haziran da hamile olmak isteyenler

elmuallim canım benim başladınmı tedaviye hayırlısıyla olucak inş bu defa bizde arkandan gelicez hayırlısıyla inş

pınk rose bı tanem canım...inş senın haberın benı çok mutlu edeck............başaldım anı oldu benım için ama hayırlısı ols..kısmet son kez denım......ama dılerım rabbım tum ısteyenlerı anne eylesın..........dualarını beklıyorum..........kendıne ıyı bak canım ..

inş sıra sıra hamıle olucaz bu yaz.............inş ........rabbım herkese kolaylık versın ...

el muallim dualrımız senınle ıns olacak bu sefer olacak hayırlıs olsun arkadasım hersey ıstedıgın gıbı olur ve yolunda gıder ıns hayırlı olsun tedavın

sen nasılsın blu sue benım tedavım bıttı sayılrı yarın son kez kontrolegıdecem ve catlatma ıgnesı vurulacak ALLAHTAN bi manı cıkmasa cumartesı yumurtalar toplanacak hakkımızda hayırlıs olun hepimizin

kızlar ya ..... benimde testlerim yapılıyor.hepsi aynı anda sonuçlanmadılar.sonuçlar bölüm bölüm çıkıyor.genetikle ilgili olan halen çıkmadı.doktorumda sonuçlara göre başlarız dedi.işte ben böyle beklemedeyim...gerçi ben haziranda düşünüyorumda ...kısmet....benimde son denemem olucak.allah hepimizin yüzünü güldürür inşaallah.....kaydirigubbakcemile.....

sen nasılsın blu sue benım tedavım bıttı sayılrı yarın son kez kontrolegıdecem ve catlatma ıgnesı vurulacak ALLAHTAN bi manı cıkmasa cumartesı yumurtalar toplanacak hakkımızda hayırlıs olun hepimizin

canım hadi hayırlısı...inşaallah her şey yolunda gider....

canım olmuyo ...............çok sağol ....rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı ols..........inş hep bırlıkte sevınırız...........hep bırlıkte mutlu oluruz..............yum toplancak ha..........hadı canım sakın ol tamammı....çok guzel yumoşların olur inş.....tatlı bebişlerın gelır senınde.....rahat ol.....guzel haberler ver bıze.................dua ile.

bluesu.........canım bekle olsun inş guzel çıksınlar da bekle...........herşey inş gönlunce olur..........bak bırlıkte sevınecez.............inş herşey çok guzel olacak

elmuallim.....seni gidi seni.....haberi önce bize vermessin ha....işte ben adamı böyle yakalarım...canım tedavin hayırlı uğrlu olsun .allahım inşaalah bu son denemelerimizde kucağımıza evlatlarımızı alırız.....rabbim büyük.....:emir_bebek:

amin canım.......vayy bluesu....canım yakaladın benı............inş beraber sevınırız...........hadı bakalım herşey guzel olur inş .
ya başka kımse yok nerdeler...........kendıne ıyı bak............gelışmelerı sende yazcanım....

canım inş dedığın gıbı herkesın son denemsı olur bebişlerımız gelır........

tedaviye mi başladınnnnn:uhm:
aşk olsun hiç haberde vermiyorsunnnnn:asigim:
hemde benim konuya mesaj yazıyorsun iyi dileklerde bulunuyorsun :kahve:
kendinden bahsetmiyorsunnnnnn:çok üzgünüm:
hayırlı uğurlu olsun canım allahım emeklerimizi çabalarımızı boş çevirmesin
rabbim bizim içinde kün fe yekün desin ve sonuç güzel olsun inşallah:Saruboceq:

selam arkadaslar....napyiorsunuz...ya cok özledim sizleri...bugün hep icimde SIKINTI SIKINTI.....durmadan baktim kk oluyormu diye...moralim bozuldu...ama simdi herkes yatmaga gitmis anlasilan....

tedaviye mi başladınnnnn:uhm:
aşk olsun hiç haberde vermiyorsunnnnn:asigim:
hemde benim konuya mesaj yazıyorsun iyi dileklerde bulunuyorsun :kahve:
kendinden bahsetmiyorsunnnnnn:çok üzgünüm:
hayırlı uğurlu olsun canım allahım emeklerimizi çabalarımızı boş çevirmesin
rabbim bizim içinde kün fe yekün desin ve sonuç güzel olsun inşallah:Saruboceq:

canım ya heryere yazmak ıstemedım ..burdada kımse yoktu bekledım bırılerı gırsın....yoksa yazmam mı....bunun gızlısı olur mu kı..............ıyı dıleklerım daıma sızınle..guzel duan için çok sağol canım.inş rabbım ol der ...............kendıne ıyı bak...

kimse yokmu senağlama

canım nıye sıkıntı vardı sende......hıç gırmedın kı topğe.....nerdesın......bekledım senı...ben dun başladım tedavıye..ani oldu aslında yınede teredduttedyım bak uyuyamadım ...canım rabbım ferahlık versın yureğine..sıkma canını...kendıne ıyı bak..dua ile

kizlar nasilsiniz el muallim hayirli olsun tedavin canim zummin bluesuu olmuyo hepiniz iyimisiniz arkadaslar

amerıkalı canım galıba senınle olmak ıçı gece uyanmam lazım............evet tedavıye ani bır gırış yaptım.....inş canım hayırlı olur....sen neler yapıyosun.....gır arasıra....rabbım işlerıne kolaylık versın ..kendne ıyı bak.....

Back
X