bak simdi ben dun gittim ya dun dr a ondan burda ogleden sonraydi dr dan eve geldim ise gitmedim yani ondan ben dun aksam sana gore 10 da bana gore o.sonra 3 te evdyeydim canim yoksa ben eve 5 30 isi birakiyorum yani o da tr de gece 12 30 demek
simdi okudum yazini once sen kahvaltiya cagirmissin zaten bak kalpler bir goruyorsun deglmi bende geliyorum dedim okumadan canim benim haftaya persembeye randevum var kan tahlili va ult ra yapilacak bir de ilaclari onlar siparis vereceklermis hemsire gosterecek nasil kullanacagimi
dr bana dogum kontrol hapini birak dedi pzt si gunu bu durumda ne zaman adte gorecegim bilmiyorum hapa baslayalida daha 2 hafta olmadi ama dr um muslumun bir kadin cok kanim isindi ona insaalah hepimiz hamisiz bu yaz canim icime ole doguyor uc aylar bereketiyle geliyor sen ne icin gidiyorsun dr a
ben geçen adet oldum gıttım başlayalım dedı...........doktora için ısındıysa çok ıyı başla .....ben başladım saıyılır bugun gıdıcem nasıl yol takıp edıcez solıcek
ya benim arkdasimin arkadisi ikizleri var su anda transferden sonra 15 dak yatmis ve ertesi gunude ise baslamis oda ben ayni isi yapiyor baska bir anaokulunda bende 2 hafta izin aliayim diyorum ama kafam, karisti hayirilsi ALLAH tan canim rabbim bir yol gosterir elbet diyorum
ben gecen sene tr de yaptirdim 2 haftalik hamilyken ucaga bindim geldim bir hafta sonra dustu hani acaba benim yatmammi gerek ben o zaman hep ayaktaydim butaya geldikten sonra ve tr deki son bir iki gunde acaba ondanmi oldu diyorum tabi kismet degilmis oda ayri bir sey ama ne bileyim iste hep alismisim ondanmi bundanimi demeye bakalim ben bu sefer tedbirimi alayimda takdir ALLAH tan