selam idilengin desene aynı gun basliyoruz lucrine... seninde uzun protokol mu? bende bu aksam ilk denememi yapacagim.
canım ıdılengınn hayırlı bereketlı ols tedavın ınşşşşş
canım herseyden once allah bılir ama test gununde hıssederım ben genelde el muallimdede aynıoldu kendımdede icimden hep aglamk gelıordu hatta el muallim test gununde bakarken forma görumceme soledim icimden aglamk gelıor muallim de hamile dıey rabbım sanad kısmet etsın hatırlıomusun demıstım ya el muallim sana ıkı tane bebek ıstıyoruz sana 3 tane versın ALLAHIM dıey rabım isteyen herkese verın ol derse olacak ınssssssssssss
kıslargunaydın bana dua edın kan testıne gıdıcem bırasdan.sat 3 hazıran çıkar dımı
evet canım uzun protokoll.. hadi hayırlısı ben de hergün 5 te yapacakmışım :)) inşallah hayırlı olur. iyi haberlerle döneriz :))
yumoşların tutundumu:ecrin_bebek::ecrin_bebek::gitme:canım benim 6 yıl oldu benim ama ben yinede anlatayım. transfer olduğu gün hiç kalkmadım gece 12 ye kadar. wc ye bile gitmedim. mecburen sürgü kullandım. o gece hastanede kaldı. ertesi gün kahvaltımı edip arabada uzanarak geldim eve.ılık bir duş aldım. hatta duş bile sayılmaz.sıcaktı resmen ıslattım kendimi. sonra genelde uzun oturdum çok ayağa kalkmadım 2-3 gün. sonra ağı işler hariç evimi bile süprdüm kendimi yormadan.mesela bulaşık makinesini boşaltıyorum tezgaha eşim diziyordu tabağı bardağı yerine.
bak genede Allahın sevgili kuluymuşsun 1 tanesi tutunmuş.Kızının inşallah kardeşleride olur canım.bizde annelik duygusunu tadarız kısa sürede umarım.yarın trasferim var bana şans dileyin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:tuttu güzelim başta dördüzdü 2 ayda üçüz kaldı. 5. ayada tek kaldı. 6 yaşında kızım var. ama diğerlerin ölmesi işle alakalı değildi. çok yumoş atmışlar ondanmış. şimdi kızıma kardeş için tekrar başladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?