haziran da hamile olmak isteyenler

ayy burada mali acar posetinden bir de yere atar ooo hatta alir giyer uc gun sonra geri getirir ne ile odediyse pesinmi yoksa kartalmi o sekilde parasi iade edilir o yonden gozleri toktur bak

bızde hem arkadaş hem akraba....hayat geçıyo ...rabbım guzel gunler nasıp etsın hayırlı omur inş.........

yook canım gerı götursen bın turlıu laf ve ığraş.....yok canım burada yenı yebnı alışılıyo tuketıcı hakkını yenı yenı arıyo....

hava alamaz hale gelecek dunya ama hep bızlerın şuçu ..poşetler ..petler atılıyo çöpe.........ormanları yakmalar.............gelevcek nesıle uzuluyorum aslında..........

evet pazarlar o yonden guzeldır..seç al..kokla..gez dolaş..............her renk sebze meybve........

burada onu asmislar bak adam sana sormuyor bile bu bizim subeden degl nerden aldiysan ona ver diye yada yerine bir sey al diye

sen gel yazın beraber gezerız pazar yaparız.............senın kardesın hangı yakada...ben anadoludayım

tamam canım sen uyu bende gıyınıcem çıkıcam ne ilgınç hayat burda iş başlıyo orda uyku vaktı

bana iyi geceler sana iyi gunler kalkinca gorusuruz canim sen bugun calismassin herhalde ben cumartesi pazar calismiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…