Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısa protekol yapanlar var mı arkadaşlar
ben cok heyecanliiym bebek istiyoruz......affffffffffffffffffffffffffffff...............daha bu ilk asama....7. ayda geldigimde nolcak bakalim......kahvalti mi yapim....benimde bugün cok isim var...yarin alisveris derken...neyse hadi canim sana iyi ders calismalar....
zummıncımm rahat olmayaa çalışşşşşşşşş................stress onemlı etkılwer bu arada bal çorekotu tarçoın....ye her sabahhh sağlıklı beslen canımmm
menn varim mennn...cocuk dusunmekten cocuk gibi konusmaya basladim Allah sonumu hayir edekaydirigubbakcemile3benimde kisa prot...
kızlar bugün doktora gittim herşey çok iyiymiş..rahim 12 milim kalınlaşmış doktorum çok çok güzel dedi...pazartesi transferim var allahım beklediğim o büyük gün yavaş yavaş geliyooooooooooo...
burdayım canımMerhaba mapavrili ordamısındelikafadulden
CANIM
kaç gün sonra yumoşlar toplanır
ve transfer gerçekleşir biliyormusun
kızlar bugün doktora gittim herşey çok iyiymiş..rahim 12 milim kalınlaşmış doktorum çok çok güzel dedi...pazartesi transferim var allahım beklediğim o büyük gün yavaş yavaş geliyooooooooooo...
kisiden kisiye degisebilir.yumurta gelisimine bagli..benim ilac kullanmaya basladigim gun 1.gun kabul dersek 14.gun toplama olcakmis..2-3 gun sonrada transfer dedi doktorum..
evet canım az kaldııı...allah hepimizin yardımcısı olsun ...ellerim titriye niye bilmiyom heyecanmı yaptım neeeeeegozun aydin...az kalmis..rahat ol...Allah yardimcin olsun..
teşekkürler canım
özellikle uyguladığın bişey var mı
zummıncımm rahat olmayaa çalışşşşşşşşş................stress onemlı etkılwer bu arada bal çorekotu tarçoın....ye her sabahhh sağlıklı beslen canımmm
heyecan yok cnm haklisin ilk denememde bende cok heyecanlanmistim..ama...ne kadar rahat pozitif olursan o kadar iyi...bi tane kizin var nasilsa...annelik duygusunu biliyorsun yasadin...Allah ona saglikli uzun omur versin....denemen olursa iyi olur kizina kardes olur...ama olmazsada gunune sukredip kendiniz icin saglik uzun omur diliyceksin...bence bunlari dusun,sukret o zaman biraz rahatlarsin...beterin beteri var...
dogru diyorsun ablacimda...napim iste...insanlik hali...belki de türkiyeye 3 sene sonra gelcem ya ondan heyecanlaniyorum...cok özledim ya....
sende dogru diyorsun beterin beteri var....zaten kizima bakip üzüldügüm zaman öyle düsüniyorum...hakkimizda hayirlisi..napalim...Rabbim ol dedikten sonra oliyor...biz ne kadar cok cabalasak bile..tek onun dedigi oluyor...dua edip beklemek ten baska carem yok...ama ben inaniyorum...elbet birgün olcak...er yada gec![]()