Haziran bebişlerinin Anakucağı,Otokoltuğu ve Bebek Arabaları

EDHK

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
783
5
298
Ankara
kızlar mrb bu konuya en çok ben ihtiyaç duydum ama fazla başlık bulamadım.yararlı olur diye düşündüm.haziranda anne olacaklar yada tecrübeli anneler, bebekleriniz için aldığınız modelleri, şikayet ve tavsiyelerini paylaşırmısınız.birde aranızda MAXİ COSİ kullanan varmı?

ben bebeconfort loola aldım anakucağı ve puset birlikte 1000 liraya biraz büyük ama rahat eder bebiş dye düşündüm

travel sistemmi? Ben maxi cosi anakucağı aldımda acaba arabasını Quınny buzz mu muro mu alsam diyorum, bide Quınny zapp extra var karar veremedim

travel sistemmi? Ben maxi cosi anakucağı aldımda acaba arabasını Quınny buzz mu muro mu alsam diyorum, bide Quınny zapp extra var karar veremedim

evet canım travel sistem
pek fikrim yok onlar hakkında ilk gördüğümüzde beğendik bunu ve aldk çok araştrmadım

merhaba,maxi cosi-quinny çok hantalarabalar,bebeğin büyüdükçe kullanamıcaksın,pusete ihtiyaç duyucaksın,biz Chicco Trio Living Auto Fix Completo Travel Sistem - e-bebek.com almıştık,kızım aylık olunca araba bize çok hantal gelmeye başladı,aracımızın bagajına sığmıyordu aracımzıı değiştirdik sığmaya başladı ama benim içime sinmiyordu,şimdi Maclaren Quest Sport Bebek Arabası - e-bebek.com bu modelin yeşilini kullanıyorum çok memnunum,çok hafif,çanta gibi omzuma takıp kzıımıda kucağıma alabiliyorum,ama sizler için henüz erken,ilk ay sadece anakucağı sizi idare ederse sonra bunu düşünün derim,boşuna paranızı çöpe atmayın bebek büyüdükçe zor gelicek travel sistemler.sevgiler..

exorbaby bebek arabası ve moovy ana kucağı aldım canım,,, ikisini de çok beğendim

Eklentiler

• $exorbaby.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 124
  • $Moovy Travel Anakucağı Oto Koltuğu.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 167

maxi cosi hafif ve katlanınca ufak oluyor aslında siz hangi modelini kullandınız, ben model olarak karar veremedim, anakucağını aldım ona uyumlu arabalar yine maxi cosi modelleri, BUGSTER ve BUGABOO var sadece bunlarla alakalı bilgisi olan varmı

ben maxicosi kullanmadım,chicco trio almışitık,maxicosilerden daha pahalıydı biz aldığımızda.ama hafif ve az yer kaplayan bir araba değil,araştır istersen,kılıfları çokda pahalı,bizim otokoltuğumuz maxicosi,sadece yazlık kılıfı 90lira.mura yı arkadaşım kullandı ben beğenmedim hiç.bugstar olabilir ama,maxicosi ana kucağı-bugstar iskeleti,gzl olur.uyumluda.

bugster da çok ilginç bi tipi var, bugaboo da biraz pahalı gerek varmı o kadar bilemedim valla kararsız kaldım

bence tavel sistem aabaya çok para vermeye gerek yok,ben yaptım o hatayı,bebek büyüdükçe hafif baston puset arabaya ihtiyaçduyuyorsun,onu kaliteli bişey alırsın nasılsa uzun süre kullanıcaksın.

bence tavel sistem aabaya çok para vermeye gerek yok,ben yaptım o hatayı,bebek büyüdükçe hafif baston puset arabaya ihtiyaçduyuyorsun,onu kaliteli bişey alırsın nasılsa uzun süre kullanıcaksın.

aslında baktım quınny zapp da baston arabaya yakın sayılır,anakucağını aldım artık maxicosiden başka başka seçeneğim kalmadı galiba,siz hangi marka kullandınız

chicco trio living sanırım,şimdide maclaren quest.hayırlı olsun ondan al ozaman,benim onun şeklihoşuma gitmemişti:)ama bastonlara benziyorr..istanbuldaysan eğer,maxicosi mağazasına yönlendirim seni git,bebeğim olacak yaz googledan oraya git,bişeyler ayarlarsın kafana göre.

ankaradayım bebeğim mağazası buradada var panorada oradan alacaktım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…