haziran da hamile olmak isteyenler

herkese gunaydn...............ya uykum kaçtı arkadaşlar.....benı uyku tutmaz artık.........rabbım yardımcımız ols.....guzel gunler sıkıntısız gunler........................

herkese gunaydn...............ya uykum kaçtı arkadaşlar.....benı uyku tutmaz artık.........rabbım yardımcımız ols.....guzel gunler sıkıntısız gunler........................

gunaydinlar....tedaviye baslayan arkadaslar Hayirli ugurlu olsun...Allah yardimciniz olsun..
kizlar..herseyin basi stres biliyorsunuz..ben ilk denememde gun saydim surekli dusundum olcakmi olmuycakmi diye surekli kendime stres yaptim..sonuc ne _?negatif..
nasibimizi veren Allahim vaktimiz zamanimiz ne ise o zaman verecek..bize dusen dua edip Hakkimizda hayirlisini isteyip sabirla beklemek...strese girersek uykularimiz kacar..yemek duzenimiz bozulur en onemlisi yumurta olusumunu,transferden sonra tutunmasini birazda olsa engelleriz..
sizlerden ricam cok stres yapmayin vucudunuzun duzenini bozmayin..olacagi varsa olur.
tabikide heyecanimiz olacak buraya tedavi asamalarimizi paylasip birbirimize destek olacagiz...yeterki sonrasinda bi basimiza kalip soylemi olacak boylemi olsaydi gibisinden dusunup kendimizi uzmeyelim..aklimiza takilan ne varsa burada paylasip destek alip pc yi kapatinca normal yasantimiza donelim...surekli dusunmenin bi faydasi yok..
Allahim inaniyorum kimsenin kucagini bos birakmiycak ama bugun ama seneler sonra...yeterki biz sabirla gunumuze sukrederek bekleyelim..elli ayakli saglikli omur boyu bizimle olacaksa evladimizi versin.. saglikli olsunda varsin seneler sonra olsun yerimsenibengamyoncuiremsu

ne güzel konustun canim ALLAH senden razi olsun,

elmualiim tedaviye baslamisin bile hadi ngözünaydin....rabbim tez zamanda seni sevindirsin
olmuyo cumartesiye az kaldi....sen bize bütün islemleri anlatirsinda bizde napcagimizi biliriz....kaydirigubbakcemile4

canim hosgeldin bebek istiyoruz, nasilsin Şeniz

hosbulduk kardesim:teselli:iyiyim sukur sen nasilsin?
olmuyo cnm sen nasilsin?ilk denemen mi?toplama islemin cumartesimi?ilk denemense bilgi vereyim..sen guzelce uyucaksin uyandiginda yumurtalarin isleme alinmis olcak..onemli olan cok yumurta degil kaliteli ici dolu yumurta...pazartesi yada sali da tranferin olur.transferde uyanik oluyorsun..bol su icip gitmen gerek..tranfer islemi 10 dk surmuyor..senden ricam transferde rahat ol kendini kasma rahimi yukari cekme ki yumoslarini rahatca yukariya koyabilsinler...ben kendimi cok kasmistim surekli uyardilar indir rahimde istedigimiz yere rahatca ulasalim diye ...yinede ben cok kastim...belki istedikleri yere koyamadilar..tamamen relax kizlar..ben yaptim hatalar ders aldim.simdi birdaha yapmam sizlerde yapmayin...:emir_bebek:

hosbulduk kardesim:teselli:iyiyim sukur sen nasilsin?
olmuyo cnm sen nasilsin?ilk denemen mi?toplama islemin cumartesimi?ilk denemense bilgi vereyim..sen guzelce uyucaksin uyandiginda yumurtalarin isleme alinmis olcak..onemli olan cok yumurta degil kaliteli ici dolu yumurta...pazartesi yada sali da tranferin olur.transferde uyanik oluyorsun..bol su icip gitmen gerek..tranfer islemi 10 dk surmuyor..senden ricam transferde rahat ol kendini kasma rahimi yukari cekme ki yumoslarini rahatca yukariya koyabilsinler...ben kendimi cok kasmistim surekli uyardilar indir rahimde istedigimiz yere rahatca ulasalim diye ...yinede ben cok kastim...belki istedikleri yere koyamadilar..tamamen relax kizlar..ben yaptim hatalar ders aldim.simdi birdaha yapmam sizlerde yapmayin...:emir_bebek:

saol canim iyim...ya ben gec mi kaldim tedavi icin...bugün adet oldum...herkes basladi bile tedaviye...benim randevüm haftaya

saol canim iyim...ya ben gec mi kaldim tedavi icin...bugün adet oldum...herkes basladi bile tedaviye...benim randevüm haftaya

canimcim buay diye konusmadinizmi tedavini..dokt haftaya niye verdi randevunu..adetin 2-3 gunu gitmen gerek.ultrasonda bakilmasi gerek.ondan sonra ignelerin ve ilaclarin verilir..bence erken regl olmus olabilirsin..doktorun haftaya olursun diye hesaplamis olabilir..ara bilgi al istersen..ama reglin 2 yada 3.gunu gitmen gerekalk hadi hayirlisi isalkisalkis

canimcim buay diye konusmadinizmi tedavini..dokt haftaya niye verdi randevunu..adetin 2-3 gunu gitmen gerek.ultrasonda bakilmasi gerek.ondan sonra ignelerin ve ilaclarin verilir..bence erken regl olmus olabilirsin..doktorun haftaya olursun diye hesaplamis olabilir..ara bilgi al istersen..ama reglin 2 yada 3.gunu gitmen gerekalk hadi hayirlisi isalkisalkis

ben aradim gec degil dedi....anlam veremedim...ben o zaman bidaki adetimde baslicam ignelere ilaclara....:çok üzgünüm: ya ben bu isi anlamadim....haziranda transfer olacagina göre simdiden baslamam gerekiyordu...bu doktor niye böyle yapti simdi :1no2:

ben aradim gec degil dedi....anlam veremedim...ben o zaman bidaki adetimde baslicam ignelere ilaclara....:çok üzgünüm: ya ben bu isi anlamadim....haziranda transfer olacagina göre simdiden baslamam gerekiyordu...bu doktor niye böyle yapti simdi :1no2:

canim aklina takilan ne varsa sor..belki senin uzun pro..1 ay oncesinden ilaclara baslancak bilemiyorum ki..doktruna arastirdim adetin 2-3 gunu tedaviye baslanirmis de siz niye boyle dediniz de tedaviniz nedir de?istersen netten arastir..dedigim gibi reglin 2-3 gunu baslaniyor..Çok üzgünüm çoook

canim aklina takilan ne varsa sor..belki senin uzun pro..1 ay oncesinden ilaclara baslancak bilemiyorum ki..doktruna arastirdim adetin 2-3 gunu tedaviye baslanirmis de siz niye boyle dediniz de tedaviniz nedir de?istersen netten arastir..dedigim gibi reglin 2-3 gunu baslaniyor..Çok üzgünüm çoook

ben 2. ayda gitmistim, adetimin 2. günü doktora....sonra 1 yada 1,5 hafta sonra tam hatirlamiyorum bidaha kontrolle cagirdi...bakti...yumurtan iyi güzel büyiyor dedi...acaba o zaman baktilar diye bu sefer gerek duymadimi...ama o zaman bana hic bisey vermedi...ben ona demistim 6. ayda istedigimi...o zaman benimki kisa proto. mu?

neyse ya basini agrittim....

Bende ginera kullanıyorum bitince ilaç tedavisine başlicaz bende bebiş çok istiyorum allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Benide listeye eklermisiniz

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo__________________Anotolia__________________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. amerikali_______________Yurtdisinda_______________ _____Mayis________Haziran
3. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag (1.deneme)_____________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
11. sevgidolu______________..genart.._______Mayis...........Haziran
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________Haziran________..........
15. cemre____________________......................... ........________Haziran_______..........
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin_______ _______Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________................. ....___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
31.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
32.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
33.Hicret(2.deneme)______________................. ..........________Haziran_______............
34. feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ _____Mayis________Haziran
35. simge_wxyz (1.deneme)_________________....................___ _________Mayis_____Haziran
36. ebraar

:nazar:

iyi dileklerin için teşekkürler canım.benim bu hafta içinde test sonuçları çıkacak.sonuçları seninle paylaşırım.bende folik asit kullanıyorum.ama diğerlerinden kullanmıyoruz.kullanmanızı size doktormu söyledi.....

Merhaba bluesuu inşallah test sonuçların iyi çıkar içini ferah tut.Bende bugün genetik taraması için kan verdim. Doktorum önceki denemelerde yumurtlama takibi yapılırken folik asit ve balıkyağını içmemi istemişti.Çinkoda erkekler için faydalı.

Back
X