zummin sen istedikten,kaliteli olduktan sonra yasal olani en fazla 3...bence sanada 3 tane yerlestirilir...3 tane tutunma sansi cok az...geneli 2 tane oluyor...yinede nasip...inslh saglikli kaliteli emriyolarin olur gerisini dondurursun...sen evi kres yapcan ya kaydirigubbakcemile3
olmuyo......nasıl gidiyor hamilelik....keseyi ne zaman görüceksiniz....
ama cok tatlilar ya.... :asigim: ben cok seviyorum bebekleri....ah bi tel gelse...safak bey dese müjde müjde saglikli embryon cok var...bazen sanki rüya gibi geliyor bana...yar rüya derken uyurken bile bunlari düsünür oldum....yumurtalari sayiyorduk...bebegim uyani verdi...
elmuallim......iyi kuluçkalar canım.....ben o döneme karantina diyorum.....annemle eşim beni öyle bir karantina altına alıyorlarki ,telefon çaldığında telefonu elime getiriyorlar.kapı çaldığında onlar koşuyor.yemek önüme geliyor vs......ama bu kez öyle olsun istemiyorum.tabii beni dinlerlerse......
Burda çok sıkılıyordum, bir yandan da bu sitede geziyordum. Amerika dan birinin olmasına inan çok sevindim. Ne de olsa bu mevzu herkesle paylaşılmıyor, burdaki sistemi de kimseye anlatamıyorsun. Yakınız aslında ben de north carolina dayım. Yolunuz düşerse beklerim. Sık sık yazışalım, senin benden önce olacak sanırım. Umarım herşey gönlünce olur. Sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?