haziran da hamile olmak isteyenler

slm arkadaşlar ben dün regli oldum ve yarından itibaren gonal f iğnelere başlıyorum lucrinde devam tabi. hayırlısı olur inşallah ya. ama çok rahatım kendimide asla kasmıyorum çünkü kısmet herşey 2 kere aşılamadan sonra alıştık belki de..

benim yumurtalarım dondurulmuştu polip vardı onu aldılar şimdi transfer olucak inş bant kullanıyorum o yüzden......ay bende geçtim onlardan çok zordu valla zaman geçmez dedim ama nası geçti bilmiyom.....gün sayıyommmmmmmmmm

simge benim ilk denemem olucak ama çok rahatım şu an tabii.....öğrendimki burda stres herşeyi mahvediyooooo ........kendime dedimki napıyosun sen kendine gel çok heyecan vardı ama şimdi iyiyimmmmmm

saol canım bende ıyıyım ALLAH izin verirse pazartesi keseleri gorecez bakalım herseyın hayırlıs bakalım ALLAHın dedigi olacak bakalıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Canım senin geçen hafta gebelik belli olmuştu. Gebelikten ne kadar sonra kese belli oluyor ve kese belli olduktan ne kadar sonra kalp atışı duyuluyor???:1rolleyes:

Canım senin geçen hafta gebelik belli olmuştu. Gebelikten ne kadar sonra kese belli oluyor ve kese belli olduktan ne kadar sonra kalp atışı duyuluyor???:1rolleyes:

tam olarak bilmiorum bugun tekrar tahlıl verdım yukselme varmı dıye yukselme vardı dr pazaretsı gel bakalım dedı ya gozukur ya gozukmez ama dr sorarım gıdınce ne kadar surede bellı oldugunu

bant kullanan yokmu ya sorum şu: akıntınız varmıydı benim var acaba normalmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
bebek istiyoruz bant kullandınmı
cvp ver ben kullanıyorum ama çok akıntım var normalmi acaba sizde varmıydı böyle bişeeeeeeeeeeeeeeeee

kaydirigubbakcemile3ne bagiriyonklava:geldim...cevap veriyorummm..kaydirigubbakcemile3ben bant kullanmadim..hap olarak kullaniyorum...akinti falan yok...hersey normal...ama benim hic akintim olmaz..kisiden kisiye degisebilir...nedir bu panikler kizlar...

of kızlar bendende dün yumurta toplandı 25 tane ama ohss ye karşı bir dahaki aya transfer yapılcak klinikten tel bekliyorum döllenmiş yumurta sayısıını söylücekler merak ediyom yaaaaaaaa
utanmasam ben arıycam noldu diyeee

Benimde dün 25 adet yumurtam toplandı şimd aradılar klinikten. İçinde sadece 2 adet olgun çıkmış bunlarda döllenmemiş. geride 10 adet büyümekte olan yumurtalar varmış onları deneyeceklermiş.
Çok üzüldüm.

bağırmadımkiyasakkelimepanik yok güzelim ah bu merak varya ah ah benim doktor kıbrısa gitmişte ona soramıyom size danışim dedim ama tam cevap alamadım ..bu bandı tek benmi kullanıyom yaaaaaa.cevap verdiğin için tşk

allah allah çok ilginç üzüldüm valla...benimde 24 tane toplandı 16 tane döllendi doktorum demiştiki çok yumurta var muhakkak döllenen olucaktır dedi ve %5 miş döllenmeme oranı oda senimi buldu hay allah du bakalım belki gerisi döllenir umudunu yitirme sana dua ediyorum canım...:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…