Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alyadora hoşgeldın canım ..arkadaşlar sana emınım cevap yazar ..ben ıstanbuldayım...............ben çıkıyorum arkadaşlar çayyyyy içmem lazuım....................sıgaraya hayır çaya evet............
cok zor oluyor igneler.gobekten olan neysede kalcadan olan cok agri yapiyor kalcamin ustune oturup kalkamiyor yatakta donemiyordum bezeler olusmustu..bol alkollu kolonyali pamukla ov igne yerlerini yoksa ilaclar birikiyor birdahaki ignenin gitmesi zor oluyor...inslh cektigimiz acilara deger..yeterki gelsin su inatci kecilerimiz..
benim bugun ilaclara baslamam gerekiyordu..dun adet olcaktim.fakat islemler sinav gunume denk gelecegi icin 5 gun adet geciktirici ilac verdiler..cuma adet olurum..h.sonu kontrol ve ilaclara baslarim haziran ilk haftasi islemler olur Allah izin verirse...
Benimde sanırım toplama işlemim sınavlara denk geliyor. Allahtan sınavlar öğleden sonra sabah toplatıp sonrasında sınava grebilirim. Bu kalçadan yapılan ve acıyor dediğiniz ilaçlar ne zaman yapılıyor. Transfer yapıldıktan hemen sonramı? Yoksa hamilelik kesinleştikten sonramı. Ben göbekte hiç acı çekmiyorum ama herkes kalçanın çok can yakıcı olduğunu söylüyor. Ne kadar süre ile kullanıyorsunuz bide kalçadan olan iğneleri?
cnm benimde yumurta toplanma ve transfer sinav gunume denk geliyordu..yumurta alim isleminden sonra agrilarim oldu ilk denememde..bundada olur diye sinavimi etkiler diye..birde transfer olursa 2-3 gun yatmak gerek sinava giremem diye erteledim..son sinif ve 5 dersim var..bute birakmak istemiyorum..sinavim onemli strese girmektense 5 gun erteledik..daha rahat olcak...sende sinavda sorun olur dersen adetini 5 gun erteliyorlar ilaclar bilgin olsun istedim..Allah yardimcimiz olsun...
Benimde son sınıf ve 7 dersim var. Bende pek tedavi yüzünden kendimi derslere veremiyorum.Ama benim için bebek daha öenmli, benim eşim kısmetse agustosta askere gidecek o gitmeden kalayım istiyorum.Yeterki hamile kalayım be o zaman o gazla master bilem yaparımnaniknaniknaniknanik
Merhaba canım, ilgin için teşekkür ederim bizede ilk gittiğim doktor e vitamine GNC nin L-arginin ve zinko kullanın dedi ama morfolojiyi düzeltmiyormuş vitaminler hep öyle okudum ve duydum malesef, tedavin hayırlı olsun bende haziranda başlamak istiyorum artık bir bebişim yada bebişlerim olsun çok istiyorum Allah hepimizin dualarını kabul etsin bizi melelklerimize kavuştursun işallah
Hadi yaa( ama bana düzeltiyor demişlerdi, neyse belki bizlerde işe yarar canım.Sen sıkma canını Allah her derdine deva verir derler.