Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kıslar
yarın yaptırsammı yaptırsammı bılmıorum test gunum aslında pazartesı yarın cıkarmı sızce
ama
artık heyecendan duramıyorum
merhaba kızlar ben yeni üye oldum haziranda ben de hamile kalmak istiyorum inş. herkes istegine kavusur...zümmin el muallim merhaba bende tanışmak isterim sizinle
zümmin....canım herşeyin hayırlısı.senin için hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun......senin bu sabretmelerine karşılık allah sana her şeyin güzelini verecek......biraz daha sabır....
bebek ıstıyoruz nasılsın bende ıstıyorumne dersın yaptırımı yaptırımmı testı yarın
selam herkese....bugün görüstük merkezle.... artik hersey net kesin konusuldu....
benim tedavim 6. aya yetismiyormus...problar 4-5 hafta sonra geliyormus...hayirlisi böylemis...varsin olsun...06.06 bir günlügüne türkiyeye kan vermeye gelmem gerekiyormus...ne komik demi....2,5 saat ucakla yolculuk yap...cocugumu birak hastanelerde...sirf bi kan vermek icin....ama bu sefer o kadar üzülmiyorum...cünkü kizim yanliz kalmicak...babasi hergün hastaneye gidip onu ziyaret etcek...Allahim bu yol benim icin cok zor olcak...ama insallah insalllah insallah bi kolaylik verir...
insallah sonunda mutlu haberi alirim....aliriz...hepimiz