haziran da hamile olmak isteyenler

ya ...kırk olan benım...........sen daha dur.........sabah dersım var.........son ders.........cumartesı sınav yapıcam bıtıyo benım işim izin aldım evdeyım sonra ınş ama sıkılıcam ya...........neyse yazışırız bızde zaman geçer

senın tatıl vardı dımı ....tedavınde azda olsa ızın alırsın...........ayy...bıde sen başla inşşşşş

kendıne ıyı bak..........hasta olma sakın .........bak oralarda grıp salgunıda var..........kımseyı opme........

yok kiz ne gelmesi anneme solemedim bile seker hastasi o yuzden ona pek kotu haberler vermiyorum ustunden bir yil geciyor o zaman soluyum bu gecen sene dusuk yaptigimdan haberi bile yok kendim dusuyorum kendim kalkiyorum iste ameliyiattimdan kiz kardesiminde haberi yok sonra solerim onada sana iyi geceler o zaman canim kendine iyi bak yarinda gorusuruz insaallah cumadan pazartesiyue kadar ben yokum canim

hadi hayirlisi canimm bekliyorum gel sen tahminen o gunlerde benim sonuc belli olmus olcak pozitif olsada negatif olsada o aralar gelcem gorusuruz insallh...merkezle anlastiginiza sevindim...son fiyat ne dediler....haklisin kizini cok ozluycen ama biraz sabretmen gerek ona kardes getircen abla olcakkaydirigubbakcemile

kızlar gunaydın.................ben uyandım............hayırlı sabahlar sıze

gunaydinn cnm baya erkencisin..nasilsin?heryerin delik desik dimi...ama inan degcek...bak bu sefer tedavin aniden oldu planlanmadan,birde stres yapmazsan sonucun iyi olacak inaniyorum...bende ilac kullanmaktan biktim artik...igne daha kolay geliyor agizdan almak olum geliyor kusmamak icin zor tutuyorum kendimikaydirigubbakcemile3degecek inaniyorum bi gelsin keciler kokularini duyunca kucagimiza alinca bugunlere gulup geccez...Allahim inslhh emeklerimizi bosa cikarmaz...

arkadaşlar merhaba ben dün ilk gonal f imi yaptım 2 aşamaya geçtim yani bakalım inşallah sağlıklı yumurtalar gelişir.Bu arada arı sütü+bal+polen+tarcın karışımı yiyorum sabah akşam birer kaşık birde bol bol dua ediyorum allah herkesin gönlündeki muradını versin inşallah.

ahhhhhhh ablacim ahh......RABBIM insallah yüzümüzü güldürür...emeklerimizi bos cikarmaz...yavruma sag saglim kavusurum...hakkimizda hayirlisi...insallah senle orda tanisiriz...bugün babalar günüymüs burda....hertaraf tatil....kizimla babasi koltuga uzanip yatiyorlar....Allah onlari bizi birbirmizden ayirmasin...

Allaha emanetsin ben sana gelismeleri aktaririm....bugün telefon acacacagiz merkeze....

inş canım ...........amın..........yarın yum toplanacak sen ne aşamadaydın canım ya..........inş gelecek bebişler.........bol bol dua edelım.........canım kendıne ıyı bak
zummıncımm..inş ıyı olacak canım tedavın...............
herkes ıçın umutluyum inş guzel gunler gelecek dostlar.ama benım de heyacanım sanıkı artıyo yarın narkozu duşundukçe .................

amin aminn inslh...benim bugun oglen ilacim bitti gece yada yarin regl olurum cumartesi tedaviye baslanir...kisa pro...haziran 2-5 arasi islemler olcak sanirim bana daha var....sizler o zaman hamile olarak bana dua edeceksiniz..yarin buyuk gunkaydirigubbakcemile2olmuyo nun sonucu belli olacak...cosmaya hazirlanin....sonra senin coskun olacak:teytey:
ben gecen seni ilk denemeye basladigimda..ilaclari kullandim tam islem yapilcak..banka sinavini kazandim..mulakatta bebek yok diye konustum 1 sene bebek olmuycak dediler..islemi iptal ettik..sonra evraklari tamamladim isbasi gunumu beklerken bi haber geldi..tekrar sinav kisilik testi ve ben kisilik testinde elendim...cok kisiliksizim yaa...anliycan dayisi olan biri yerime gecti...4 ayda psikolojimi zor toparlayip 1 denememi yaptirdim negatif sonuc aldim...oluruna birakmadim planladim herseyi...keske oluruna biraksaydim dedim...ders cikardim kendime..
simdi hic birsey dusunmuyorum tamamen oluruna biraktim...
seninde bu sefer plansiz oldu...bence iyi sonuclar alcaz Allahimin yardimiyla inslh:Saruboceq:

inş canım........stres yapma......hadı ılaçlara başlıcan sende inş...........olmuyo yarın dımı ayyyyy..........inş sonucu guzel olacak rabbım kımseyı uzmesın inş...........emekler boşa gıtmesın inş.zamanı şimdidir inş........rabbım inş guzel yapacak herşeyı o ol derse olacak ınşşşşşşşşş........olmuyo nunn ılk işi adını değiştırmek olacakkkkkk..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…