haziran da hamile olmak isteyenler

selam kızlar naber..............zummıncım temızlık mı yapucan bende başladım şimdiş yaoıyorum beş dakka ara verdım............benım yumoşlar inş cuma tıoplanıyo..............bebek ıstıyoruz canım sınanvların inş ıyı geçer ..............ne sınavı mastır mı...................kendıne ıyı bak...........

saol canim inslh....yok cnm unv.son siniftayim..sende kendine iyi bak...

canim ben hollandada yasiyorum sorunum polistik over burda yaptigim dusukleri arastirmadilar ne kadar israra ettimsede bu tekrar gebe kalmadan olmaz dediler o yuzdende turkiyede memorial hastanesinde 3 denememi yaptim ordada aynisini dediler once gebe kalamam gerekiyormus dusuk onlenebilmesi icin 4 bebek olmasina onlar karar verdiler sans artiyormus dediler bende kabul ettim nasil olsa dusuk olmamasi icin onlem alicaklardi alindida bir dolu ilac igne vurundum ama fayda etmedi aradan 3 yil gecti ve tekrar burda yaptirmaya karar verdim once tabiki arastirildi ve kalbimle alakali bir sorun bulundu ve hypertansiyon hastasi oldugum ortaya cikti bunlar tedavi edildi ve basladi tup bebek macerasi yeniden ama bu seferde ben iki isterken onlar bir bebek diye israr ediyorlar yani anlayacagin ne istersen iste kaderinde ne varsa o olucak... bana sorarsan ikiz dene derim olcaksa boylede olur canim sakin kafani yorma boyle seylerle stres dusmanimiz bu tedavide biliyorsun dilerim rabbimden gonlune gore verir hayirli haberlerini aliriz insallah yakinda k.i.b hersey gonlunce olsun !!!

saol inslh hepimiz icin hersey diledigimiz gibi olur..tekrarlayan dusukler icin bi asi var asagiya bilgileri yaziyorum..aklinda bulunsun istedim..Allah yardimcin olsun..

1970-1979 yılları arasında deneysel çalışmaları tamamlanan ve Lenfosit Aşısı olarak da adlandırılan bu yöntem 1978 yılından beri tekrarlayan düşüklerin tedavisinde kullanılmaktadır

Günümüzde nedeni izah edilemeyen infertilite ve yardımcı üreme teknikleri ile ısrarla gebelik elde edilemeyen vakaların tedavisinde de başarı ile uygulanmaktadır. Bu vakalarda lenfosit aşısı tedavisi ile anne adayında blokan antikor adı verilen antikorların oluşmasını ve rahimde gelişmekte olan bebeğe zarar veren hücrelerin baskılanmasını hedefliyoruz.

Israrla gebelik elde edilemeyen infertil çiftlerde lenfosit aşısı uygulamaları başarılı sonuçlar veriyor. Son yıllarda immünoloji (bağışıklık bilimi) alanındaki gelişmelerle birlikte yapılan araştırmalar, nedeni izah edilemeyen infertilite vakalarının büyük bir bölümünün bağışıklık sistemindeki bozukluklara bağlı olabileceğini ve bunların birçoğunun yeni tedavi yöntemleri ile önlenebileceğini gösteriyor.

Bağışıklık sistemi, insan vücudunun hastalıklara karşı savunma mekanizmasını oluşturan karmaşık bir sistemdir. Bağışıklık sistemi proteinleri tanıdık veya yabancı olarak gruplayarak yabancı olarak grupladığı proteinlere karşı savaş açar. Bağışıklık sistemin çalışmasının en güzel ve en basit örneği mikroplar vücudumuza girdiğinde onlara karşı antikorların oluşması ve mikropları öldürebilmek için bunlara karşı bir dizi reaksiyon başlatmasıdır.

Gebelik kayıplarına, infertiliteye ve tüp bebek uygulamalarında başarısızlığa yol açan 5 değişik immün problem kategorisi vardır. Annenin bebeğe ve plasentaya (bebeğin eşine) ait dokulara karşı verdiği tepki sonucu düşükler gerçekleşir. Bebeğe ait proteinlere karşı annede oluşan reaksiyonlar gebeliğin gerçekleşememesine veya oluşan gebeliğin düşükle sonlanmasına neden olur.

mavis bu bahsettigim asi tedaviden 3 ay once baslaniyor 3 ay asi oluyorsun sonra tedavi gebelik elde edilirse 2 ay daha asi olunuyor...yani hamile kal ilacla dusmesini engelleyelim diye birsey yok..hamilelikten once dusuk engellenmeye baslaniyor..cok basarili bi yontem...arkadasim 5 dusukten sonra bu asi sayesinde kizina kavustu...

elmuallim ......yumoşlarına cuma günü kavuşuyorsun ha......hadi canım hayırlısı olsun.o zaman pazar yada pazartesi transfer olacak inşallah...allah yardımcın olsun....

elmuallim ......yumoşlarına cuma günü kavuşuyorsun ha......hadi canım hayırlısı olsun.o zaman pazar yada pazartesi transfer olacak inşallah...allah yardımcın olsun....

sağol canım ya heyaecan yavaş yavaş başlıyo............sanırım pazartesı tarnsfer olur...........canım hayırlısı inş............

bebek istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz beni bekle fertijine geliyorummmmmmmmmmm esimle karar verdikkkkkkkkkkkkkkk türkiyeye gelcemmmmmmmmmmmmm cok seviniyorum ama kizimi cooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk özlicemmmmmmmmmmmmmmmmm benim nurtanem o

zümim buarada benim klinğe gittim dün soramadım sen karar vermişin galiba nasılsın canım buarada canım kızında ne gibi bi sorun çıktı ? gen defekti olup olmadığı bizlerde nası anlaşılır

bende haziranda hamile olmak issssstttiiiiiiiiiiiiyoooooruuuummmm.hemde çok istiyorum.olmazsa temmuzda istiyorum.gerçi tüp bebek işini eylüle bıraktık ama ben hamile olmak istiyorum haziranda doğal yoldan.isteyenin bir yüzü kara..... nede olsa.-tatlicadiarzu-

zümmin....kararınızı verdiniz canım ha.....ayyy.....çok sevindim.hadi kendi memleketinde hamiş kalırsın inşallah......kızın kiminle kalıcak canım.....

selam kızlar..............naber bluesu...........canım sen erteledın bakalım benım sonuç ne olacak..........
zummıncım karar verdın mı kesın canım.........hadı ınş herşey guzel olacak ..inş........bluesu canım bu arada bıtkıseller dene belkı tedavıye gerek kalmadan gelır bebışın ne ıyı olur...ben bekledım hep ama hıç geleceğı yıok zorlamadan

Back
X