haziran da hamile olmak isteyenler

ama cok tatlilar ya.... :asigim: ben cok seviyorum bebekleri....ah bi tel gelse...safak bey dese müjde müjde saglikli embryon cok var...bazen sanki rüya gibi geliyor bana...yar rüya derken uyurken bile bunlari düsünür oldum....yumurtalari sayiyorduk...bebegim uyani verdi...

elmuallim......iyi kuluçkalar canım.....ben o döneme karantina diyorum.....annemle eşim beni öyle bir karantina altına alıyorlarki ,telefon çaldığında telefonu elime getiriyorlar.kapı çaldığında onlar koşuyor.yemek önüme geliyor vs......ama bu kez öyle olsun istemiyorum.tabii beni dinlerlerse......

olmuyo......nasıl gidiyor hamilelik....keseyi ne zaman görüceksiniz....

saol canım tske derım sımdılık sorun yok sanırım pazaretsı gorcez gel dedi ama bende tam bilmiorum karantina işinede allah sabır versın sana aynı durumu ben halşa yasıorum basımda gardiyanlarla:teytey::teytey::teytey:

ben inaniyorum cnm saglikli embriyo sayin cok olcak..sende inan...

insallah dedigin gibi olur canim neyse bana müsade...daha pasta yapcam...evi silcem derken bi sürü is....Allaha emaentsiniz...1 hafta sonra 1 hafta yokum burda senağlama artik esime söylerim bak bi hamile kalan olmusmu diye.... o da benim gibi heyecanli bekliyor...duydukca seviniyor...hele olmuyoda...cuma di demi diye hep sordu....Rabbim yüzümüzü güldürsün...iyi günler

evet ya aynenn..............eşim ve oğlum....on gun kralıçe olalımm....ıyıde oluyoo........ama üçgun sonrs hafıf şeyler yaparım....bu on gun kilo alıcammmmmmm...........ya.........neyse sonuşç ıyı ols da razıyımm canım kendıne ıy bakkkk

buluesu....ben ongun iş yokk.......dınlnmdedeyımm canm hadı sız şimdi yapın işlerı....bıkaç aty sontrada sız yatar ben iş yaparımmmmmmmmm

buluesu....ben ongun iş yokk.......dınlnmdedeyımm canm hadı sız şimdi yapın işlerı....bıkaç aty sontrada sız yatar ben iş yaparımmmmmmmmm

bende beklerim canim insaallah sen ne zaman basliyorsun tedaviye burdami yaptiracan tr demi sizdeki problem ne ayy ne kadar cok sordum degilmi bizde ki problem benim tuplerimdi baglattik bakalim simdide bole deneyecegiz bi dis gebelik bide dusuk gecirdim sebeblerden biriside tupler dendi sanada bol sans dilerim insallah bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur canim

helloo canim diger sayfalari okuyordum bende sana bi seyler yazacaktim simdi zaten bi baktim gormissin nasil gidiyor annelerin en guzeliiiiiiiiii

iyi sen gelene kadar bende kendime kasarli sucuklu bir tost yapayim burda sabah 10 bide cay bak sanada yapiyorum kahvalti yapacagiz gec kalma canim iki gundur bi sey yemedim karnima bi sey olur diye bide dun agrilarim vardi bugun iyiyim biraz sen nasil canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…