haziran da hamile olmak isteyenler

zümmin canım...bal poleni bende bir hafta önce duydum.ama iyi geliyormu bilmiyorum.canım...benim kaç bebışim olacak söyle bakalım .içine ne doğuyor.bende bügün 11..45 te doktordayım.

zümmin canım...bal poleni bende bir hafta önce duydum.ama iyi geliyormu bilmiyorum.canım...benim kaç bebışim olacak söyle bakalım .içine ne doğuyor.bende bügün 11..45 te doktordayım.

gecenin bu saatinde senin icin dua ediyorum canim ...Rabbimin dileginde kac tane varsa o kadar tutsun...4öz 5iz.... :) hihoyyyt

eee nasil gecti doktor randevün?

zummmmiiinnn burdayimmmmmm ya saatler denk gelmiyor iste tr ile 7 herhalde senle 8 saat var arada bugun icime bir sikinti girdi cikmiyor of off insaallah her sey yolunda gider bugun bendeadetin 3.gun kan testini verdim birde ultrasondan bakti kadin biraz sanki bir sey goremedi gibi geldi bana eyvah dedim bi sikintiyla basladim gune yani anlayacagin sen nasilsin iyimisin canim kizinda iyidir insaallah optum canim kendine iyi bak

gunaydııın arkadaşlar.............amerıkalı canım için daralmasın kendıne guzel duygular ver...olumsuz düşünme...inş guzel olacak.....bal ve polen faydalı kullanın arkadaşlar bende başlıcam bu karışım bağışıklık sıstemını kuvvetlendırıyoo......enazından zararı yo......kendınızıe ıyı bakın ......guzel duşunelım guzel olsun herşey................

arkadaşlar, ben arı sütü+polen+bal karışımının yararlı olduğunu duydum. İnternette de pek çok yerde yazıyor. "Doğurganlığı artırıyor, hücre yenilemesi sağlıyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor" şeklinde açıklamalar var. Yalnız bu karışımın %100 saf olması lazımmış. Aktarlarda satılanlara ne kadar güvenilir bilmiyorum. Ben bu konuda güvenebileceğim yerlerde araştırıyorum internetten. Size de tavsiye ederim. Genelde büyük bal üreticilerinden almak gerekli. İstanbul dışından kargo yapan yerlerde var. Fakat bu arısütü, polen mutlaka soğuk ortamda saklanmalıymış. Kargoda ne olur bilemem. Aktarlarda raflarda duranlara bu nedenle güvenmemeli bence.

selam arkadaslar ben bunlarin hepsini nerden bulcam ya....gerci 6. ayda kayinvalidem geliyor getirir dicem ama simdiden yesem daha faydali olur demi? Allah ondan razi olsun bizim icin ugrasiyor, ama dün bisey söyledi ne dicemi sasirdim. Eger olursa bana yollarsin bebekleri dedi...Ben hemen hayir dedim sonra utandim...büyünce yollarim anne kücükken nasil yollim dedim...sonra aksamleyin esime sordum bakalim ne dicek diye....asla dedi....nasil bi rahat nefes aldim bi bilseniz.....

tabıkı zummın alah hepimize nasip etsin benim icin icine dogan bısey varmı hamıs olacam mı olmayacammı arkadasım ALLAHIM yüzümüze bak bizede kısmet et bebisler

tabıkı zummın alah hepimize nasip etsin benim icin icine dogan bısey varmı hamıs olacam mı olmayacammı arkadasım ALLAHIM yüzümüze bak bizede kısmet et bebisler

ah arkadasim...rabbim bu listedeki hepimizi güldürsün...eger hamile kalirsak subat anneleri olcagiz.. öyle degilmi....
gerci gecen sene ben nisan annesi olcaktim...te ocakta geldi benim yaramaz kizim

icimiz ferah olsun :sm_cool: :teytey: :lepi: alkisalkisalkis :dance:

ben de bi polenleri arastirimda belki burda bulabilirim a.s.a.s.

arkadaslar kaya kekigi de var onu da bi deneyelim...bütün ne kadar ot varsa deneriz artik -tatlicadiarzu-
Önerilen hastaliklar:
Zihin yorgunlugunu giderip, ruhen ve bedenen canlilik verir. Acici ve söktürücü özelligi vardir. Gögü hastaliklarina oldukca faydalidir..Mideyi güclendirip bedenin icinde olan tikaniklari yogun ve yapiskan hiltlari acip, karaciger ve dalagi normale döndürür. Gecikmis olan adeti baslatir. Gebe kalmaya yardimci olur.
Kulanim sekli:
Kekik gibi toz halinde yemeklerin üzerine serpilir. Su ile kaynatilip icilirse yukarida sayilan hastaliklara sifa verir..

selam arkadaşlar...evet denemek bedava deneyelım ....arısutu ve polen eczanelerde var daha guvenılır bence .......rabbım hepımıze kolaylık versın...........kemdınıze ıyı bakın

bir yandan haziran bir an önce gelse diyorum, bir yandan o iğneler, o ilaçlar ve embriyo nakli sonrası o bekleyiş beni acayip korkutuyor, ama bir bebek herşeye değer deyip yeniden heyecanlanıyorum. Haziran ve de temmuz müjdeler ayı olsun inşallah... birbirimize destek olalım arkadaşlar... bazen ağlamak için bir omuz, bazen coşmak için güzel yürekler, bazende dua için açılan ellerle destek olalım birbirimize... Bu benim 1 aşılama, 1 tüp bebekten sonraki 2. tüp bebek denemem olacak... Allah kimsenin umutlarını kırmasın inşallah.

slm kizlar bende haziran hamisi olmak istiyorum.mayista 2.denemem haziran da sonuc belli olcak..Allah yardimcimiz olsun..

kizlar ilk denememden 1 ay once arisutu+polen+bal karisimini tavsiye uzerine kullanmaya basladik.esimle birlikte..transferden once esiminde benimde sonuclarimiz cok iyi cikti.ozellikle esimin sayisini artirdi.doktorum bu karisimdan olabilir dedi.10 hucreliydi emriyolar ama malesef tutunmadilar.ben yine devam ediyorum bu karisima dogal karisim bi zarari yok tersine faydasi var deneyin derim.hem bagisiklik sisteminiz gelismis olur.tedavi esnasinda grip falan olmassiniz.Aktardan aldim.uclu karisim.serin yerde saklayiniz.sabah aksam.1 dondurma kasigi.icinde kasik oluyor.demir kasik kullanmayiniz..kaydirigubbakcemile5

canim kekik maydonoz nane...v.s bunlar sokturucu bitkiler.evet iltihap atilmasinda cok iyi geliyor.ama tavsiyem tedaviye baslayinca bunlardan uzak durmak sokturucu ozellikli olduklari icin bebislerin tutunmasina engel olabiliriyor..gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…