haziran da hamile olmak isteyenler

canım....ya....eşim keçi boynuzu yerken bi hal oldu adamcaz.....ama hiç kendiliğinden gelmeye niyeti yok......senin akupunktur işe yaradımı canım......yumoşlarda fazlalaşma varmı.....kendini nasıl hissediyorsun.....varmı bi değişiklik.....kendine bu aralar çok iyi bak......

canım akupuntur faydasını gorucez sonuç bellı ols ama daha rahatım sakınm...........yum daha guzel gelıştı ..........yıne bı seans daha gıdıcem tarnsferden once ınş............yo ya kendiliğnden gelmıyolar dımı naz yapıyolar...............

canım ......sen işinden izin almışmıydın....diğer denemelerinde kaç gün yatmıştın ve ne zaman çalışmaya başladın....

ben her denememı tatıle denke getırmıştım............şimdi yıne öle yapacaktım doktorum başlayalım dıyınce anı oldu başladım son gunlerı zaten dedım ve ızınde verdı mudurem...........onun hıç bebeği yok olmuyo bana dene olur gelme dedı..........gıtmıcem yanı ..transfere kadar işim var ama çok yoruldum dınlenmem lazım tanm dınlenecem inş.............evdede sıkılcam aslında beklemek daha zor......arkadaşlara gıderım yavaş yavaş.........araba kullnmak sakıncalı değıl bence..........bakalım

benım oğlum onüç yaşında.................aynıyız senle galıba..........bı duşuk bıde............ıkızlerımı bırını uç bırını beş buçuk aylıkken kaybettım doğdu b hafta yaşadı.............onyedı yıllık evlılık hayatım böle senın nasıl

herkes uyuyo bende gıdıyorum............amerıkalı gelmedı bu gece.............bluesu canım kendıne ıyı bak...........hayırlı geceler ......

elmuallim......canım benim oğlumda 12 yaşında.....zaten kaderimiz benziyor.sana onun için kader arkadaşı diyorum.....ayyyyy....uykum geldi yatıyorum.......

tamam canım ıyı uykular.....................bende yatıcam...............hayırlı ruyalar...............

kiz bende oteki tarafa yazdiydim cevabi sonra baktim buradsin buraya yazdim burada saat aksam alti bucuk canim su anda anca isten geldim yemek faln derken yeni geldim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…