haziran da hamile olmak isteyenler

vavvv ne çok arttık ...........bu yaz hamışler artacak inş...........tatıl yok bıze ...yola devammmm...bu yaz heralde evde kalıcaz ...hayırlı gunler arkadaşla.......

evet canim insallah dedigin gibi olur..........dün kadin doktorum mail atti sirf hal hatrimi sormak icin,,,,cok sevindim böyle ilgilendigi icin

bebek istiyoruz merhaba...benim tedavilerim bursa acı bademde oluyor kısmetse haziran ayındada üçüncü denemeyi yaptırıcaz.

ALLAH izin verirse mayısın 10 gıbı olacak ıns ben su anda gonal kulanıyorum canım benımALLAHIM hepimizi güldürsün

amin canim amin...benim doktorum dahalik hic bisey vermedi....2 hafta sonra bende baslarim artik tedaviye...rabbim insallah hayirlisini nasip eder...esime gösterdimde kac kisi oldugumuzu masallah dedi...alkisalkisalkis

el muallimcigim sen su anda uyuyorsun burada saat aksam 8 e 5 var orada gece 2 e 5 var benim ki hsg degil onuda uc yil once yaptirmistim tuplerim kapali gecen yil tr de ivf yaptirdim burada dusuk oldu simdi dr um shg cekecek yani rahmi inceleyecek oda agrili oluyormus biraz yani tekra bir dusuk olasiligina karsi bir cek yapacak iyi bir sey aslinda benim icin ama agrili oldugu icin korkuyorum agri kesici alcam ama bakalim ne olacak evlat icin her seye deger oyle degilmi insallah ALLAH kimsenin emeklerini bosa cikarmisin

canlarim pek fazla sayfayi takip edemiyorum ama hep aklimdasiniz ,insallah haziran da güzel haberleri alicaz hep birlikte . Ben Almanya da yasiyorum fakat tedavimi istanbul da Bahceci kliniginde düsünüyorum.3 yil önce son kez diyip te gittigim bahceci kliniginden kizimla döndüm cok sükür ,simdide yavrumun kardesi olur insallah,Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin,hepimize bitmez tükemnez hazinesinden evlatlar nasip etsin insallah....

herkese gunaydıınn............zummın nasılsın canım..........amerıkali sen neler yaoıyosun.............kedınıze ıy bakınnnn

Günaydınlar
Ben de sabah akşam bu siteyi açar oldum, özellikle bu bölüm için..
Mayıs 16 da ben de tüp bebek tedavisine başlıyorum,
Bebek istiyorum listene katılıp sizlerden enerji almak istiyorum
Dilerim hepimizin dileği gerçekleşir

Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamis Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo__________________Anotolia____________________10 Mayis ______Haziran
2. amerikali_______________Yurtdisinda___________________.............________..........
3. el mualim,
4. badenur,________________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______............________........
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem________________Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ____________.............________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin______________Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________.....................___________Mayis________Haziran

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

bebek ıstıyoruz selam bende nakrada anatoliada yaptırıyorum tedavımı
Ekledim cnm Allah yardimcimiz olsun...
arkadaslar merhaba, kaydirigubbakcemile5

benide alirmisiniz listenize, araniza ???????

bende insallah mayis ayin sonunda baslicam, istanbul 29 mayis hastanesinde. benim 3. denemem olacak
H.g ekledim cnm..Allah yardimcin olsun...
bebek istiyoruz merhaba...benim tedavilerim bursa acı bademde oluyor kısmetse haziran ayındada üçüncü denemeyi yaptırıcaz.
Hayirli olsun cnm inslh bu sefer kavuscaz kecilerimize..yola devam ....

H.g derdimizi anca bizler anlar bizler birbirimize destek olabiliriz..benim oyle...sizlerden baska kimse bilmiyor..desteklerinize ve dualariniza ihtiyacim var...Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin:Saruboceq:

herkese gunaydıınn............zummın nasılsın canım..........amerıkali sen neler yaoıyosun.............kedınıze ıy bakınnnn

iyim canim ugrasip duruyoruz napalim, bak bugün nisanin sonu artik yaklasiyoruz hazirana 1 aycik kaldi....mevlam ne eylerse güzel eyler....1 ay sonra da annemle babam gelcek hihoyyyt hihoyyyt:teytey: eger nasip olurda hamile kalirsam 9 ay yanimdalar :içelim::sm_cool::dance:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…