haziran da hamile olmak isteyenler

slm kıslar
yarın yaptırsammı yaptırsammı bılmıorum test gunum aslında pazartesı yarın cıkarmı sızce
ama
artık heyecendan duramıyorum

yookkkkkkk............küsermıyız canım............başka yerlerde gezıyoz...............canım bence gununu bekle derım..............ınsan yaptırmak ıstıyo ama moralın bozulmasın....bazen pozıtıfken negatıf olabılıyo.................inş gununde yaptır ayyy ama valla bende merak ettım ya................ama yok yok sabret canım ..inş tam sevınelımmmmmmmmmmmmmm

slm kıslar
yarın yaptırsammı yaptırsammı bılmıorum test gunum aslında pazartesı yarın cıkarmı sızce
ama
artık heyecendan duramıyorum

canım sen bilirsin ama bence gününde yaptır.Beklemek çok zor seni çok iyi anlıyorum ama bazen sonuç seni yanıltabiliyo değerler düşebiliyo .En iyisi gününü beklemek.Kendini hamile kalmış gibi düşün için rahat olsun.Negatif olursada( İNŞALLAH OLMAZ) dünyanın sonu bu değilki elbette rabbim en iyisini bilir.

selam herkese....bugün görüstük merkezle.... artik hersey net kesin konusuldu....

benim tedavim 6. aya yetismiyormus...problar 4-5 hafta sonra geliyormus...hayirlisi böylemis...varsin olsun...06.06 bir günlügüne türkiyeye kan vermeye gelmem gerekiyormus...ne komik demi....2,5 saat ucakla yolculuk yap...cocugumu birak hastanelerde...sirf bi kan vermek icin....ama bu sefer o kadar üzülmiyorum...cünkü kizim yanliz kalmicak...babasi hergün hastaneye gidip onu ziyaret etcek...Allahim bu yol benim icin cok zor olcak...ama insallah insalllah insallah bi kolaylik verir...

insallah sonunda mutlu haberi alirim....aliriz...hepimiz

olsun canım zummıncım ols hayırlısı ols............sonu ıyı ols yeter kı...............sakın uzme kendını........inş beraber sevunecez............cuman mubarek olssssss

merhaba kızlar ben yeni üye oldum haziranda ben de hamile kalmak istiyorum inş. herkes istegine kavusur...zümmin el muallim merhaba bende tanışmak isterim sizinle

zümmin....canım herşeyin hayırlısı.senin için hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun......senin bu sabretmelerine karşılık allah sana her şeyin güzelini verecek......biraz daha sabır....

elmuallim......kız sen narkozdanmı korkuyon....alışmadınmı daha....ben ilkinde narkozu yemeden masada bayılacaktım nerdeyse.....ama ikincide öyle olmadım....bakalım üçüncüde nasıl olucam.......hadi bakalım kaç yumoşun olacak.....allah yardımcın olsun.

canım sağol korkmak değil ama yınede bı heyecan oldu azcık..........iğne varda şu damar yolu açılıyo onuda sevmuorum ama ne yapalım gırdık bı kere daha bu yola.............rabbım hepımızın yuzunu guldursun cuma gunun hurmetın dualarımızı makbul eylesın .....sıkıntımızı gıdersın ..........
rabbı yessır ve la tuassir rabbı temmim bil hayr........rabbışrah li emrı ..................amın..........

neyse aceleden eksık kaldı duam..........rabbişrahli sadri ve yessır lı emri..................rabbım yureğime ferahlık ver işimi kolaylaştır.................................amın..........

zümmin....canım herşeyin hayırlısı.senin için hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun......senin bu sabretmelerine karşılık allah sana her şeyin güzelini verecek......biraz daha sabır....

saol bluesuuu...senin dualarin beni rahatlatiyor...bak simdi ikii kisi olduk....temmuzu bekleyen....sabrin sonu selamettir...insallah haziran listemiz hamislerle dolar....bizim icin hamile olarak dua ederler...

bebek ıstıyoruz nasılsın bende ıstıyorumne dersın yaptırımı yaptırımmı testı yarın

cnm ben aksam hemen yazip ciktim..ciktigimiz halde burda online gozukuyo olabilir..aksamlari girmiyorum..iyiyim cnm sen nasilsin?benim ilk denemem de 10.gun sonuc istendi..10.gun cikiyor yani...yinede sen bilirsin...hakkinda hayirlisi..:Saruboceq:

selam herkese....bugün görüstük merkezle.... artik hersey net kesin konusuldu....

benim tedavim 6. aya yetismiyormus...problar 4-5 hafta sonra geliyormus...hayirlisi böylemis...varsin olsun...06.06 bir günlügüne türkiyeye kan vermeye gelmem gerekiyormus...ne komik demi....2,5 saat ucakla yolculuk yap...cocugumu birak hastanelerde...sirf bi kan vermek icin....ama bu sefer o kadar üzülmiyorum...cünkü kizim yanliz kalmicak...babasi hergün hastaneye gidip onu ziyaret etcek...Allahim bu yol benim icin cok zor olcak...ama insallah insalllah insallah bi kolaylik verir...

insallah sonunda mutlu haberi alirim....aliriz...hepimiz

cnm kizina kardes istiyorsan mutlaka birseylerden fedakarlik etmen gerekcek...degecek canim inslh degecek...yeterki sabirli umutlu inancli ol...Allah yardimcin olsun..

Back
X