haziran da hamile olmak isteyenler

ne sanslisin cnm kiz kardesin var...ben hep ozenmistirim iki kiz kardeslere...gelde bu gunlerinde arama...yanimda destek olurdu...erkek kardesler ne kadar anlayabilir,destek olabilirki,benim annemide biliyorsun uzaklarda...ilk tedavimdede bundada kimsem yok destek olacak...sadece sizler varsiniz...iyikide varsiniza.s.

canim benim kiz kardesim yok...ben tek kizim iki oglan var... kaydirigubbakcemile3 ama varya bende hep kizkardesim olsun isterdim...biz sana destek olcagiz hic merak etme....ben hep burda olcam...:1hug: gerci haftaya gidiyorum -tatlicadiarzu-

amın canım ıhsallah sen nezaman baslıyorsun kızında tedavıylemı oldu
çok korkuyorum ve heyecanlıyım 3 negatıf asılama gecırdım buda tutmaz dıye korkuyorum pkoyum

canim benim kiz kardesim yok...ben tek kizim iki oglan var... kaydirigubbakcemile3 ama varya bende hep kizkardesim olsun isterdim...biz sana destek olcagiz hic merak etme....ben hep burda olcam...:1hug: gerci haftaya gidiyorum -tatlicadiarzu-

oylemiiikaydirigubbakcemile3saol canim a.s.

ben galiba adet olcam....adamlar adetin 2. günü gel dediler...bisey olmaz demi?....safak beye sordum...fark etmez dedi

tedaviye basladigim zaman 2.-3.gun mutlaka bakiyorlar yumurta gelisimi icin...ama sen o asamada degilsin..rahimde tedavi oncesi bi sorun varmi diye bakcaklardir...illk denememden sonra banada baktilar(5.gunu)safak bey soylemis zaten..sorun olmaz canim...cuma ordasin dimi?

Allah izin verirse persembe günü ordayim...biliyonmu cok heyecanlaniyom...ya dahalik fol yok yumurta yok.... kaydirigubbakcemile3:roflol: cok sevdim bu sözü ben

ama ben safak beyin beni hemen muayene etmesini istemiyorum...seval hanim yapsa olmazmi.....hadi neyse burda dogumda hep yabanciydi doktorlar...8-9 tane erkek doktor vardi...sanki sinema izler gibi tövbe tövbe...assitantdoktorlar...ilk defa beni buldular erken dogum oliyor diye...herneyse konu nereye gitti...erkek oldumu cekiniyorum...

Allah izin verirse persembe günü ordayim...biliyonmu cok heyecanlaniyom...ya dahalik fol yok yumurta yok.... kaydirigubbakcemile3:roflol: cok sevdim bu sözü ben

ama ben safak beyin beni hemen muayene etmesini istemiyorum...seval hanim yapsa olmazmi.....hadi neyse burda dogumda hep yabanciydi doktorlar...8-9 tane erkek doktor vardi...sanki sinema izler gibi tövbe tövbe...assitantdoktorlar...ilk defa beni buldular erken dogum oliyor diye...herneyse konu nereye gitti...erkek oldumu cekiniyorum...

:roflol:kiz safak bey niye muayne etsin..cok hossun..o sadece emriyolarla ilgileniyor...muaynede sadece sen ve seval hanim var...ama islem de:utangac:seval hanim ve anestezi uzmani bayan gerisi 4-5 baykaydirigubbakcemile3alistik bee erkeklere ne var dimi butun rezillikleri kadinlar cekiyor...inslh sonunda deger..:Saruboceq:
guzel soz bendede yumurta var fol yok...

Back
X