haziran da hamile olmak isteyenler

selam canim tedavin hayirli olur insallah..........almanyanin neresindensin?

canim bende nasip ederse haziranda basliyorum..........delikafadulden cok heyecanliyim

az önce doktor aradi....kizim icin, idrar yollari enfeksiyon olmus...sil bastan bidaha ilac tedavisi...
rabbim tez zamanda verir insallah sifasini

Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamis Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo__________________Anotolia____________________10 Mayis ______Haziran
2. amerikali_______________Yurtdisinda___________________.............________..........
3. el mualim,
4. badenur,________________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______............________........
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem________________Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin______________Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________.....................___________Mayis________Haziran

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu[/QUOTE]

az önce doktor aradi....kizim icin, idrar yollari enfeksiyon olmus...sil bastan bidaha ilac tedavisi...
rabbim tez zamanda verir insallah sifasini

gecmis olsun ...kizin icin bitkisel urunler arastirip denesene cnm...Benimde senelerce ayni sorunum vardi ilac kullaniyorum geciyor..birakinca yeniden basliyor yeniden ilac...
boyleydim sonra annem misir puskulunu duymus aldi kaynatti ictim odur budur birdaha olmadim..belki cocuklar icinde farkli bi bitki vardir..fikrin olsun istedim .:1closedeyes:

saol canim ama ben misir puskulusunu nerden bulim....türkiye gibi bi yerde oturmiyorumki....ne arasan var orda...burda arastircan sorcan....bide benim kiz kendisi icemiyor...mide sondasi var öyle veriyorum mamalarini ilaclarini...senağlama yani benim bebekte daha cok sorun varda....bu kücük bi sorun...onun icin cok üzüliyorum ama napim...aglamakla bisey düzelmiyor...insanin bi saglikli bebegi olmasi ne kadar bi mucize bilemesiniz....hamile olupta aldiranlarlari kiniyorum...saglikli olupta yuvaya verenleri kiniyorum...insan evladini herzaman ne halde olsa bile bakmali

Haklisin cnm yurtdisinda oldugunu unutmustum..diger dusuncelerine katiliyorum..dicek bi laf bulamadim:1no2:Allahim yardimcin olsun...:Saruboceq:

arkadaşlar ben de tedaviye başladım. herşey yolunda giderse inşallah mayıs sonu gibi belli olacak... dualrım tüm isteyenlerle birlikte...

amin canim amin...bugün biz esimle sözneleli 3 sene oldu...esim disini cektirdi...bu sabah...aciyla girdi...sözümüze Şeniz

evlatlarinizlar ,saglikli,huzurlu daha nice senelere....bizimde 9 sene oldu....bi eksigimiz vargamyoncuiremsuinslh seneye bu gunlerimizi onunla hatirlariz...
cnm benim sinavlarim var...ders calismam gerek...yeni gelen arkadslari fazla takip edemeyebilirim....listeyi sizler devam ettirirsiniz...ne kadar cogalirsak o kadar umut heyecan...:CüvCüv:Allah yardimcimiz olsun....:enbuyukkk:

[/quote]

arkadaşlar ben de tedaviye başladım. Herşey yolunda giderse inşallah mayıs sonu gibi belli olacak... Dualrım tüm isteyenlerle birlikte...

amin arkadasim...cümlemiz insallah hamile kaliriz..Rabbim büyük...

ben tedaviye haziran ayında başlayacağım, temmuzda inşallah müjdeli haberi sizlerle paylaşacağım, tabii hayırlıysa ve allah nasip kısmet ederse, zamanlama hakkında bu bilgiyide tabloya eklemek istersen diye yazdım... sevgiler...

bende varım hazıranın 1 haftası baslıyacagız 3 denemem olacak ankara anatolia da dr um bulent tıraş allahım ınsallah hepımızın ayı olur hazıran mart annelerınde buluşuruz

Merhaba, bende haziranda üçüncü denemeyi memorial de yaptıracağım.Beni de listenize alın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.20 nisanda ikinci denememizin negatif sonucunu aldık.Bunun üzüntüsünü ancak yaşayanlar bilir.Ama yinede ümitsizliğe düşmemeliyiz.ılk denemeyi geçen yıl yaptırmıştık.Bir emriyoydu tuttu ama 2,5 aylıkken gelişimi durdu ve aldırmak zorunda kaldım.Onun üzüntüsü daha fazlaydı.Artık aynı şeyleri bir daha yaşamam inşallah.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın,kucaklarımızı boş bırakmasın.Ben listedeki herkesin haziran ve temmuz aylarında iyi haberleri alacağına inanıyorum.Zümmincim Allah bebeğine acil şifalar versin.Sanada sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bir arkadaşımında ilk bebeği seninki gibi rahatsızdı ama ikincisi çok sağlıklı.ınşallah seninde bizlerinde sağlıklı , hayırlı uzun ömürlü evlatları olur.

Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
2. amerikali_______________Yurtdisinda___________________.............________..........
3. el mualim,
4. badenur,________________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem________________Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin______________Mayis________Haziran
25. Nargile
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________.....................___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................___________Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia______________Haziran_______Haziran

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
3. el mualim,
4. badenur,________________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
13. baharson
14. sabriya
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
25. Nargile
29.Babytwin _____________________......................___________Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia______________Haziran_______Haziran
31.Emiro76(3.deneme)______________Memorial______________Haziran_______..........

:CüvCüv:gamyoncuiremsu

oy kizlar cok heycanlandim benimkinin yaninaekleyin 2 ci denemem avrupa safak hastanesi haziranda insallah allahimin izniyle bu listemiz de gebe olmayan kalmayacak dr bir tavsiyesi sadece stres yok kizlar ve her yazilani kafamiza takmicaz benim ilk denemem sikinti ve stresten olmadi burda yazilan herseyide kafaya takmayin etkiliyor unutmayin hep pozitif olcazzzzzzzz hadi allah sonumuzu hayir etsin ve anne olmayi nasip etsin aminnnnnn:CüvCüv::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…