olmuyor sanırım yazdıklarımı gormuyorsun
burdayim canim sag ol evde dinleniyorum yuplerimin baglanmasi iyi oldu alinsaydi uzulurdum ama dr elinden geleni yapti hatta uyndigimda basimda bir turk dr vardi ben sasirdim biliyormusun o nun bu sene tipta sson senmesiymis stajermis vay be dedim artik turkler her yerde gurur duydum
el muallim hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana tutunurda güzel haberlerini alırız.Bu arada bol c vitamini al,nane adaçayı ve maydonozdan uzak dur.Fındık fıstık gibi şeyleride yeme ibrahim saraçoğlu dedi.Bol istirahat ve moral çok önemli.İçini rahat tut.
bilgisi olan yokmu( tüpbebek mi mikro mu daha olumlu sonuç veriyo ?? (
el muallım hayırlısı olsun canım hakkında ıhsallah guzel haberler verırsın bıze
İkiside olumlu sonuç veriyor.Microyu 5 ten az yumurtası olanlarda ve sperm sayısı az olduğunda yapıyorlar.Direk olarak yumurtanın içine spermi enjekte ediyorlar.Yumurta sayısı çok olanlarda spermlerle yumurtaları bir araya koyarak spermin kendi kendine yumurtanın içine girmesini bekliyorlar.Micro bence daha iyi.spermin yumurtanın içine girmesini beklemiyosun.Hemen dölleniyo ama yumurta yada spermin kalitesi düşükse bölünme olmuyo.Bana iki kere micro yapıldı.4 yumurta oluştu ikisindede.1.de 2 tane döllendi ama biri bölünmedi. tek embriyo transferi yapıldı tutundu ama 2 aylıkken gelişimi durdu.2.microda 2 döllendi ama ikiside tutmadı.18 haziran gibi 3.için tedaviye başlıcaz.[/QUOTE
çok teşekkür ederim ilginize.benim de mikro olucakmış doktorum öyle dedi eşimin sperm kalitesi ve hareket oldukça düşük ilk denememiz olucak...çok korkuyorum hem de çok bazen olucak diyorum ama bazen de....olumsuz sonuca hazır olup olmadığımın bile farkında değilim.önceden çok mutlu ve heyecanlıydım şimdi zaman yaklaştıkça çok korkmaya başladım.
ikimizinde aynı tarihlerde tedavisi allah cümlemizin yardımcısı olsun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bant kullanan yokmu ya sorum şu: akıntınız varmıydı benim var acaba normalmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
emiro76 canım sizin probleminiz neydi ?
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın
nurcan 82 canım hiç korkma.Microda en kaliteli spermler seçiliyo
Olumsuz olacağını aklına bile getirme.Hep olacak de elini karnının üzerine koy pozitif enerji gönder aklındaki kötü düşünceleri uzaklaştır.Benim 2. denememde bir yumurtam 20 diğerleri 14 ün altındaydı. 20 olanda 2 gün içinde 6 mm birden büyümüş diğerleri 1-2 mm büyümüştü. 20 olan sağ diğerleri soldaydı. Elimi sağ tarafıma koyarak sen dur diğerleri büyüsün diye tekrarladım sevdim.Ertesi gün o 20,5 diğerleri 16,5 olmuştu o akşam çatlatma iğnesi yapıldı. Pozitif düşünmenin çok faydası olduğuna inanıyorum.Bana 2 tane transfer yapıldı.Ben 2. gün okula gittim çok hata ettim.Çocuklar çok yaramaz.Okulda transferin 6. günü bıçakla keser gibi çok şiddetli bir sancım oldu.Sanırım emriyolar o zaman düştü.Çünkü hiç öyle sancım olmamıştı 5-6 saniye sürdü hemen geçti.
hosgeldin canim...tedavin hayirli olsun
Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Transfer______Sonuc___________ _________________
1. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________27.05.09________12 gün sonra
2.mapavrili___________________.................... ____________01.06.09_______12.06
3. esracag (1.deneme)___________Adana baskent ________Mayis________Haziran..20 dene yumos bebisleri varmis
4. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _____6 Haziran_________Haziran
5. gulencim(2.deneme)_________Bahceci klinigi___________22 Mayis_________Haziran
6 nurcan82 (1.deneme)_________iRENBE .....(Aral Özbal)____4 haziran_______Temmuz
7.cingis.pembesi (1. deneme)___Umut Tüp Bebek_________17 Mayıs_______15 Haziran
8.mmmeltem__________________Anadolu Hastanesi______16.Mayis_______28.Mayis
9.senayk(2.deneme)__________Istanbul Cerrahi Hast______10.Haziran______Temmuz
10.amerikali_____________________Yurtdisinda______ ___ _____Haziran_______Haziran
11badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
12sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______Mayis_________Haziran
14 bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
15sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
16cemre____________________....................... .. ........_______Haziran_______..........
17 zümmin(2.cocuk)_____________Ferti_jin__ _____________Temmuz_______Temmuz
18.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
19.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
20Monalan.______________________Anatolia_____.____ ______Mayis________Haziran
21.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
22.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
23.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
24.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
25. feraye55(1.deneme)_____________Genart_____________ ___Mayis________Haziran
26. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
27. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
28. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
29. idilengin___________________Maya_________________ Haziran__________Haziran
30.zuzu79________________....................... ....._______15.Mayis________................
31. baharson,
32. özlem
33. tonya
34. psikopatimmmm
35. welike
36. susamuru78
37. elif26
38. naz1982_____________.............................. ...._______Haziran_________Haziran
39. Nargile
40.günesim007
41. miss_capraz
42.zero55(1.deneme)________Ozel Karadeniz Has._______Haziran__________...............
43.asi74(2.deneme)_____________ Yurtdışında____________Mayıs__________Haziran
44.sarimelekA&B____________....................... ....._________Haziran________Temmuz
45.Mavis(4.deneme)_____________................... ...._________Mayis_________Haziran
46.Nursati_____________________ASILAMA____________ __Mayis_________Haziran
47.aslgkh_____________________.................... .___________Mayis_________Haziran
48.Hiram06(1.deneme)_____________Anatolia_________ ____Haziran________Haziran
49.greys85(1. deneme)__________Antalya t.b merkezi_______Haziran________Haziran
50.denizmavisi
51.aslgkh
52. ebraar
53. sissem,
54. nurdannurdan,
55 eklektik,
56 pinkrose
57 angel eda
58 zaman
Hamilerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :CüvCüv::CüvCüv:
1. olmuyo
2. babytwin....
Rabbim ne güzel haber bu listemiz cok güzel gidiyor....
cok sag ol canim ben virginia ya dayim ben gecen sen tr de yaptirdim ama buraya gelince dusuk oldu belki icaga bindim uzun yol ya belki baska sebeb yada vakti degilmis simdi burada baslayacagim insaallah haziran yada temmuzda dr da guvenimyorum cok arastirdim en sonunda buna karar verdim insaalah hayirlisi olur sen nerde yaptiracan canim tabiki senle gorusmek isterim nede olsa kader arkadasiyiz oyle degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?