haziran da hamile olmak isteyenler

ben cok heyecanliiym bebek istiyoruz......affffffffffffffffffffffffffffff...............daha bu ilk asama....7. ayda geldigimde nolcak bakalim......kahvalti mi yapim....benimde bugün cok isim var...yarin alisveris derken...neyse hadi canim sana iyi ders calismalar....

zummıncımm rahat olmayaa çalışşşşşşşşş................stress onemlı etkılwer bu arada bal çorekotu tarçoın....ye her sabahhh sağlıklı beslen canımmm

ben cok heyecanliiym bebek istiyoruz......affffffffffffffffffffffffffffff...............daha bu ilk asama....7. ayda geldigimde nolcak bakalim......kahvalti mi yapim....benimde bugün cok isim var...yarin alisveris derken...neyse hadi canim sana iyi ders calismalar....

heyecan yok cnm haklisin ilk denememde bende cok heyecanlanmistim..ama...ne kadar rahat pozitif olursan o kadar iyi...bi tane kizin var nasilsa...annelik duygusunu biliyorsun yasadin...Allah ona saglikli uzun omur versin....denemen olursa iyi olur kizina kardes olur...ama olmazsada gunune sukredip kendiniz icin saglik uzun omur diliyceksin...bence bunlari dusun,sukret o zaman biraz rahatlarsin...beterin beteri var...

zummıncımm rahat olmayaa çalışşşşşşşşş................stress onemlı etkılwer bu arada bal çorekotu tarçoın....ye her sabahhh sağlıklı beslen canımmm

corek otu nasil yicezfisfisfistarcini sute karistiriyorumda onu duymamistim..ne ise yariyormus ki...polen bal arisutu tarcinkaydirigubbakcemile3kim tutar bizi...
hee zummin cnm polen karisimi ariyordun yaa..haftaya geliyorsun..burdan temin edebilirsin..

benimde iğneler dün başladı kıslarrr hem kalçadan hem göbektenn.7 gün boyunca devam ağızdan alınanlar da var 4 tane.ilaç manyağı oldummm. haftaya perşembe yumurtalık takibi yapılacakk.inşallahh herşey yolunda gider bende hamişim yazarımmm.inşallah Allah gönlümüze göre verir.(bu arada benim ilk tüp denemem)

Son düzenleme:
kızlar bugün doktora gittim herşey çok iyiymiş..rahim 12 milim kalınlaşmış doktorum çok çok güzel dedi...pazartesi transferim var allahım beklediğim o büyük gün yavaş yavaş geliyooooooooooo...

kızlar biri gelip evim temizlermi bana bişe oldu elim kolum kalkmıyoooooo......bu heyecan devam ederse naparım yaaaaaa

teşekkürler canım
özellikle uyguladığın bişey var mı

yok cnm ben tedavide oldugumu bile unutuyorum..2.denemem oldugundan mi,yogun oldugumdan mi bilmiyorum..ilaclarimi duzenle saatinde aliyorum..yatip kalkip Allahima dua ediyorum...bizim elimizden gelen tedaviye uymak...gerisi Allahima kalmis...

dogru diyorsun ablacimda...napim iste...insanlik hali...belki de türkiyeye 3 sene sonra gelcem ya ondan heyecanlaniyorum...cok özledim ya....

heyecan yok cnm haklisin ilk denememde bende cok heyecanlanmistim..ama...ne kadar rahat pozitif olursan o kadar iyi...bi tane kizin var nasilsa...annelik duygusunu biliyorsun yasadin...Allah ona saglikli uzun omur versin....denemen olursa iyi olur kizina kardes olur...ama olmazsada gunune sukredip kendiniz icin saglik uzun omur diliyceksin...bence bunlari dusun,sukret o zaman biraz rahatlarsin...beterin beteri var...

sende dogru diyorsun beterin beteri var....zaten kizima bakip üzüldügüm zaman öyle düsüniyorum...hakkimizda hayirlisi..napalim...Rabbim ol dedikten sonra oliyor...biz ne kadar cok cabalasak bile..tek onun dedigi oluyor...dua edip beklemek ten baska carem yok...ama ben inaniyorum...elbet birgün olcak...er yada gec :emir_bebek::emir_bebek:

dogru diyorsun ablacimda...napim iste...insanlik hali...belki de türkiyeye 3 sene sonra gelcem ya ondan heyecanlaniyorum...cok özledim ya....

sende dogru diyorsun beterin beteri var....zaten kizima bakip üzüldügüm zaman öyle düsüniyorum...hakkimizda hayirlisi..napalim...Rabbim ol dedikten sonra oliyor...biz ne kadar cok cabalasak bile..tek onun dedigi oluyor...dua edip beklemek ten baska carem yok...ama ben inaniyorum...elbet birgün olcak...er yada gec :emir_bebek::emir_bebek:

tabikide cnm sukret ve inan...inanmak yolun yarisidir zaten...:1hug:

Back
X