haziran da hamile olmak isteyenler

ne bilim kiz....kaydirigubbakcemile3 tanimiyoum etmiyom....ben hepsi odaya giriyor sandim...öyle zaten alistik herseye...of ya az önce birisi topik acmis pgt yapmis....bi tane saglikli yumurtasi bile cikmamis....üzüliyorum böyle duydukca...

benimde bu üçüncü tüp bebek denemem inş bu sefer olur haziranın 7 sinde sonucu öğrenicem dua edin kızlar..

inslh bu sefer kavusursun bebislerine...Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin...ne zaman kendim icin dua etsem boyle diyorum...sonucunu paylasirsin bizimle...bak 2 tane hamisimiz var hatta 2.5 el-mualliminde guzel haberini almamiza az kaldi...

simdilik boyle seyleri okumayi,izlemeyi birakklava:etkilenmek yok...olumsuz negatif olmak yok..iyi seyler dusun sonu iyi olsun...:1hug:

zummıncım...................uzme sakın kendını ..............sakın...........guzel olcakkk herşeyyyyyyyyy.........inan canımmmmmm........
bebek ıstıyoruz canımm inşşşşşş dediğin gıbı olurrrr inşşşşşşşşşşş

zümmin......canım şimdi bende ptg yi okudum......sen bunu kafana takma.....çünkü senin yaşın genç ve yumoşların çok olur.şansında fazla olur......sıkma sen canını......

ben bugün ilk iğnemi olucam 150 ile başlıcaz gonal f. korkuyorum acaba sonra yumurta oluşmazda kist oluşursa biraz doz yüksek gibi geldi ama belki de böyledir bilmiyorum hiç

zumminle beni ozleyen yokkaydirigubbakcemile3 demirbasiz tabi ayrilmiyoruz ki ozleyenimiz olsun...kaydirigubbakcemile3

kız ne dıyonn.............sizi ozlemem mı....ama sızı devamlı göruyommmm..........sakın kaçmayın............ben sızıde ozlerım................zaten zummın trye gelecek gıremez belkı...........yetrrkı işlerı ıyı gıtsın.............

simdilik boyle seyleri okumayi,izlemeyi birakklava:etkilenmek yok...olumsuz negatif olmak yok..iyi seyler dusun sonu iyi olsun...:1hug:

tamam daha okumicam arastirmicam bakmicam fisfisfis ya sana bisey söylimmi sanki varya benim oglum olcakmis gibi geliyor....1 tane oglum olcak...hep öyle bi hissim var

ha sana sey sorcaktim...benim yasim daha kücük ya...bana 3 tane embryo transfer etmezler demi sence?

insallah hersey güzel olcak insallah

zumminle beni ozleyen yokkaydirigubbakcemile3 demirbasiz tabi ayrilmiyoruz ki ozleyenimiz olsun...kaydirigubbakcemile3

öyle evde bi sürü is var ben oturiyorum...misafirimde gelcek..1 saat sonra

zümmin......canım şimdi bende ptg yi okudum......sen bunu kafana takma.....çünkü senin yaşın genç ve yumoşların çok olur.şansında fazla olur......sıkma sen canını......

insallah cok olur insallah söyle 3 tane saglikli olsa 3ünüde transfer etseler ne güzel olur...bide 3ü tutsa cok hayal ediyorum ben
olcak olca olcak
olmuyo benim icin dua etti

sagol cnma.s.yok yok kacarmiyiz...kok salmaya basladik...ayrilmamiz zor....inslh..hamile olunca bizi unutan terk eden arkadaslarimiz olmaz...

zummin sen istedikten,kaliteli olduktan sonra yasal olani en fazla 3...bence sanada 3 tane yerlestirilir...3 tane tutunma sansi cok az...geneli 2 tane oluyor...yinede nasip...inslh saglikli kaliteli emriyolarin olur gerisini dondurursun...sen evi kres yapcan ya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…