haziran da hamile olmak isteyenler

nazcımm....bebek ıstıyoruzzzzzzzzz...........canım ınş gelecek bebışler inş.................bırazcuık sabır çok zor ama gececkk ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım herseyden once allah bılir ama test gununde hıssederım ben genelde el muallimdede aynıoldu kendımdede icimden hep aglamk gelıordu hatta el muallim test gununde bakarken forma görumceme soledim icimden aglamk gelıor muallim de hamile dıey rabbım sanad kısmet etsın hatırlıomusun demıstım ya el muallim sana ıkı tane bebek ıstıyoruz sana 3 tane versın ALLAHIM dıey rabım isteyen herkese verın ol derse olacak ınssssssssssss

amiiiin rabbim isteyen herkese saglikli hayirli guzel evlatlar versin tez zamanda insalllaaaaah.

gunaydin kizlar yeni gelenler hosgelmisler ins hamis olursunuz
bende bugun ikinci kontroldan geldim
hersey yolunda allahin izniyle
tahminim pazartesi sali toplanir benim yumoslar yani bir haftamiz kaldi rahat rahat

Hayırlısı olsun umarım herşey istediğin gibi olur, ben merak ediyorum iğneler falan bu aşamaya kadar ruh halinde bir değişiklik yaptımı, bir de karnında şişlik nasıl, dolaşırken falan ağrı yapıyor mu yumurtalar?

Yaşadıklarına benzer şeyleri ben de yaşadım. Değerim düştü ve düşük oldu. Daha sevinemeden kaybettik. Ama bu da bir iyi adım en azından döllenme oluyor ve tüplerin iyi çalışıyor anlamına geliyor elki doktorun söylemiştir. En azından buna sevinebilirsin. Allah yardımcı olsun belki bu arada kendiliğinden gelir vücudun hamile kalmayı öğrendi diye :)

canım ınşşşş ..dualar makbul olur .............amın.............bereketlrnıyooooooooo.............herkes mutlu olacak ınş bu yazzzzzzzzzzzzzz...............umutlarınız hıç solmasın.............................

canım ınş sonuçlarınız çok guzel olur

el muallimcim naptın sonuçların güzel gördügüm kadarıyla sonucunu göremedim ama sayfada listede ismini gördüm sadece kaç tanesi tuttu canım çooookkkk sevindim gerçekten inş kucagına aldığın günü de görürüz hayırlısıyla...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım çok sağol....daha bılımıyorum canım ınş onbeşgun sonra gıdıcemm bakalım kaç tane..........amın camın................inş berabrer guzel gunlere ererızzz

kıslargunaydın bana dua edın kan testıne gıdıcem bırasdan.sat 3 hazıran çıkar dımı

canım ınşşşşşşşşşşşşşş guzel haberle gelllllllllllllll ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hadı şekerım....inşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…