına vardım

inşallah tez zmanda sizlerde bu mutluluğu yaşayacaksınız bak nasıl patlama oldu iyi sürttüm ayağımı:)))))))))))))))))))))))
hemencik gelin sizde arkamızdan inşallah

nurdancım ben 16 sında duyucam inşallah pıt pıt ları önceleri çok tedirgindim şimdi daha rahatım
rüya gibiydi yavaş yavaş kabullendim yani kabullendim derken farkına vardım

inşallah tez zmanda sizlerde bu mutluluğu yaşayacaksınız bak nasıl patlama oldu iyi sürttüm ayağımı:)))))))))))))))))))))))
hemencik gelin sizde arkamızdan inşallah

inş. canım iyiki sürttün ayağını canım benim elini bana ver nolur benimde 10 günüm kaldı teste nasıl geçer bu günler:hulya:

canım benim inşalllahh çok hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhh bebişin hemencecik gelsinnnn dualarımdasın
ayy canım çok sagol yaa rabbim inş hayırlısı ile bana ve isteyen herkesede nasip eder hamiş kalmayı ve dünyaya getirmeyi inşşş
gökçerana23 canım tedavin hayırlı olsun..Ben de yarın başlıyorum tüp bebek tedavisine desene nerdeyse aynı başlıyoruz..Bakalım artık inşallah bu sefer allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz..
canım teşekkür ederim ayy demek sende başlıyon hadi bakalım rabbim hayırlı kılsın inş sonunda bize bebegimizi gönderir seninde hayırlı olsun canım inşş
merhaba arkadaşlarr
adetim 3gün geçti ama test sonucu 0.01..
bian önce olsam artık beklemek istemiyorumm

gökçeranam hayırlı olsun canımm
maviumutolsun iyi bak kendine dikkat et öpüyorumm hepinizi
tedavide olan herkese başarılarr
biz ara vercez uzun bi süre
saol tatlım teşekkür ederim inş hayırlısı olur gelir melegim sende ara vericen demek inş o sürede gelir bebegin san a inşşş canım
bende 2 aşılamam için iğnelere başladım.İnşallah bu sefer tutar. Yeni adet tarihim 31 ekim
canım hayırlı olsun tedavin inş bu kez herşey güzel olur gelir bebegin canım
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR SABAH TEST YAPTIMMMM
HAMİLEYİMM İLK ÇİZGİ KADAR NET OLMASA DA GÖRÜNÜYORRR
GALİBA HAMİLEYİM KANA BAKTIRMADIM İŞE GELDİMMM
ELİMDE TEST 2. ÇİZGİYİ GÖRÜYORUMM delikafaduldenhihoyyytsırnaşık şey
yaaaa varya girmeyecektim bugün ama iyiki girmişim ayy çok sevindim inşşşş sağlıkla kucaklarsın cnım inşşşş darısı iteyen herkese olur inşşşşhihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::hooray::teytey::teytey::nazar::nazar::dance::dance::nazar:
canım benim seni tebrik ediyorum böyle haberler almak ne güzel geliyo bize inanki bende aşılamamı dün yaptırdım çok heyecanlıyım önümdeki 10 gün nasıl geçicek:hulya: bilemiyorum uklacığım hamilelerin duası kabul olurmuş dua etmeyi unutma canım:ecrin_bebek:
canım seninde tedavin hayırlı olsun inş günler çabucak geçer sonrada bebğinin senle oldugunu öğrenirsin sabır et kendini meçgul et bişeyle ve hep bebegin senle die düşün ..

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn inşş canım aayy inşşş sende saglıkla kucaklarsın inşş:ecrin_bebek:

yaaaa şok oldum sabah gözüme inanamadım rüyada gibiyim hala tatlımmmm
çok şükür Rabbime

evet evet hepinizz peşpeşe inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

uklacımm canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis
çokk çokkk sevindimmmmmsositosositozemuszemus:sm_cool::dance:
inş kan testinde de olumlu sonucu göreceksin kaçgün geçmişti reglin?
süper yaa topik güzel gidiyo böle sırada gökçerana varr

:teytey::teytey::teytey::teytey:

şu liste hep hamişlerle dolsun innşşşaallahdelikafadulden:lepi:

canımmm öğlenden sonra dayanamadım kan testi yaptırdım çok şükür oda pozitif drım salı çağırdı bebişi görmeyeee Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin sizlere deeeeee inşallahhhhhh

elim sende oyunu gibi oldu...... ebe... sıra kimde....? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

bende elledimmmmmmmmmm hihoyyyt:CüvCüv:delikafadulden

inş. canım iyiki sürttün ayağını canım benim elini bana ver nolur benimde 10 günüm kaldı teste nasıl geçer bu günler:hulya:

valla mavii sürttü galiba harbiden 1 hafta geçmeden inşallah sizlerdende güzel haberler alcazzz

Gökce canımm benimmm saolasınnn inşallahhh duamdasınızzzzzzzzzz
tez elden Rabbim nasip etsinnnn sizleredeeeeeeeeeee

Günaydınnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmm
ınşşallah Rabbim en kısa sürede bebişlerinizi göndersinnnnnnnnnnnnn

Günaydınnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmm
İnşşallah Rabbim en kısa sürede bebişlerinizi göndersinnnnnnnnnnnnn

günaydın canım.. nasıl hissediyorsun kendini. süper bir duygudur eminim . darısı en kısa zamanda başımıza inş.. hamişlerden tek istediğimiz bol bol dua hamişlerin duaları kabul olurmuş. kalpten yürekten dua edeceğinize eminim.... kendinize bebişlerinize iyi bakın...
teyzelerine de dua edin... hadi sıradakiler..... haberler bu topikte.....

08/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: :nazar:(01.10.09) kendiliğinden geldi meleği
ukla...................................:CüvCüv: :hooray: :nazar: (08.10.09) 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi.
DamlaUmut........................22/ekim
nergis55.............................31/ekim ikinci aşılama için start verildi..hayırlısıyla.
nurdannurdan......................7/kasım
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.
boncuk1985........................(yola devam) 3.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:
nessel..............(yola devam) tüp :emir_bebek:
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlemm48...........(yola devam) tüp :emir_bebek:

Son düzenleme:
pamuk ellerrr hadi herkes beklenmeyen adet günlerini yazsın..... liste düzenleniyor...... beklemede olanlar kımıldayın.... bu ay EKıM ayı.... ekimler başlasın.....

canımm benim dua ediyorum etmem mi hem de her akşamm
ya kusura bakma dua ederken bazılarınızın ismini bilmediğimden niklerinize ediyorum
ismini söylersen daha iyi olur tatlım..:kedi:

canımm benim dua ediyorum etmem mi hem de her akşamm
ya kusura bakma dua ederken bazılarınızın ismini bilmediğimden niklerinize ediyorum
ismini söylersen daha iyi olur tatlım..:kedi:

allah kalbimizi biliyor bence dualar yerini buluyor .... sen merak etme adım DERYA.....

Back
X