haziran da hamile olmak isteyenler

herkese iyi akşamlar bende ilk tüp bebek denemesi için 7 mayısta lucrin kullanmaya başlıyorum (listede adım var.Ayrıca adana başkent hastanesinde tedavi oluyorum))ayyyy çok heyecenlıyım.takvime bakıp ha bire gün sayıyorum.şimdiden içim kıpır kıpır valla olumsuz düşünmek bile istemiyorum sanırım bu ay sonunda ALLAH tan bir aksilik çıkmazsa transfer yapılır zaman geçsin artık transfer günü gelsin istiyorum.ben pkos olduğum için acaba yumurta kalitem nasıl olacak diye meraktan ölcem normalde kendi kendime yumurtlayamadığım için bana sağlık yumurta oluşmaz gibi gelsede olumlu düşünmek için elimden geleni yapıyorum.Bu pkos den usandım artık.

az önce esime dedim, Allah izin verirse bidaki ay hamileyim..... gülümsedi, hosuna gitti...esimi bi sevindirebilsem ne güzel olcak

hadı arkadaşlar..............olumlu duşunun .....esracağ inş canım kavuşursun bebişine...feraye sende hoşgeldın canım............zummın canım ne guzel bır hayall inş gerçek olacak inşşşşşşşşşşş....rabbım hepimize bu guzel haberı vermeyı nasıp etsinnnnnnnnnnn

herkese iyi akşamlar bende ilk tüp bebek denemesi için 7 mayısta lucrin kullanmaya başlıyorum (listede adım var.Ayrıca adana başkent hastanesinde tedavi oluyorum))ayyyy çok heyecenlıyım.takvime bakıp ha bire gün sayıyorum.şimdiden içim kıpır kıpır valla olumsuz düşünmek bile istemiyorum sanırım bu ay sonunda ALLAH tan bir aksilik çıkmazsa transfer yapılır zaman geçsin artık transfer günü gelsin istiyorum.ben pkos olduğum için acaba yumurta kalitem nasıl olacak diye meraktan ölcem normalde kendi kendime yumurtlayamadığım için bana sağlık yumurta oluşmaz gibi gelsede olumlu düşünmek için elimden geleni yapıyorum.Bu pkos den usandım artık.

seninde tedavin e baslamasina az kalmis.....

Ben de varım...
hosgeldin

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamis Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo__________________Anotolia__________________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
2. amerikali_______________Yurtdisinda_______________ _____Mayis________Haziran
3. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag (1.deneme)_____________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
11. sevgidolu______________........................... ............._______Mayis...........Haziran
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________Haziran________..........
15. cemre____________________......................... ........________Haziran_______..........
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin_______ _______Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________................. ....___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
31.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
32.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
33.Hicret(2.deneme)______________................. ..........________Haziran_______............
34. feraye55

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

:nazar::nazar::nazar:

1. olmuyo__________________Anotolia__________________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
3. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag (1.deneme)_____________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
11. sevgidolu______________........................... ............._______Mayis...........Haziran
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________Haziran________..........
15. cemre____________________......................... ........________Haziran_______..........
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin_______ _______Mayis________Haziran
25. Nargile
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________................. ....___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
31.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
32.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
33.Hicret(2.deneme)______________................. ..........________Haziran_______............
34. feraye55(1.deneme)_____________genart__________________Mayis________Haziran

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

:nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

Hoşbulduk...İlk deneme Genart'ta olacak...Yarın lucrin başlıyorum..Sebep erkek infertilitesi...

hadi canim tedavin hayirli olsun.................a.s.

Arkadaşlar biraz önce bir sitede okudum içinizde FertilAid Üremeye Yardımcı Multivitamin (kadın ve erkek için ayrı ayrı)veya başka bir vitamin kullanan var mı? Birde gen taraması yaptırdınız mı?

arkadaşım merhaba...bizde sorun eşimde .oda yıllarca klomen ve evıcap kullandı.12 yıl önce kullandığında ben hamile kaldım ve şimdi 12 yaşında bir oğlumuz var.oğlumuza kardeş düşünmeye başladıktan sonraki yıllardan itibaren , sanırım aşşağ yukarı 9 yıl oldu kullandı ama maalesef hamile kalamadım.bizde 2 kez tüp bebek yaptırdık olmadı 3 üncüyü yaptıracağız.doktorum yaptırmadan önce genetik test istedi ve yaptırdık .sonuçlarını bekliyoruz...

zümmincim...canım....içime doğuyorki sen ilk denemede hamile kalacaksın ve eşini sevindireceksin.hemde sağlıklı sıhhatli bir evlat alacaksın kucağına...inşaallah...rabbim hayırlısıyla....

merhaba arkadaşlar bende haziran ayında tüp bebek yaptırıcam inşallah allahın izniyle. 20 mayısta lucrin kullanmaya başlıyorum. bizim sorun eşimde morfoloji bozukluğu bende de pko var. 2 kez aşılama yaptırdık olmadı aslında boşunaymış. keşke en başta yaptırsaydık tüp bebek. 6 ayımız boşuna gitti ama herşeyde bir hayır vardır öyle düşünüyorum

slm arkadaslar nasılsınız
umarım ıyısınızdır ve hersey ypolunda gıdıodur kendinize cici bakın yaz hamisleri

selam.....galıba herkes meşgul yada gıremıyolar.......ınş guzel haberler gelecek zaman azalıyo....olmuyo canım inş olacak...........zummın canım nerdesın....amerıkalı beuusu.....kendınıze ıyı bakın

selam.....galıba herkes meşgul yada gıremıyolar.......ınş guzel haberler gelecek zaman azalıyo....olmuyo canım inş olacak...........zummın canım nerdesın....amerıkalı beuusu.....kendınıze ıyı bakın

tsk ederım el muallim sıtede sorun vardı gırılmıodu zümmincim masalah kızna ALLAH acil sifa versin melegine sızler nasılsınzı benım az bır zmaanım kaldı ve heyecan doruga cıkıo bende

burdayim burdayim....elmualim...., olmuyo biz iyiz......hamis elbiselerimi cikardim....olurya belki lazim olur.... hihoyyyt

merhaba arkadaşlar bende haziran ayında tüp bebek yaptırıcam inşallah allahın izniyle. 20 mayısta lucrin kullanmaya başlıyorum. bizim sorun eşimde morfoloji bozukluğu bende de pko var. 2 kez aşılama yaptırdık olmadı aslında boşunaymış. keşke en başta yaptırsaydık tüp bebek. 6 ayımız boşuna gitti ama herşeyde bir hayır vardır öyle düşünüyorum

hosgeldin canim tedavin hayirli ugurlu olsun...mevlam güldürsün yüzünü...

1. olmuyo__________________Anotolia__________________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
13. baharson
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
25. Nargile
34. feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ _____Mayis________Haziran
35. simge_wxyz (1.deneme)_________________....................____________Mayis_____Haziran

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

35 hamis a.s.:nazar:

Back
X