Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese gunaydn...............ya uykum kaçtı arkadaşlar.....benı uyku tutmaz artık.........rabbım yardımcımız ols.....guzel gunler sıkıntısız gunler........................
canim hosgeldin bebek istiyoruz, nasilsin Şeniz
selamlar nasilsiniz
hosbulduk kardesim:teselli:iyiyim sukur sen nasilsin?
olmuyo cnm sen nasilsin?ilk denemen mi?toplama islemin cumartesimi?ilk denemense bilgi vereyim..sen guzelce uyucaksin uyandiginda yumurtalarin isleme alinmis olcak..onemli olan cok yumurta degil kaliteli ici dolu yumurta...pazartesi yada sali da tranferin olur.transferde uyanik oluyorsun..bol su icip gitmen gerek..tranfer islemi 10 dk surmuyor..senden ricam transferde rahat ol kendini kasma rahimi yukari cekme ki yumoslarini rahatca yukariya koyabilsinler...ben kendimi cok kasmistim surekli uyardilar indir rahimde istedigimiz yere rahatca ulasalim diye ...yinede ben cok kastim...belki istedikleri yere koyamadilar..tamamen relax kizlar..ben yaptim hatalar ders aldim.simdi birdaha yapmam sizlerde yapmayin...![]()
saol canim iyim...ya ben gec mi kaldim tedavi icin...bugün adet oldum...herkes basladi bile tedaviye...benim randevüm haftaya
canimcim buay diye konusmadinizmi tedavini..dokt haftaya niye verdi randevunu..adetin 2-3 gunu gitmen gerek.ultrasonda bakilmasi gerek.ondan sonra ignelerin ve ilaclarin verilir..bence erken regl olmus olabilirsin..doktorun haftaya olursun diye hesaplamis olabilir..ara bilgi al istersen..ama reglin 2 yada 3.gunu gitmen gerekalk hadi hayirlisi isalkisalkis
ben aradim gec degil dedi....anlam veremedim...ben o zaman bidaki adetimde baslicam ignelere ilaclara....:çok üzgünüm: ya ben bu isi anlamadim....haziranda transfer olacagina göre simdiden baslamam gerekiyordu...bu doktor niye böyle yapti simdi :1no2:
canim aklina takilan ne varsa sor..belki senin uzun pro..1 ay oncesinden ilaclara baslancak bilemiyorum ki..doktruna arastirdim adetin 2-3 gunu tedaviye baslanirmis de siz niye boyle dediniz de tedaviniz nedir de?istersen netten arastir..dedigim gibi reglin 2-3 gunu baslaniyor..Çok üzgünüm çoook
belkide 6.aydaki adetimde baslicaz...
Bende ginera kullanıyorum bitince ilaç tedavisine başlicaz bende bebiş çok istiyorum allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Benide listeye eklermisiniz
iyi dileklerin için teşekkürler canım.benim bu hafta içinde test sonuçları çıkacak.sonuçları seninle paylaşırım.bende folik asit kullanıyorum.ama diğerlerinden kullanmıyoruz.kullanmanızı size doktormu söyledi.....