Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa zümmin anneler günün kutlu olsun canım belki karşılaşmayız o gün..ben mezarlıkta olacağım orada kutlayacağız babasıyla![]()
zümmincim.....senin tedavin büyük ihtimalle uzun protokol olabilir.çünkü yaşın çok genç.yumurta rezervin senin şu anda çok iyi olması lazım.yumurta rezervin iyise sana uzun protokol uygulanır.benim gibi yaşı 36 olmuş birinede kısa protokol uygulanıyor.ha şuda var sen doktoruna zamanım kısıtlı dersen sana kısa protokol uygulanır.ama doktorun sana neyi uygun görürse onu uygula .eminimki sende çok yumurta oluşacak .yaşından dolayı. bu yumurtalarındanda bir çok embriyo oluşacak.bu embriyoların arasındanda genetiği düzgün olanlarını inşaallah sana transfer edecekler ve sağlıklı evlatlar dünyaya getireceksin....canım....bu işleme preimplantasyon genetik tanı deniyor ve burda türkiyede bu işlemle yüzde 98 sağlıklı çocuk dünyaya getiriyorsun.şu anda bizimde genetiğimiz inceleniyor.dr bizede tavsiye edebilirmiş....kendine iyi bak.....
:Saruboceq:Bugün burası günler sonra güneşli pırıl pırıl bir hava var .İnsanın içi kıpır kıpır oluyor.Havanın güzelliği içime yansıdı mutlu ve huzurluyum bugün. Herşey şuan pozitif benim için . İnşAllah tüm bebek özlemi çeken herkesin hasreti biter ve minik yavrularına sorunsuzca kavuşur.Artık haziran temmuz ağustos Rabbim hangi ayda uygun gördüyse bebişlerimizi o zaman versin.7 yıllık evliyim son 4 yıldır bu yoldayım umudum hep var.Biliyorum ki Allah kendisine el açıp yalvaran kullarını boş çevirmez.Biraz daha sabretmek lazım.Rabbim herkesin gönlündeki muradı versin.AMİN...