haziran da hamile olmak isteyenler

olsun bız hepımız hamış olalım da sut ıcerız..........senınde az kalıdı...derslerden fark edmedın.........sende çayı bırakıcan canım

inslh cayi cok seviyorum ama hic dusunmeden birakirim...buarada kizlar ben 1 haftada 4 kilo vermisim:1closedeyes:birsey yiyip icemiyorum..daha kahvalti yapcam cnm birsey istemiyor..napcam bilmiyorum beslenmem lazim:bbo:et balik hic yemiyorum zaten...neyse zingomega kullaniyorum o beni besliyordur dimikaydirigubbakcemile2sizin yemek duseniniz nasil?

valla hakılısın olmuyoo canım............bende hıç sut ıcemem............ama sutlu nescafe olur........ ama şimdi içmen lazım...........bak kızarız.....bebeğimize ıyı bak

zummıncım korkma uçaktan ya.............ben çok sevıyorum uçak yolculuğunu..bak bebek için onu hayal et ve bın...........herşey guzel gıdecek ınş pekı tedavıyıde bıurdamı olucan nasıl olcaka

ben tek kan vermeye gelcem oraya ablacim...ondan sonra geri döncem...onlar bana uzun protokolmü kisa mi sececekler tedaviyi burda olcam...sonra 7. ayda bidaha gelcem türkiyeye 10 günlügüne ondan sonra belli olcak herseyi....ya korkum bana bisey olursa minik kizim of....annesiz kalmasini istemiyorum...sirf onun icin kokriyorum...
ne bilim iste...ama sonu güzel olsun...abla olcak benim kizim....

bebek ıstıyoruz yemek duzenını koru............vucutta tutunma daha ıyı olur..........peynır yoğurt ye en zaından.................dıkkat et şımdı sınavların da etksı var anlıyorunm ............ama dıkkat et canım.........

olmuyoooooooooooooooo...............heyecan var mı heyecan...........bende reha muktar gıbın sorııımmmmm...................hadı bakalım ıkı hafta sonra inş keseyı gorucen.........sen hep evdemıydın bekleme suresınde..........

evet canım sadece cuma gunu bıde bugun cıktım
onu harıcınde hep evdeydım
bırakmadılarkı dısarı cıkım gezım a.s.

zummıncım ne oluyoooo ya....................ne demek bana bışey olursa olmeye mı gelıyon yapma ıyı düşün..............guzel duşun bışey cık olmıcak allahın zıznıyle..............sonu guzel olacak ınş bak lıstemız çokkk guzel başladı...............hadı guzel dışun bakım..............bol bol dua et omru kımse bılemez ...rabbım korusun daj-ha guzel gunleruın var canımmmmmm......................

zummıncım bebek ıcın deger canım allaha sıgın canım rabbım korusun senı melegı aklına kotu seyler getırme canım lutfen

ıns canım ya ben ayran ıcsem olmazmı benım sutten mıdem bulanıo kızlar allahım rabbım herkese yaatsın bu duyguyu
aminnnnnnnnnn....gunde 1 bardak sut sart bebisin icin herseye katlanman gerek...
olmuyoooooooooooooooo...............heyecan var mı heyecan...........bende reha muktar gıbın sorııımmmmm...................hadı bakalım ıkı hafta sonra inş keseyı gorucen.........sen hep evdemıydın bekleme suresınde..........

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cok hossun el-muhtar....cok heyecanli duygu hamile olmak dimi..

evet bırakmıyolar dımı................beklmeke zor ya..........neyse sen atlattın şımdı keselerde sıra........ıkız de olabılır.....................

zummıncım ne oluyoooo ya....................ne demek bana bışey olursa olmeye mı gelıyon yapma ıyı düşün..............guzel duşun bışey cık olmıcak allahın zıznıyle..............sonu guzel olacak ınş bak lıstemız çokkk guzel başladı...............hadı guzel dışun bakım..............bol bol dua et omru kımse bılemez ...rabbım korusun daj-ha guzel gunleruın var canımmmmmm......................

zummıncım bebek ıcın deger canım allaha sıgın canım rabbım korusun senı melegı aklına kotu seyler getırme canım lutfen

dogru diyorsunuz.....RABBIM hayirlisini nasip etsin....bebislerim olsun............hemde ikitane saglikli...hemencik

amin diyin amin

hemde nasılllllllll..............inş herkes yaşar bu duyguyuuuuuuuuuuu................hep dua edlım kızlar mubarek aylarda gelıyoooo................ya el muhtar da fena değılmış kız.........

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
senın gözun pek valla çok bebek ıstıyın on tane olsa hayır demıcen kızzzzzzz

ben tek kan vermeye gelcem oraya ablacim...ondan sonra geri döncem...onlar bana uzun protokolmü kisa mi sececekler tedaviyi burda olcam...sonra 7. ayda bidaha gelcem türkiyeye 10 günlügüne ondan sonra belli olcak herseyi....ya korkum bana bisey olursa minik kizim of....annesiz kalmasini istemiyorum...sirf onun icin kokriyorum...
ne bilim iste...ama sonu güzel olsun...abla olcak benim kizim....

cnm olumsuz dusunmek yok...Allahim yardim eder...biraz sabir dua ayrilik..inslh sonra kizina kardes gelecek...

dogru diyorsunuz.....RABBIM hayirlisini nasip etsin....bebislerim olsun............hemde ikitane saglikli...hemencik

amin diyin amin
Aminnnnnnnnnn cnm Aminnnnnnn
hemde nasılllllllll..............inş herkes yaşar bu duyguyuuuuuuuuuuu................hep dua edlım kızlar mubarek aylarda gelıyoooo................ya el muhtar da fena değılmış kız.........

inslh...cnm el-muhtar dedigime kizmadin dimi sakaydi ..heyecandan olsa gerek benimde reha muhtardan kalir yanim yokkaydirigubbakcemile3

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc

1. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
2. amerikali_____________________Yurtdisinda_________ _____Mayis________Haziran
3. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
4. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
5. sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
6. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
7. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
8. cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
9. zümmin(2.cocuk)_____________Ferti_jin__ _____________Temmuz_______Temmuz
10. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
11.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
12.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
13Monalan.______________________Anatolia_____.____ _______Mayis________Haziran
14.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
15.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
16.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
17.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
18.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
19. feraye55(1.deneme)_____________Genart_____________ ___Mayis________Haziran
20. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
21. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
22. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
23. idilengin___________________Maya_________________ Haziran__________Haziran
24. gulencim(2.deneme)_________Bahceci klinigi___________22 Mayis_________Haziran
25 nurcan82 (1.deneme)_________iRENBE .....(Aral Özbal)____4 haziran_______Temmuz
26. ebraar
27. sissem,
28. nurdannurdan,
29 eklektik,
30 pinkrose
31. baharson,
32. özlem
33. tonya
34. psikopatimmmm
35. welike
36. susamuru78
37. elif26
38. naz1982_____________.................................._______Haziran_________Haziran
39. Nargile
40.günesim007
41. miss_capraz
42.zero55(1.deneme)________Ozel Karadeniz Has._______Haziran__________...............
43.zuzu79__________________............................_______15.Mayis________................
44.asi74(2.deneme)_____________ Yurtdışında____________Mayıs__________Haziran
45.sarimelekA&B____________............................_________Haziran________Temmuz
46.cingis.pembesi (1. deneme)___Umut Tüp Bebek_________17 Mayıs_______15 Haziran
47.Mavis(4.deneme)_____________......................._________Mayis_________Haziran
48.Nursati_____________________ASILAMA______________Mayis_________Haziran
49.mmmeltem__________________Anadolu Hastanesi______16.Mayis_______28.Mayis
50.aslgkh_____________________.....................___________Mayis_________Haziran
51.senayk(2.deneme)__________Istanbul Cerrahi Hast______10.Haziran______Temmuz
52.Hiram06(1.deneme)_____________Anatolia_____________Haziran________Haziran
53.Hayatosm___________________....................________1.haziran trander___Haziran

HAMILELERIMIZ:nazar::CüvCüv:
1.olmuyo
kizlar ben 1 hafta yogunum pek takip edemeye bilirim...listemiz cok geride kalmasin sonra kayboluyor zummin bulamiyorkaydirigubbakcemile3ara ara ileri sayfalara tasiyin...listemiz ugur getirdi getirmeye devam etcek inaniyorum..

zummıncım......işin zor canımm..............sen bızım küçüğümüzsün elimizden çekeceğin var............

bebek ıstıyoruz yook canım nıye kızayımmmm................şaka tabıı...........kendıne ıyı bak derslerını calış bebeğimiz bu duumda çalışkan olcaekkkkk
zuummnıcım uzme sakın kendını bak ımkanın var bunu duşun kocan sana destekçı hep ıyı yonlerı duşunelım...destek olalım bırbırımıze..bunun ıçın burdayız.............
olmuyoo canım sen daha evde kalırsın koçısın ve annen senı zor salar dışarı........olsun sende bızımle vakıt geçırırsın hele keselerıde gor ohhhhh..............sonra kım tutar senı...................

Back
X