haziran da hamile olmak isteyenler

tamam anladım avrupa yakası...........ols ben senı alırım ordamn gezerız.............hadu canım ıyı geceler sana bana da ıyı gunler

sağol canım
bak zummıncım sayfaları bız aştık..........herkese gunaydın ....ve hayırlı gunler.........

:Saruboceq:Bugün burası günler sonra güneşli pırıl pırıl bir hava var .İnsanın içi kıpır kıpır oluyor.Havanın güzelliği içime yansıdı mutlu ve huzurluyum bugün. Herşey şuan pozitif benim için . İnşAllah tüm bebek özlemi çeken herkesin hasreti biter ve minik yavrularına sorunsuzca kavuşur.Artık haziran temmuz ağustos Rabbim hangi ayda uygun gördüyse bebişlerimizi o zaman versin.7 yıllık evliyim son 4 yıldır bu yoldayım umudum hep var.Biliyorum ki Allah kendisine el açıp yalvaran kullarını boş çevirmez.Biraz daha sabretmek lazım.Rabbim herkesin gönlündeki muradı versin.AMİN...

zümmincim.....senin tedavin büyük ihtimalle uzun protokol olabilir.çünkü yaşın çok genç.yumurta rezervin senin şu anda çok iyi olması lazım.yumurta rezervin iyise sana uzun protokol uygulanır.benim gibi yaşı 36 olmuş birinede kısa protokol uygulanıyor.ha şuda var sen doktoruna zamanım kısıtlı dersen sana kısa protokol uygulanır.ama doktorun sana neyi uygun görürse onu uygula .eminimki sende çok yumurta oluşacak .yaşından dolayı. bu yumurtalarındanda bir çok embriyo oluşacak.bu embriyoların arasındanda genetiği düzgün olanlarını inşaallah sana transfer edecekler ve sağlıklı evlatlar dünyaya getireceksin....canım....bu işleme preimplantasyon genetik tanı deniyor ve burda türkiyede bu işlemle yüzde 98 sağlıklı çocuk dünyaya getiriyorsun.şu anda bizimde genetiğimiz inceleniyor.dr bizede tavsiye edebilirmiş....kendine iyi bak.....

bana o kadar cesaret veriyonki bilemesin a.s. :dance: ....insallah o günleri görürüz...Rabbim yüzümüzü güldürsün, saol ablacim...sende kendine iyi bak...Allaha emanetsin....insallah sizde genetik bi sorun yoktur...insan kendisini cok suclu hissediyor senağlama

:Saruboceq:Bugün burası günler sonra güneşli pırıl pırıl bir hava var .İnsanın içi kıpır kıpır oluyor.Havanın güzelliği içime yansıdı mutlu ve huzurluyum bugün. Herşey şuan pozitif benim için . İnşAllah tüm bebek özlemi çeken herkesin hasreti biter ve minik yavrularına sorunsuzca kavuşur.Artık haziran temmuz ağustos Rabbim hangi ayda uygun gördüyse bebişlerimizi o zaman versin.7 yıllık evliyim son 4 yıldır bu yoldayım umudum hep var.Biliyorum ki Allah kendisine el açıp yalvaran kullarını boş çevirmez.Biraz daha sabretmek lazım.Rabbim herkesin gönlündeki muradı versin.AMİN...

dedigin gibi biraz sabretmek lazim...ama ne güzel umudunu hic yitirme....Rabbimm tez zamanda yüzünü güldürsün.....amin biz böyle dua ettikce rabbim bizim sesimizi duycak...ve kabul etcek...o kimsenin duasini bosa cevirmez...rabbim hayirlisin nasip etsn....bizler de civil civil girelim yaza...insallah :dance:

masallah elmuallim ve amerikali...döktürmüsünüz geceleyin kaydirigubbakcemile3 yada sabahleyin...:)
insallah güzel haberlerle dönersin elmuallim

Embryo transferi sonrası nelere dikkat edilmelidir?
- ılk birkaç gün ağır sportif egzersizler yapılmamalıdır.
- Vaginal bir enfeksiyona yol açmamak için yüzme önerilmemektedir.
- Özellikle kurşun içerebilecek boya ve sıvılara maruz kalmamalıdır.
- Ağır şeyler kaldırıp taşımamalıdır.
- Sigara içilmemeli ve alkol kullanılmamalıdır.
- Kullanılacak ilaçlar doktora danışılarak alınmalıdır.
- Muhtemel listeria enfeksiyonundan kaçınmak amacıyla pastörize olmamış süt ve taze peynir yenmemelidir.
- Muhtemel toksoplazma enfeksiyonundan kaçınmak amacıyla kedi dışkısı ya da toprak ile uğraşılmamalıdır.
- Folik asit tabletleri alınmalıdır.
- ıki hafta ilişkide bulunulmamalıdır.
- Luteal destek amacıyla verilen progesteron iğneleri kesilmemelidir.

canım iki senelik hapı sakın alma.hamilelik öncesi vücudu hamileliğe hazırlayan folik asit var.ben şimdi ondan başladım.doktoruna sor istersen.....eleviti ikinci hamileliğide vermişti doktor.ondanda kullanmıştım......

tamam ablacim...hadi havanin güzeligin tadini cikarin...burasi da bugün güzel alp daglarda kar var hala...öptüm hepinizi...keyiflerinz bol olsun

Back
X