canim ben hollandada yasiyorum sorunum polistik over burda yaptigim dusukleri arastirmadilar ne kadar israra ettimsede bu tekrar gebe kalmadan olmaz dediler o yuzdende turkiyede memorial hastanesinde 3 denememi yaptim ordada aynisini dediler once gebe kalamam gerekiyormus dusuk onlenebilmesi icin 4 bebek olmasina onlar karar verdiler sans artiyormus dediler bende kabul ettim nasil olsa dusuk olmamasi icin onlem alicaklardi alindida bir dolu ilac igne vurundum ama fayda etmedi aradan 3 yil gecti ve tekrar burda yaptirmaya karar verdim once tabiki arastirildi ve kalbimle alakali bir sorun bulundu ve hypertansiyon hastasi oldugum ortaya cikti bunlar tedavi edildi ve basladi
tup bebek macerasi yeniden ama bu seferde ben iki isterken onlar bir bebek diye israr ediyorlar yani anlayacagin ne istersen iste kaderinde ne varsa o olucak... bana sorarsan ikiz dene derim olcaksa boylede olur canim sakin kafani yorma boyle seylerle stres dusmanimiz bu tedavide biliyorsun dilerim rabbimden gonlune gore verir hayirli haberlerini aliriz insallah yakinda k.i.b hersey gonlunce olsun !!!