haziran da hamile olmak isteyenler

el muallim hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana tutunurda güzel haberlerini alırız.Bu arada bol c vitamini al,nane adaçayı ve maydonozdan uzak dur.Fındık fıstık gibi şeyleride yeme ibrahim saraçoğlu dedi.Bol istirahat ve moral çok önemli.ıçini rahat tut.

canım bazen çıkıyorumm...............dınlenıtyorumm...........ıyı canım ya atlattın sende şimdi inş tedavın var suırada sonra senı beklıcezzzzzzzzzzzzzzzzz

canım çok sağol............tamam dıkkat edıcemmmm inşşşşşşşşşş

bilgisi olan yokmu ( tüpbebek mi mikro mu daha olumlu sonuç veriyo ?? (

İkiside olumlu sonuç veriyor.Microyu 5 ten az yumurtası olanlarda ve sperm sayısı az olduğunda yapıyorlar.Direk olarak yumurtanın içine spermi enjekte ediyorlar.Yumurta sayısı çok olanlarda spermlerle yumurtaları bir araya koyarak spermin kendi kendine yumurtanın içine girmesini bekliyorlar.Micro bence daha iyi.spermin yumurtanın içine girmesini beklemiyosun.Hemen dölleniyo ama yumurta yada spermin kalitesi düşükse bölünme olmuyo.Bana iki kere micro yapıldı.4 yumurta oluştu ikisindede.1.de 2 tane döllendi ama biri bölünmedi. tek embriyo transferi yapıldı tutundu ama 2 aylıkken gelişimi durdu.2.microda 2 döllendi ama ikiside tutmadı.18 haziran gibi 3.için tedaviye başlıcaz.

bant kullanan yokmu ya sorum şu: akıntınız varmıydı benim var acaba normalmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ben bant kullandım rahim kalınlaşması için 5,5 idi.Çatlatma iğnesi olacağı gün başladım sonucu öğreninceye kadar 2 günde bir değiştirdim akıntım olmadı.Bu 2.denemedeydi. Aynı bandı 1.denemedede kullanmıştım 21.gündü sanırım yumurtaları baskılayıp aynı büyüklüğe ulaşmaları için.3 kez yapıştırıp bıraktık 2-3gün sonra adet olmuş asıl tedaviye gonal f ile başlamıştık.

emiro76 canım sizin probleminiz neydi ?

Sebebi açıklanamayan infertilide dendi.Bende sorun yok eşimde yok böyle 10 yıl geçti.2 aşılama yapıldı. Sonuç negatif.Bu arada ben geldim 37 eşim 43 yaşına yumurtalar azaldı spermler 100 milyonlarda 25 milyonlara indi.geçen yıl temmuzda bir micro bu yıl nisanda 2.micro yapıldı.Yaştan dolayı genlerde problem olabilir dendi tahlil yaptıdık 8 haziranda sonucu alıcaz hayırlısı bakalım

nurcan 82 canım hiç korkma.Microda en kaliteli spermler seçiliyo
Olumsuz olacağını aklına bile getirme.Hep olacak de elini karnının üzerine koy pozitif enerji gönder aklındaki kötü düşünceleri uzaklaştır.Benim 2. denememde bir yumurtam 20 diğerleri 14 ün altındaydı. 20 olanda 2 gün içinde 6 mm birden büyümüş diğerleri 1-2 mm büyümüştü. 20 olan sağ diğerleri soldaydı. Elimi sağ tarafıma koyarak sen dur diğerleri büyüsün diye tekrarladım sevdim.Ertesi gün o 20,5 diğerleri 16,5 olmuştu o akşam çatlatma iğnesi yapıldı. Pozitif düşünmenin çok faydası olduğuna inanıyorum.Bana 2 tane transfer yapıldı.Ben 2. gün okula gittim çok hata ettim.Çocuklar çok yaramaz.Okulda transferin 6. günü bıçakla keser gibi çok şiddetli bir sancım oldu.Sanırım emriyolar o zaman düştü.Çünkü hiç öyle sancım olmamıştı 5-6 saniye sürdü hemen geçti.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın

canımmmm................inan transferde hepp duaa ettım........aklıma gelenın adını soyledım.............bu imtıhan zor...............rabbım makbuulllll eylesınnnnnnn bı tanecuıkte olsa yuzlerı guldursunnnnnnnnnnnn................sızlerın sevıncını okumak çok guzelllllll............şimdi benn beklıyorummmmmmmmmmmmm..............inş herşy guzelllllllllolurrrrrrrrrr......................dua ileeeeeeeeeeeee

çok teşekkür ederim yazdıkların çok iyi geldi .allah yardımcımız olsun inşallah bize güzel haberler verirsin haziranda.ben öğretmenim transfer seminer zamanına denk gelicek kısmetse rapor almayı düşünüyorum.keşke sende rapor alsaydın cocuklar çok yaramaz laf söz dinlemiyolar benimkiler küçük birde ..

listemiz kaybolmasin....sakin

elıne sağlıkkkkkk canommmmmmmmmmm....................
sera nasılll acaba.............canım ya oda beklıyooo şimdiiiiiiiiiii

Burda çok sıkılıyordum, bir yandan da bu sitede geziyordum. Amerika dan birinin olmasına inan çok sevindim. Ne de olsa bu mevzu herkesle paylaşılmıyor, burdaki sistemi de kimseye anlatamıyorsun. Yakınız aslında ben de north carolina dayım. Yolunuz düşerse beklerim. Sık sık yazışalım, senin benden önce olacak sanırım. Umarım herşey gönlünce olur. Sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…