Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne sanslisin cnm kiz kardesin var...ben hep ozenmistirim iki kiz kardeslere...gelde bu gunlerinde arama...yanimda destek olurdu...erkek kardesler ne kadar anlayabilir,destek olabilirki,benim annemide biliyorsun uzaklarda...ilk tedavimdede bundada kimsem yok destek olacak...sadece sizler varsiniz...iyikide varsiniza.s.
canim benim kiz kardesim yok...ben tek kizim iki oglan var... kaydirigubbakcemile3 ama varya bende hep kizkardesim olsun isterdim...biz sana destek olcagiz hic merak etme....ben hep burda olcam...:1hug: gerci haftaya gidiyorum -tatlicadiarzu-
amın canım ıhsallah hepımız hayırlı sonuclar alırız
oylemiiikaydirigubbakcemile3saol canim a.s.
ben galiba adet olcam....adamlar adetin 2. günü gel dediler...bisey olmaz demi?....safak beye sordum...fark etmez dedi
Allah izin verirse persembe günü ordayim...biliyonmu cok heyecanlaniyom...ya dahalik fol yok yumurta yok.... kaydirigubbakcemile3:roflol: cok sevdim bu sözü ben
ama ben safak beyin beni hemen muayene etmesini istemiyorum...seval hanim yapsa olmazmi.....hadi neyse burda dogumda hep yabanciydi doktorlar...8-9 tane erkek doktor vardi...sanki sinema izler gibi tövbe tövbe...assitantdoktorlar...ilk defa beni buldular erken dogum oliyor diye...herneyse konu nereye gitti...erkek oldumu cekiniyorum...