haziran da hamile olmak isteyenler

arkadaşlar daha bana dönmediler hastaneden onlar aramayınca ben aradım cihazları bozulmuş bölüm başkanı tayfun bey gerekli yerlerle görüşüyor biz sizi arayacağız dediler.Allahın ya neolursun yardım et aksilik yaşamak istemiyorum.

teşekkür ederim umarım hepimizin tedavisi başarılı olur. ben şuan tetkiklerimi hacettepe yaptırıyorum hsg dahil bende problem çıkmadı ama eşimde morfoloji ve hareket sıkıntılı bu nedenle tedavi göreceğim. tedaviye özele mi gitsem hacettepede mi devam etsem bilemedim. rapor alamıyorum 2 yıllık evliyim mecburen ücretli olacak zaten. senin anatolia da ilk denemen mi canım[/QUOTE]

Merhaba Alyadora, benimde eşimde aynı sıkıntılar var. Ben GNC den Argınmax adlı bi hap aldım nettende araştırabilirsin hem sperm hareketliliğini hemde sayısını arttırıyor, en iyi sonuç 3 ayda alınıyormuş. Ama ben sabırsızlık yaptım ve bir ay kullandı eşim 2 yıllık evliyim bende ve bende ilk tedavime dün başladım.
Aklında olsun belki sizinde işinize yarar. Ben tüp bebek dr uma söyledim eşim bunu kullanıyor diye, kullansın herhangi bir sakıncası yok dedi.

cok zor oluyor igneler.gobekten olan neysede kalcadan olan cok agri yapiyor kalcamin ustune oturup kalkamiyor yatakta donemiyordum bezeler olusmustu..bol alkollu kolonyali pamukla ov igne yerlerini yoksa ilaclar birikiyor birdahaki ignenin gitmesi zor oluyor...inslh cektigimiz acilara deger..yeterki gelsin su inatci kecilerimiz..
benim bugun ilaclara baslamam gerekiyordu..dun adet olcaktim.fakat islemler sinav gunume denk gelecegi icin 5 gun adet geciktirici ilac verdiler..cuma adet olurum..h.sonu kontrol ve ilaclara baslarim haziran ilk haftasi islemler olur Allah izin verirse...

Benimde sanırım toplama işlemim sınavlara denk geliyor. Allahtan sınavlar öğleden sonra sabah toplatıp sonrasında sınava grebilirim. Bu kalçadan yapılan ve acıyor dediğiniz ilaçlar ne zaman yapılıyor. Transfer yapıldıktan hemen sonramı? Yoksa hamilelik kesinleştikten sonramı. Ben göbekte hiç acı çekmiyorum ama herkes kalçanın çok can yakıcı olduğunu söylüyor. Ne kadar süre ile kullanıyorsunuz bide kalçadan olan iğneleri?

Merhaba Alyadora, benimde eşimde aynı sıkıntılar var. Ben GNC den Argınmax adlı bi hap aldım nettende araştırabilirsin hem sperm hareketliliğini hemde sayısını arttırıyor, en iyi sonuç 3 ayda alınıyormuş. Ama ben sabırsızlık yaptım ve bir ay kullandı eşim 2 yıllık evliyim bende ve bende ilk tedavime dün başladım.
Aklında olsun belki sizinde işinize yarar. Ben tüp bebek dr uma söyledim eşim bunu kullanıyor diye, kullansın herhangi bir sakıncası yok dedi.[/QUOTE]

Merhaba canım, ilgin için teşekkür ederim bizede ilk gittiğim doktor e vitamine GNC nin L-arginin ve zinko kullanın dedi ama morfolojiyi düzeltmiyormuş vitaminler hep öyle okudum ve duydum malesef, tedavin hayırlı olsun bende haziranda başlamak istiyorum artık bir bebişim yada bebişlerim olsun çok istiyorum Allah hepimizin dualarını kabul etsin bizi melelklerimize kavuştursun işallah

Benimde sanırım toplama işlemim sınavlara denk geliyor. Allahtan sınavlar öğleden sonra sabah toplatıp sonrasında sınava grebilirim. Bu kalçadan yapılan ve acıyor dediğiniz ilaçlar ne zaman yapılıyor. Transfer yapıldıktan hemen sonramı? Yoksa hamilelik kesinleştikten sonramı. Ben göbekte hiç acı çekmiyorum ama herkes kalçanın çok can yakıcı olduğunu söylüyor. Ne kadar süre ile kullanıyorsunuz bide kalçadan olan iğneleri?

inslh sabah erken isin biter kendini toparlayabilirsin..kalcadan ilac hemen baslaniyor...test gunune kadar devam ediliyor gebelik varsa yine kullanilmaya devam ediliyor yoks birakiliyor....jel olarak veren doktorlarda var ama benim dokt ignesini veriyor..toplam 1 aya yakin kullandim..Allah yardimcimiz olsun

cnm benimde yumurta toplanma ve transfer sinav gunume denk geliyordu..yumurta alim isleminden sonra agrilarim oldu ilk denememde..bundada olur diye sinavimi etkiler diye..birde transfer olursa 2-3 gun yatmak gerek sinava giremem diye erteledim..son sinif ve 5 dersim var..bute birakmak istemiyorum..sinavim onemli strese girmektense 5 gun erteledik..daha rahat olcak...sende sinavda sorun olur dersen adetini 5 gun erteliyorlar ilaclar bilgin olsun istedim..Allah yardimcimiz olsun...

Benimde son sınıf ve 7 dersim var. Bende pek tedavi yüzünden kendimi derslere veremiyorum.Ama benim için bebek daha öenmli, benim eşim kısmetse agustosta askere gidecek o gitmeden kalayım istiyorum.Yeterki hamile kalayım be o zaman o gazla master bilem yaparımnaniknaniknaniknanik

Merhaba canım, ilgin için teşekkür ederim bizede ilk gittiğim doktor e vitamine GNC nin L-arginin ve zinko kullanın dedi ama morfolojiyi düzeltmiyormuş vitaminler hep öyle okudum ve duydum malesef, tedavin hayırlı olsun bende haziranda başlamak istiyorum artık bir bebişim yada bebişlerim olsun çok istiyorum Allah hepimizin dualarını kabul etsin bizi melelklerimize kavuştursun işallah[/QUOTE]

Hadi yaa :(( ama bana düzeltiyor demişlerdi, neyse belki bizlerde işe yarar canım.Sen sıkma canını Allah her derdine deva verir derler.

Benimde son sınıf ve 7 dersim var. Bende pek tedavi yüzünden kendimi derslere veremiyorum.Ama benim için bebek daha öenmli, benim eşim kısmetse agustosta askere gidecek o gitmeden kalayım istiyorum.Yeterki hamile kalayım be o zaman o gazla master bilem yaparımnaniknaniknaniknanik

kaydirigubbakcemile3harikasin...kim tutar senikaydirigubbakcemile4inslh hersey gonlunce diledigin gibi olur..cocukta yapariz kariyerde...yeterki Allahim yardim etsin

Sonuçta dediğin gibi herderde deva olan Allah, hep kendimde sorun var diye düşünüp sonuca ona göre hazırlanırken morfolojiyle tanıştık, hayırlısı olsun ne diyelim

Merhaba canım, ilgin için teşekkür ederim bizede ilk gittiğim doktor e vitamine GNC nin L-arginin ve zinko kullanın dedi ama morfolojiyi düzeltmiyormuş vitaminler hep öyle okudum ve duydum malesef, tedavin hayırlı olsun bende haziranda başlamak istiyorum artık bir bebişim yada bebişlerim olsun çok istiyorum Allah hepimizin dualarını kabul etsin bizi melelklerimize kavuştursun işallah

Hadi yaa :(( ama bana düzeltiyor demişlerdi, neyse belki bizlerde işe yarar canım.Sen sıkma canını Allah her derdine deva verir derler.[/QUOTE]

benim esimin tatlilleri 3 sene once biraz bozuk cikmisti..hareketsizlik vardi..doktoru klomen evicap bi vitamin daha verdi ismini unuttum...ayrica uzum cekirdegi yedi..5 ay sonra tahlilleri normal cikti.ilk denememizde esimde bende arisutu+polen+bal karisimi kullandik (simdide kullaniyoruz)o zaman esimin tahlili cok cok iyi cikti..10-11 hucreli yumoslarim vardi ama tutunmadilar..ilacla tedavi olunuyor ama bu kisiden kisiye rahatsizlik durumuna gore degisiyor olabilir..

aloooo arkadaşlar ordamısınız bugün kan verdim ya gonal f başlıyacaktım ama malesef hastanenin cihazı bozulmuş sonuçlar çıkmadı.hemşire hanım bana iki gün daha lucrin kullanmamı söyledi.bu gün 3.günü adetimin yani 5.gün gonal f başalıyacam.bir aksilik olur diye korkuyorum.bilgisi olan varmı 5.günde başlansa bir sakınca olurmu ne olur bişeyler söyleyin.tedavim uzuyor yaaaa

selam kızlar......ne var ne yok .zümmın tedaviye başladınmı canım ......ya ben 15 gün boyunca çok yoğunum .ama arada nette girip yine sizleri takip edi cem.....hep aklımdasınız.....olmuyo.nunda güzel haberine az kalmış.hadi hayırlısı........elmuallim seninde yumoşlara az kalmış.beni solladın gittin valla .allahım hepinizin,hepimizin emeklerini boş çıkarma yarabbim........

Hadi yaa :(( ama bana düzeltiyor demişlerdi, neyse belki bizlerde işe yarar canım.Sen sıkma canını Allah her derdine deva verir derler.

benim esimin tatlilleri 3 sene once biraz bozuk cikmisti..hareketsizlik vardi..doktoru klomen evicap bi vitamin daha verdi ismini unuttum...ayrica uzum cekirdegi yedi..5 ay sonra tahlilleri normal cikti.ilk denememizde esimde bende arisutu+polen+bal karisimi kullandik (simdide kullaniyoruz)o zaman esimin tahlili cok cok iyi cikti..10-11 hucreli yumoslarim vardi ama tutunmadilar..ilacla tedavi olunuyor ama bu kisiden kisiye rahatsizlik durumuna gore degisiyor olabilir..[/QUOTE]

dediğin gibi kişiden kişiye ve soruna göre değişebilir canım, bizde doktorlar ve tecrübeli arkadaşlardan ne duyarsak o işte bildiğimiz, doktorda vitaminler hareketi artırabilir ama morfoloji de büyük değişiklik yapmaz dedi bende ne bileyim beklemekte istemiyorum o yüzden tedavi olmaya karar verdim işte

dediğin gibi kişiden kişiye ve soruna göre değişebilir canım, bizde doktorlar ve tecrübeli arkadaşlardan ne duyarsak o işte bildiğimiz, doktorda vitaminler hareketi artırabilir ama morfoloji de büyük değişiklik yapmaz dedi bende ne bileyim beklemekte istemiyorum o yüzden tedavi olmaya karar verdim işte[/QUOTE]

hayirlisi olsun...stres yapmayin.bende esimde herseyi kafaya takan insanlariz...ama karar verip ilk denemede 1 ay tedavi suresince hicbirseyi takmadik...hep pozitif olduk..sonucunda tahlillerimiz yumurtalarim kaliteli oldu..tutunmamasida Allahin takdiri diyorum.biz elimizden geleni yapalim...uzuntu sinir stres yok ozelliklede tedavi suresinde..

bluesu ya nerelerdesın sen................ben senı sooladım dımı bakalımgorecez.....sonrada sen yetışirsın bıyerde buluşuruz....sen nezaman başlıon ya.................bşlıcaktın canım

benim esimin tatlilleri 3 sene once biraz bozuk cikmisti..hareketsizlik vardi..doktoru klomen evicap bi vitamin daha verdi ismini unuttum...ayrica uzum cekirdegi yedi..5 ay sonra tahlilleri normal cikti.ilk denememizde esimde bende arisutu+polen+bal karisimi kullandik (simdide kullaniyoruz)o zaman esimin tahlili cok cok iyi cikti..10-11 hucreli yumoslarim vardi ama tutunmadilar..ilacla tedavi olunuyor ama bu kisiden kisiye rahatsizlik durumuna gore degisiyor olabilir..[/QUOTE]

Canım ya arısütü+polen+bal olayını biz şimdi kullansak sence yararı olur mu? Malum yaklaşık 15 gün sonra toplama işlemi oalcak. Acaba eşime yarar mı dersin bu akşam alıpta başlasak?

Back
X