canlarim pek fazla sayfayi takip edemiyorum ama hep aklimdasiniz ,insallah haziran da güzel haberleri alicaz hep birlikte . Ben Almanya da yasiyorum fakat tedavimi istanbul da Bahceci kliniginde düsünüyorum.3 yil önce son kez diyip te gittigim bahceci kliniginden kizimla döndüm cok sükür ,simdide yavrumun kardesi olur insallah,Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin,hepimize bitmez tükemnez hazinesinden evlatlar nasip etsin insallah....
Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamis Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo__________________Anotolia____________________10 Mayis ______Haziran
2. amerikali_______________Yurtdisinda___________________.............________..........
3. el mualim,
4. badenur,________________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______............________........
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem________________Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ____________.............________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin______________Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________.....................___________Mayis________Haziran
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
az önce doktor aradi....kizim icin, idrar yollari enfeksiyon olmus...sil bastan bidaha ilac tedavisi...
rabbim tez zamanda verir insallah sifasini
az önce doktor aradi....kizim icin, idrar yollari enfeksiyon olmus...sil bastan bidaha ilac tedavisi...
rabbim tez zamanda verir insallah sifasini
gecmis olsun ...kizin icin bitkisel urunler arastirip denesene cnm...Benimde senelerce ayni sorunum vardi ilac kullaniyorum geciyor..birakinca yeniden basliyor yeniden ilac...
boyleydim sonra annem misir puskulunu duymus aldi kaynatti ictim odur budur birdaha olmadim..belki cocuklar icinde farkli bi bitki vardir..fikrin olsun istedim .:1closedeyes:
gecmıs olsun zummın umarım kısa zamanda ALLAH sifaını verir meleginin :Saruboceq:
saol canim ama ben misir puskulusunu nerden bulim....türkiye gibi bi yerde oturmiyorumki....ne arasan var orda...burda arastircan sorcan....bide benim kiz kendisi icemiyor...mide sondasi var öyle veriyorum mamalarini ilaclarini...senağlama yani benim bebekte daha cok sorun varda....bu kücük bi sorun...onun icin cok üzüliyorum ama napim...aglamakla bisey düzelmiyor...insanin bi saglikli bebegi olmasi ne kadar bi mucize bilemesiniz....hamile olupta aldiranlarlari kiniyorum...saglikli olupta yuvaya verenleri kiniyorum...insan evladini herzaman ne halde olsa bile bakmali
Haklisin cnm yurtdisinda oldugunu unutmustum..diger dusuncelerine katiliyorum..dicek bi laf bulamadim:1no2:Allahim yardimcin olsun...:Saruboceq:
arkadaşlar ben de tedaviye başladım. herşey yolunda giderse inşallah mayıs sonu gibi belli olacak... dualrım tüm isteyenlerle birlikte...
amin canim amin...bugün biz esimle sözneleli 3 sene oldu...esim disini cektirdi...bu sabah...aciyla girdi...sözümüze Şeniz
[/quote]temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamis adaylari___________tedavi merkezi_____________baslangic______sonuc
1. Olmuyo__________________anotolia____________________10 mayis ______haziran
2. Amerikali_______________yurtdisinda___________________.............________..........
3. El mualim,
4. Badenur,________________ıstanbul cerrehi hastanesi_______............________........
5. Susamuru78,
6. Sissem,
7. Nurdannurdan,
8. Eklektik,
9. Pinkrose
10. Esracag
11. Sevgidolu
12. Bluesuu(3.deneme)____________acibadem________________haziran________.........
13. Baharson
14. Sabriya
15. Cemre
16. özlem
17. Tonya
18. Psikopatimmmm
19. Welike
20. Zümmin(2.cocuk)______________yurtdisinda ______________haziran________.........
21.idilengin
22. Elif26
23. Naz1982
24. Bebek_istiyoruz(2.deneme)_________ferti_jin______________mayis________haziran
25. Nargile
26.ozean(3.deneme)_________________29 mayis_____________mayis________haziran
27.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
28.monalan.______________________.....................___________mayis________haziran
29. Babytwin______________________....................___________mayis________mayisin sonu
:cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv:
Gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
arkadaşlar ben de tedaviye başladım. Herşey yolunda giderse inşallah mayıs sonu gibi belli olacak... Dualrım tüm isteyenlerle birlikte...
Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamis Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo__________________Anotolia____________________10 Mayis ______Haziran
2. amerikali_______________Yurtdisinda___________________.............________..........
3. el mualim,
4. badenur,________________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem________________Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin______________Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________.....................___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................___________Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia______________Haziran_______Haziran
31.Emiro76(3.deneme)______________Memorial______________Haziran_______..........
:CüvCüv:gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?